ΕΠΑΝΕKΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ CERN


 Ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων επανεκκινείται κατά τη διάρκεια της Ηλιακής Έκλειψης (6 χρόνια 6 μήνες 6 εβδομάδες 6 ημέρες μετά την τελευταία Μεγάλη Αμερικανική Έκλειψη) ενώ η NASA εκτοξεύει 3 πυραύλους στη σκιά του φεγγαριού στις 3:33 μ.μ.

Το έργο του πυραύλου ονομάζεται Apep από τον αιγυπτιακό δαίμονα του χάους που πήρε τη μορφή φιδιού στην αποστολή του να καταβροχθίσει τον ήλιο και να βυθίσει τον κόσμο στο μόνιμο σκοτάδι. Σκεφτείτε αυτό στο μυστικιστικό πλαίσιο των εκλείψεων ηλίου ως στιγμές που η φυσική τάξη αναστέλλεται και τα πέπλα αραιώνονται, δημιουργώντας έναν οριακό χώρο για μαγικές εργασίες.

Αυτή η σπάνια ευθυγράμμιση είναι μια κοσμική πύλη που προσφέρει μια ισχυρή ευκαιρία για μετασχηματιστικές διαδικασίες, είτε για ανανέωση, καταστροφή ή αποκάλυψη. Πόσο σωστό είναι λοιπόν που το CERN συνδέεται με τον Σίβα, τον ινδουιστικό θεό της καταστροφής και της μεταμόρφωσης.

Πράγματι, φαίνεται σίγουρα ότι οι σκοτεινοί μάγοι προσπαθούν να κάνουν μια τελετουργική μαγεία επικών διαστάσεων, αξιοποιώντας τη δύναμη της έκλειψης για ένα συγκεκριμένο τελετουργικό. Ίσως χειριστεί αυτές τις ενέργειες για να ανοίξει πύλες, να αλλάξει την πραγματικότητα ή να έρθει σε επαφή με άλλες διαστάσεις ή οντότητες. Ίσως και όλα τα παραπάνω.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Δείτε πολύ προσεκτικά τα βίντεο από τον 4.8 χθεσινό "σεισμό" στη Νέα Υόρκη.
    Μόνο σαν σεισμό δεν μοιάζει. Είναι κάτι σαν δόνηση, καμία σχέση με ημίτονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδώ έχει βίντεο με στιμιότυπα από τον χθεσινό σεισμό

    https://www.ctvnews.ca/world/earthquake-centred-near-new-york-city-possibly-felt-by-42-million-people-1.6835065

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΈΚΛΕΙΨΗ ΤΟ ΠΈΠΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΥΛΙΚΟΎ ΚΌΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΑΠΟΔΥΝΑΜΏΝΕΤΑΙ. ΕΤΣΙ
    Η ΚΑΜΠΑΛ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΟΊΞΕΙ ΠΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΤΈΤΑΡΤΗ ΔΙΆΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΈΣ ΟΝΤΌΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΌΣΜΟ.
    ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΟΝΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΣΥΧΝΌΤΗΤΑΣ ΕΝΩ ΚΙ ΟΙ ΔΟΡΥΦΌΡΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤHN ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ=CERN.
    OI ΔΟΡΥΦΌΡΟΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΧΝΌΤΗΤΑ +ΔΟΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΓΌΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΣ ΠΟΥ ΕΛΈΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΈΝΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΎΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ.
    ΟΙ ΨΗΛΟΊ ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΓΚΡΙΖΟΙ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΡΙΩΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟ ΣΚΑΦΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΊΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΥΣ;
    ΗΡΘΑΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΊΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΉΣ ΠΥΛΗΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΎΡΙΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΗΓΈΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΉ....
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΟΕΊΤΕ ΤΟ ΑΝΤΊΘΕΤΟ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ,ΟΜΩΣ...

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΆ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΧΕΤΑΙ.

    ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΗΛΙΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΜΕ ΤΟ ΝΑ
    ΜΕΝΟΥΜΕ ΓΕΡΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΗΡΕΜΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ.

    ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΠΑΝΆΚΡΙΒΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΌΧΗΜΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΌΤΗΤΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΤΙ ΕΝΝΟΏ ΟΤΑΝ ΓΡΆΦΩ NO FEAR,ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΌ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ,ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΓΕΛΙΟ ΧΑΡΑ ΕΝΑ ΓΛΕΝΤΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΓΕΓΟΝΌΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΑΞΑΜΕ ΤΟ ΦΊΔΙ ΜΕ ΤΟ ΓΆΝΤΙ...

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το cern βρίσκεται στα σύνορα Ελβετίας Γαλλίας και σύμφωνα με την αστρογεωγραφία επηρεάζεται από το ζώδιο του Κριού που γίνεται η έκλειψη,το οποίο είναι ένα αρσενικό ζώδιο της φωτιάς και συνδέεται με την ταχύτητα,τη δράση,την ώθηση,την ανάφλεξη αλλά και από το ζώδιο του Ταύρου που είναι ζώδιο της γης,της ύλης που δεν είναι ακόμα οργανωμένη ,συμβόλιζει τη γείωση,τη βαρύτητα και τη μάζα.Ο Κριός είναι σημάδι έναρξης,είναι η πρώτη αρχή και υποτίθεται ότι στο σημείο αυτό ο ήλιος έχει πολλές δυνάμεις αλλά η έκλειψη φέρνει μια διαταραχή της ζωής ή της δημιουργικής ζωής που εκφράζεται από την ενέργεια του ήλιου.Οι μοίρες του Κριού στο σημείο που γίνεται η έκλειψη εμφανίζονται ως πολλαπλασιαστές δύναμης αλλά λόγω έκλειψης μπορεί να συμβεί και το αντίστροφο,να χάσουμε τη δύναμή μας.Υπάρχει και μια σύνοδος όμως Δία Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου η επιρροή της οποίας έχει ξεκινήσει και την έχουμε ξαναδεί σε αυτό το ζώδιο το 1941,η όψη αυτή αφορά τις ανακαλύψεις,την καινοτομία στην επιστήμη αλλά και ανατροπές και διαταραχές που σχετίζονται με τα οικονομικά.Κοντά σε αυτή τη σύνοδο το 1941 το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό κατέλαβε ένα γερμανικό υποβρύχιο και πήρε στα χέρια του τη μηχανή Enigma που χρησιμοποιήθηκε για την αποστολή κωδικοποιημένων μηνυμάτων και αργότερα μπόρεσαν να την αποδικωποιήσουν.Στην Γερμανία το ίδιο διάστημα παρουσιάστηκε ο Ζ3 ο πρώτος προγραμματιζόμενος πλήρως αυτόματος υπολογιστής, οπότε όλα αυτά μπορεί να αφορούν το "σπάσιμο" κάποιων κωδικών και μπορεί να μην σχετίζεται απαραίτητα και μόνο με την έκλειψη αυτό που οργανώνουν.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις