Επετεύχθη ειρηνευτική συμφωνία για την Ουκρανία μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας


Μια συμφωνία για τον τερματισμό του ουκρανικού πολέμου επιτεύχθηκε κατ' αρχήν την περασμένη εβδομάδα μετά από διαπραγματεύσεις υψηλού επιπέδου μεταξύ της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών MI6 και της ρωσικής FSB. Οι λεπτομέρειες θα διαπραγματευτούν τους επόμενους μήνες, επιβεβαιώνουν πηγές και από τα δύο πρακτορεία.

Το βασικό περίγραμμα της συμφωνίας έχει ως εξής:

Η Ρωσία θα πάρει ολόκληρη την ουκρανική ακτή της Μαύρης Θάλασσας.

Η πόλη της Οδησσού θα γίνει αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη ελεύθερων συναλλαγών για να επιτρέψει την ομαλή εξέλιξη του ουκρανικού εμπορίου.

Η χώρα της Αμπχαζίας θα αναγνωριστεί διεθνώς και θα μετατραπεί σε ζώνη ελεύθερου εμπορίου.

Οι εγκληματίες πολέμου στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένου του Βλαντιμίρ Ζελίνσκι, θα απομακρυνθούν από την εξουσία και θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη.

Ένας πλήρως εκσυγχρονισμένος στρατός του ΝΑΤΟ 300.000 ατόμων θα εγκατασταθεί στη Γερμανία. Θα είναι αρκετά ισχυρό για να αποτρέψει τη ρωσική εισβολή, αλλά πολύ αδύναμο για να απειλήσει τη Ρωσία. Θα διατηρήσει επίσης το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα σε λειτουργία έως ότου καταστεί δυνατή η διαχείριση της μετάβασης από σπαθί σε άροτρο.

Επίσης, μια Πολωνική/Λιθουανική συνομοσπονδία μπορεί να καταλάβει τα μη ρωσικά μέρη της Ουκρανίας. Ο ίδιος ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν λέει ότι «μπορεί να βρίσκονται σε εξέλιξη σχέδια για τη χρήση μιας προβλεπόμενης κοινής στρατιωτικής μονάδας Πολωνίας-Λιθουανίας-Ουκρανίας ως δύναμη κατοχής στα δυτικά ουκρανικά εδάφη και όποιες πολωνικές δυνάμεις εισέρχονται στο Λβιβ είναι βέβαιο ότι θα παραμείνουν εκεί».

https://tass.com/world/1650119

Λέει επίσης ότι αν οι Ουκρανοί «θέλουν να εγκαταλείψουν ή να πουλήσουν κάτι για να πληρώσουν τα αφεντικά τους, όπως κάνουν συνήθως οι προδότες, αυτό είναι δική τους υπόθεση. Δεν θα επέμβουμε». Με άλλα λόγια, οι Ρώσοι φαίνεται να είναι εντάξει με αυτό, εφόσον «αφήνουν ήσυχη τη Λευκορωσία».

http://en.kremlin.ru/events/president/news/71714

Φυσικά, υπάρχουν θερμοκέφαλοι τόσο στη Ρωσία όσο και στη Δύση που δεν είναι ικανοποιημένοι με αυτή τη ρύθμιση.

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο λέει ότι «αρχίζει να εχει εντάσεις με την ομάδα Βάγκνερ επειδή θέλουν να βαδίσουν στη Βαρσοβία».

https://tass.com/world/1650683

Η προπαγάνδα της Χαζαρικής μαφίας κουρέλισε τους New York Times από την πλευρά της, εξακολουθεί να προσκολλάται στην ψευδαίσθηση ότι μια πλήρως ηττημένη Ουκρανία μπορεί να κερδίσει με κάποιο τρόπο αυτόν τον πόλεμο «αν αποκτήσουν περισσότερα όπλα και χρήματα.

Αυτό είναι παραληρηματικό όπως σημειώνει ο Πούτιν:

«…όλος ο κόσμος βλέπει ότι ο περίφημος δυτικός, υποτιθέμενος άτρωτος, στρατιωτικός εξοπλισμός καίγεται και συχνά είναι κατώτερος από ορισμένα από τα σοβιετικά όπλα όσον αφορά τα τακτικά και τεχνικά χαρακτηριστικά του [και] η Δύση δεν έχει Οι παραγωγικές ικανότητες αναπληρώνουν γρήγορα την κατανάλωση αποθεμάτων εξοπλισμού και πυρομαχικών».

Επιπλέον, «Οι άνθρωποι στην Ουκρανία θέτουν πιο συχνά ένα εύλογο ερώτημα: για ποιον λόγο, χάριν των ιδιοτελών συμφερόντων, πεθαίνουν οι συγγενείς και οι φίλοι τους».

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επικρατούν τα πιο ψυχρά κεφάλια. Η εναλλακτική είναι ο ολοκληρωτικός πυρηνικός πόλεμος που είναι κάτι που θέλει μόνο η KM.

Οι διπλωμάτες αναμένεται να αρχίσουν να εργάζονται για τις λεπτομέρειες της ειρηνευτικής συμφωνίας στη Μάλτα τον Αύγουστο, αναφέρουν πηγές της MI6.

Μας έστειλαν ένα δελτίο τύπου από την αγγλοσαξονική στρατιωτική ομάδα γνωστή ως Patriots International Alliance. Καλεί για άμεση κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία «για να αποτραπεί μια πιθανή πυρηνική σύγκρουση». Αναγνωρίζει επίσης τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν εναντίον των Ρώσων στην Ουκρανία και την «εγκατάσταση εργαστηρίων βιοόπλων του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ στην Ουκρανία» ως εγκλήματα πολέμου.

Δεδομένου ότι αυτοί οι στρατιωτικοί βετεράνοι δεν έχουν δεχτεί δωροδοκίες από το KM, αναζητούν οικονομικούς χορηγούς για τη διάσκεψη ειρήνης στη Μάλτα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους ως εξής: MG Paul E Vallely Πρόεδρος Στρατού των ΗΠΑ (Ret).   suaus1961@gmail.com

Ας το παραδεχτούμε; Η Ουκρανία ήταν μια καταστροφική στρατιωτική ήττα για το KM. Όπως σημειώνει ο συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ

«Το ουκρανικό προσωπικό υπηρεσίας παραδίδεται με την πρώτη ευκαιρία λόγω της πεποίθησης ότι τους αντιμετωπίζουν ως «τίποτα περισσότερο από τροφή για κανόνια»….δεν έχουμε μιλήσει καν για τα εκτιμώμενα 60.000 παιδιά που έχουν εξαφανιστεί να βγαίνουν από την Ουκρανία».

Το μάθημα που αντλήθηκε από την Ουκρανία είναι ότι «η αμερικανική στρατιωτική δύναμη αποτελείται από μπουτίκ δυνάμεις σχεδιασμένες για σαφάρι στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή, όχι αποφασιστικές επιχειρήσεις μάχης εναντίον μεγάλων ηπειρωτικών δυνάμεων όπως η Ρωσία ή η Κίνα… Είναι καιρός η Ουάσιγκτον να στρέψει την προσοχή της προς τα μέσα και να αντιμετωπίσει τις δεκαετίες της αμερικανικής κοινωνικής, οικονομικής και στρατιωτικής παρακμής που ακολούθησε μετά το 1991. Είναι καιρός να αντιστρέψουμε την παρακμή της αμερικανικής εθνικής ευημερίας».

 http://futuredefensevisions.blogspot.com/

 Οι Ευρωπαίοι είναι επίσης άρρωστοι και κουρασμένοι να υποστηρίζουν ένα ετοιμοθάνατο καθεστώς των ΗΠΑ. Πηγές του P3 Freemason λένε ότι τα τελευταία 2,5 χρόνια, οι χώρες της ΕΕ πλήρωσαν 1,12 τρισεκατομμύρια δολάρια για ακριβό φυσικό αέριο των ΗΠΑ, το οποίο θα ήταν αρκετό για ρωσικό αέριο 10 ετών πριν ξεκινήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Αυτός είναι ο λόγος που οι Ευρωπαίοι ψήφισαν κατά των Αμερικανών και με τους Βρετανούς στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Η ιστορία δείχνει ότι κάθε φορά που υπάρχει μια αποφασιστική στρατιωτική ήττα, ακολουθεί αλλαγή καθεστώτος. Η παρέλαση των ανδρών Ροκφέλερ από την ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν που επισκέφθηκε πρόσφατα την Κίνα ήταν μέρος μιας απεγνωσμένης προσπάθειας του παλιού καθεστώτος των ΗΠΑ να παραμείνει στην εξουσία. Ο Elon Musk, ο Bill Gates, ο Anthony Blinken και η Janet Yellen πήγαν στην Κίνα σε αποστολές επαιτείας και επέστρεψαν με άδεια χέρια. Αυτό οδήγησε στο να σταλεί στην Κίνα ο κορυφαίος Ροκφέλερ, ο ίδιος ο εκατόχρονος Χένρι Κίσινγκερ........

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις