ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....!!!


 Βλεπετε κατι περιεργο στον Καθεδρικο ναο του Μπριστολ....?

Οπως παρατηρειτε το πανηγυρι παει πολυ καλα...

Σε λιγο οι Αγγλοι μεταναστες θα διωκονται με απελασεις....







SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Όπως για μία ακόμη φορά επισημαίνει ορθά ο Master Lefakis, η Ευρώπη, και δη η Αγγλία, ξεπληρώνει ΚΑΡΜΑ από τις παλαιές αποικιοκρατικές τάσεις και επεκτάσεις της. Τώρα, τα «δύσμοιρα» αυτά δίποδα, υπακούοντας σε ένα απόλυτα εκδικητικό-τιμωρητικό-εχθρικό δόγμα είναι ικανά να αντικαταστήσουν και να εξανδραποδίσουν τους ιθαγενείς πληθυσμούς. Συγκεκριμένα για την Ελλάδα μας, ο Master Lefakis αναφέρει ότι μεταξύ 2036-2042 το πρόβλημα θα έχει γιγαντώσει υπερβολικά με δυσβάσταχτες κοινωνικο-πολιτικο-οικονομικές συνέπειες όπου και αναπόφεκτα θα οδηγήσουν σε εμφύλιο πόλεμο.

    ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΗΛΙΘΟΙΟΙ, ΠΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ, ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ!

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Είναι γνωστό πια, πως η "ιστορία" των τελευταίων χιλιετηρίδων είναι μια ακολουθία γεγονότων, που υλοποιείται εφαρμόζοντας πιστά και κατά γράμμα τις συνταγές των "ιερών γραφών".
    Έτσι αυτοεκπληρώνονται οι θεικές τους "προφητείες".
    Και δώ, όπως κι σ' όλες τις περιπτώσεις, μόνο οι προγραμματιστές έχουν το δικαίωμα να καμαρώνουν για τα κατορθώματά τους, φτύνοντας και χλευάζοντας τα μοιραία πλήθη!.... ενώ όποιοσδήποτε άλλος όχι μόνο συνομοσιολόγος και με πολλά "αντι", αλλά και για το πυρ το εξώτερον.
    Μην τολμήσει κάποιος/α να πεί, ότι αυτοί στα βιντεο που ακολουθούν, έχoυν κάποια σχέση με το "Hate speech" (λόγον μίσους)!
    Γιατί πρόκειται περί θεικών αποκαλύψεων!!!

    https://odysee.com/@Hate_Speech:3/THE-EAGLE-REPRESENTS-ALL-EVIL-EMPIRES-(AMERICA-IS-ON-THE-SYNAGOGUE-OF-SATAN-JEWS-HIT-LIST):4

    https://odysee.com/@Hate_Speech:3/THE-SYNAGOGUE-OF-SATAN-IS-BEHIND-ALL-EVIL:7

    Κι αυτά τα δύο, ένα μικρό δείγμα από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν ως γνωστόν,....και όσοι μπορούν βλέπουν κι αυτό,...Σίγουρα δεν θα χάσουν.:

    https://odysee.com/@Hate_Speech:3/FREEMASONRY-IS-JEWRY-KABBALAH-FOR-THE-SHABBOS-GOY:a

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις