O ΠΟΥΤΙΝ ΜΙΛΑ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ


 Ο Πούτιν ξαφνικά απαγγέλλει τα λόγια του Ιησού από τη Βίβλο 

κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης της ρωσικής κυβέρνησης.


"Ακολουθήστε με, και θα σας κάνω ψαράδες ανθρώπων". 

Ματθαίος 4:18-22

 

 















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Aντε κρυφτείτε ρε γελοίοι όλοι σας που θέλετε να θεωρείστε κι άνθρωποι. Πάρτε μαζί σας και τις ε-σκατο-λογικές εκκρίσεις των δρακονιανών νεκρόσιτων και ερεβομανών, που σας κρατούν από τον λαιμό όμηρους για να καυχιέστε κι από πάνω με αυτά που διαβάζετε τα οποία κουρελιάζουν την έννοια Ανθρωπος. Τιμή σας λοιπόν που διαθέτετε τις απαιραίτητες προυποθέσεις για να κολακεύεστε με αυτού του είδους επαίνους!
    Αλλά τέτοια ψάρια που σας κατάντησαν, αξίζετε την μοίρα σας.
    Όχι όμως και την μοίρα της λευκής φυλής η οποία γενοκτονείται για χιλιάδες χρόνια από τα σεληνιακά υβρίδια που εσείς προσκυνάτε.
    Ο άλλος μεσσίας της "Δυσης" ΜΑGA, πουλάει την βίβλο σε καινούργια έκδοση για την προεκλογική του εκστρατεία, μαυλίζοντας Βαπτιστές, ευαγγελιστές και πατριώτες για την μεγάλη σταυροφορία για τους ανίερους τόπους, στους οποίους τελείται η γενοκτονία των βιβλικών προφητειών κάποιων κατραμοψύχων, που στόχος τους είναι η εξαφάνιση του Ανθρωπίνου οργανικού είδους για να μείνουν τελικά οι φωλιές των όφεων και δράκων μετά τον καταστρατηγημένο Αρμαγεδώνα τους.
    Καμαρώστε τα έργα της ντροπής των αφεντάδων τους:

    https://ugetube.com/watch/israel-gaza-war-completely-destroyed-al-shifa-hospital-stunning-staggering-destruction-everywhere_CXKJgvJbgzbXJcW.html

    Και μην πιστεύουμε πως η αρχικά στρατιωτική "επιχείρηση" στην Ουκρανία δεν συνδέεται άμμεσα με το Ισραήλ και αυτοί που τελικά θα καρπωθούν απο τους θερισμούς είναι οι ίδιοι όπως πάντα καθώς τους βλέπουμε να χορεύουν σαν μεθυσμένες μαιμούδες από το αίμα που χύνεται από την λευκή φυλή. Για μας τα ευαγγέλια για υπνωτισμό λοιπόν, ενώ αυτοί υπογείως υπονομεύουν τις τύχες μας ατάραχοι και οριστικά.
    Το καυχώνται και ανοιχτά. Δείτε το όλο, δεν θα χάσετε:

    https://odysee.com/@thisworldworks:1/Rabbi-Reveals-Shocking-History-of-Putin,-KGB,-Chabad,---Mossad:5

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις