Ο Στρατος "πηγε βολτα" 100 εγκληματίες γιατρούς Covid

 

Μια επιχειρηση

για να εκθέσει τους γιατρούς που αγαπούν τα εμβόλια είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 100 γιατρων απο τους ερευνητές του Navy JAG και του Army CID που παρίσταναν ασθενείς.

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα Δικαστών του Ναυτικού των ΗΠΑ κρατά σφραγισμένα κατηγορητήρια για τουλάχιστον 19.000 γιατρούς που συνωμότησαν με το CDC/NIH για να τρομάξουν τους ασθενείς ώστε να εμβολιάστουν. Μια πηγή της JAG είπε ότι η επιχειρηση αυτής της εβδομάδας είναι ανεξάρτητη από αυτές τις κατηγορίες.

Τη Δευτέρα, οι ερευνητές της κοινής ομάδας εργασίας άρχισαν να προγραμματίζουν ραντεβού με τυχαίους γιατρούς σε 12 πολιτείες, καθιερώνοντας τους εαυτούς τους ως νέους ασθενείς που χρειάζονται φυσική εξέταση. Μερικά μέλη της ειδικής ομάδας είπαν στους ρεσεψιονίστ ότι ένιωθαν απόλυτα υγιείς, αλλά δεν είχαν καλη σωματική κατάσταση εδώ και χρόνια. Άλλοι παραπονέθηκαν για ήπιες ασθένειες—πονόλαιμος, ρουθούνισμα, πόνοι στο στομάχι κ.λπ. Μερικοί είπαν μανιωδώς ότι είχαν Covid και ήταν σίγουροι για αυτό, παρόλο που οι δοκιμές στο σπίτι έδειξαν αρνητικά αποτελέσματα. Όλοι παρουσιάζονταν ως ανασφάλιστοι ασθενείς που πληρώνουν μετρητά χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία ταυτότητας.

Εκείνο το απόγευμα, ένας μυστικός ερευνητής μπήκε μέσα σε μια κλινική του Σιάτλ και του δόθηκε ένα μεγάλο ερωτηματολόγιο για να συμπληρώσει. Είστε εμβολιασμένοι κατά του Covid-19; Πότε ήταν ο τελευταίος σας εμβολιασμός; Είχατε εν γνώσει σας επαφή με άτομο θετικό στον Covid τις τελευταίες 14 ημέρες; «Όχι», «Ποτέ» και «Πώς θα ήξερα;» απάντησε ο ανακριτής. Στην αίθουσα εξετάσεων, ένας τεχνικός έριξε μια ματιά στον πίνακα του και κούνησε το κεφάλι της απογοητευμένος, σχολιάζοντας ότι ο γιατρός θα ήταν αναστατωμένος με την κατάσταση του εμβολιασμού της ασθενούς.

«Δεν με νοιάζει ο Covid. Είμαι εδώ γιατί έχω κράμπες στο στομάχι και χρόνια διάρροια», είπε ψέματα ο ερευνητής. «Υποφερω ολη τη νύχτα».

Η τεχνολογία ήταν σωστή για τη συμπεριφορά του γιατρού. Νοιαζόταν λιγότερο για την επαναλαμβανόμενη διάρροια παρά για την «ανεύθυνη απόφαση του ερευνητή να μείνει ανεμβολίαστος ενώ 1.000 άνθρωποι την ημέρα στις ΗΠΑ εξακολουθούσαν να πέθαιναν από τον Covid ή να ήταν κολλημένοι στους αναπνευστήρες». Επίπληξε τον ερευνητή, λέγοντας ότι οι μη εμβολιασμένοι θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της οικογένειας, των φίλων και των συναδέλφων και του συνέστησε να κάνει «διπλό εμβόλιο» κατά την επίσκεψη στο γραφείο. Καθώς υποτιμούσε τον ασθενή, μια νοσοκόμα που κρατούσε μια σύριγγα μπήκε στο δωμάτιο και είπε στον ασθενή να καθίσει και να χαλαρώσει το χέρι του.

Όταν ο ερευνητής αρνήθηκε, ο γιατρός τον αποκάλεσε «συνωμοσιολόγο κατά του εμβολίου» και είπε ότι η κλινική περιέθαλψε μόνο «συνεργάσιμους» ασθενείς που δεν συμμετείχαν σε «θεωρίες συνωμοσίας». Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι ήταν υποχρεωμένος να αναφέρει τους μη εμβολιασμένους στο Υπουργείο Υγείας της Κομητείας του Κινγκ και σε μια περιφερειακή ιατρική εταιρεία 12.000 γιατρών που έβαλε στη μαύρη λίστα τα μη εμβολιασμένα άτομα.

«Θες να πεις σε άλλους γιατρούς να αρνηθούν την υπηρεσία επειδή δεν θέλω να εμβολιαστώ;» ρώτησε ο ανακριτής.

"Αυτό είναι σωστό. Είμαι δεοντολογικά υποχρεωμένος να προστατεύσω τους εμβολιασμένους από τους μη εμβολιασμένους», φέρεται να απάντησε ο γιατρός.

Ο ερευνητής συνάντησε περαιτέρω αντίσταση στη ρεσεψιόν. Προσπάθησε να πληρώσει το λογαριασμό των 160 $ σε μετρητά, αλλά ο ρεσεψιονίστ ισχυρίστηκε ότι η κλινική δεχόταν μόνο πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες. Γέλασε, άφησε τα χρήματα στο γραφείο και έφυγε από το γραφείο.

Εκείνο το βράδυ, οι ερευνητές συνέλαβαν τον γιατρό καθώς έκλεινε το γραφειο του, κατηγορώντας τον σύμφωνα με το Μέρος 253 του νόμου περί εξέγερσης του 1807, το οποίο αναφέρει, «...επιτρέπει στον πρόεδρο να χρησιμοποιήσει τον στρατό σε μια κατάσταση για να καταστείλει οποιαδήποτε εξέγερση, ενδοοικογενειακή βία, παράνομο συνδυασμό, ή συνωμοσία που παρεμποδίζει τόσο την εκτέλεση των νόμων ώστε οποιαδήποτε μερίδα των κατοίκων του κράτους στερείται συνταγματικού δικαιώματος και οι κρατικές αρχές δεν είναι σε θέση ή δεν επιθυμούν να το προστατεύσουν».

«Υπάρχει μια ευρεία συνωμοσία που αρνείται την ιατρική περίθαλψη σε άτομα που θέλουν να παραμείνουν ανεμβολίαστα, που αποδεικνύεται από την προθυμία του γιατρού να προσθέσει τα ονόματα των ασθενών σε μια καθολική μαύρη λίστα. Αυτό είναι εφικτό. Θα βρούμε άλλα εγκλήματα πάνω του, όπως να λάβουμε οικονομική αποζημίωση για να προωθήσουμε το εμβόλιο», είπε η πηγή της JAG.

Αν και η λεπτομέρεια κάθε σύλληψης ξεφεύγει από το πεδίο εφαρμογής αυτού του άρθρου, η ειδική ομάδα συνέλαβε 99 άλλους γιατρούς σε 11 πολιτείες υπό παρόμοιες συνθήκες τις τελευταίες πέντε ημέρες.

«Υπάρχει μια μαυρη γραμμή σε όλα αυτά. Είδαμε επίσης 35 γιατρούς που αποθάρρυναν ασθενεις από το να υποβληθούν σ εμβολιασμο και τους ενθάρρυναν να χρησιμοποιήσουν ιβερμεκτίνη και υδροξυχλωροκίνη, εάν ποτέ βγουν θετικοι. Δείχνει ότι υπάρχουν ακόμα καλοί γιατροί εκεί έξω», είπε η πηγή μας κλείνοντας.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ έχει ενημερωθεί για τις συλλήψεις.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ !
    ΠΟΛΥ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις