Ο The Telegraph προβλέπει λαϊκή εξέγερση στο Ηνωμένο Βασίλειο!

 

Ο βρετανικός The Telegraph

 με άρθρο που υπογράφει o Allister Heath υποστηρίζει ότι σιγοβράζει λαική εξέγερση στο Ηνωμένο Βασίλειο επεδή οι πολιτικοί έχουν παραδωθεί στις επιταγές μιας μια ψευδο-αξιοκρατικής elite.

Επισημαίνει ότι πολλές πολιτικές, όπως η απαγόρευση των λεβήτων αερίου και ο πόλεμος στα αυτοκίνητα, είναι βαθιά αντιδημοφιλείς και πιθανότατα θα ηττηθούν σε δημοψήφισμα. Ο συγγραφέας επικρίνει την έλλειψη διαφοράς μεταξύ των μεγάλων πολιτικών κομμάτων σε βασικά ζητήματα, τα οποία, όπως υποστηρίζει, στερούν τα δικαιώματα εκατομμυρίων ψηφοφόρων.

-Η άρχουσα τάξη, που αποτελείται από μανταρίνους, πολιτικούς συμβούλους και άλλους κυβερνητικούς παράγοντες, συχνά αγνοεί την κοινή γνώμη και επιδιώκει να περιορίσει τους εκλεγμένους πολιτικούς.

Ο συντάκτης υπογραμμίζει επίσης την αποδυνάμωση του εκλογικού σώματος, με πολιτικές όπως ο πόλεμος κατά των αυτοκινήτων και η μετανάστευση που δεν αντικατοπτρίζουν το δημόσιο αίσθημα. Η δημοκρατική συναίνεση στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει καταρρεύσει μετά το δημοψήφισμα για το Brexit, με μια ψευδο-αξιοκρατική ελίτ να ελέγχει τώρα τους θεσμούς και επιχειρεί να διατηρήσει τις  μάζες στην άγνοια και την προκατάληψη.

Ο συγγραφέας προτείνει τη χρήση περισσότερων δημοψηφισμάτων και τη μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης για να γίνει το Κοινοβούλιο πιο αντιπροσωπευτικό και να μειωθεί η δύναμη της άρχουσας τάξης.

Καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η πλειοψηφία πρέπει να προστατευθεί από την καταπίεση και ότι οι πολιτικοί πρέπει να αρχίσουν να ακούν τους ψηφοφόρους διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν μια λαϊκή εξέγερση.

 

 

Ο πρώην επικεφαλής του παγκόσμιου τμήματος της Pfizer τώρα, Δρ. Mike Yeadon υποστηρίζει ότι η λεγόμενη «πανδημία» σχεδιάστηκε και συντονίστηκε εκ των προτέρων, από μη εκλεγμένους παγκοσμιοποιητικούς φορείς όπως ο ΠΟΥ και το WEF, ως δικαιολογία για τη σκόπιμη ερήμωση του πλανήτη μέσω θανατηφόρων ενέσεων mRNA:

“Αντιμετωπίζουμε κάτι πολύ χειρότερο από έναν υποτιθέμενο ιό. Οι τραυματισμοί των ανθρώπων από αυτά τα λεγόμενα εμβόλια… Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι ήταν τυχαίο, αλλά δεν ήταν τυχαίο. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτές οι ενέσεις έχουν γίνει για να τραυματίσουν ανθρώπους, να ακρωτηριάσουν και να σκοτώσουν εσκεμμένα».

 

 

 

Στο μεταξύ μία ακόμη δύσκολη μέρα για την Pfizer Australia στις ακροάσεις της Γερουσίας.

Ο γερουσιαστής Gerard Rennick τους ανάγκασε να παραδεχτούν ότι δεν καταλάβαιναν τον μηχανισμό με τον οποίο το εμβόλιο προκαλεί μυοκαρδίτιδα/περικαρδίτιδα!

-Τόσο πολύ εμπιστοσύνη στην επιστήμη. Δεν έχουν ιδέα!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις