Πρέπει να παραπεμφθεί ο Τζο Μπάιντεν!


Η Ρεπουμπλικανη εκπρόσωπος της Φλοριντα Anna Paulina Luna προτρέπει το Κογκρέσο να παραπέμψει τον Πρόεδρο Joe Biden επειδή πούλησε την πολιτική επιρροή του μέσω του γιου του σε Ρώσους, Ουκρανούς και Κινέζους ολιγάρχες, παραβιάζοντας το FARA για να εμπλουτίσει προσωπικά την οικογένειά του.

Επιπλέον, το FBI, το DOJ και το IRS έχουν "πιαστει" να παρεμποδίζουν την έρευνα για τους Μπάιντεν, να μπλοκάρουν κατηγορίες για κακούργημα, εντάλματα έρευνας και συνεντεύξεις.

«Όλοι οι Δημοκρατικοί που κατηγόρησαν τους Ρεπουμπλικάνους ως υποστηρικτές της συμπαιγνίας της Ρωσίας, έχετε τον γιο του Προέδρου να εργάζεται με Ρώσους ολιγάρχες, πλουτίζοντας προσωπικά την οικογένειά τους, και όμως υποτίθεται ότι απλώς καθόμαστε εδώ και είμαστε ήσυχοι.

Θέλω αυτός ο τύπος να παραπεμφθεί. Έχω δει αρκετά. Γνωρίζουμε ότι ο Χάντερ Μπάιντεν είναι εγκληματίας. Παραβίασε τον νόμο Mann. Δεν πλήρωσε τους φόρους του.

Έχει κάνει πολλά κακά πράγματα, αλλά το πιο σημαντικό, η ντροπή όλων αυτών είναι ότι έχει ξεπουλήσει την υψηλότερη θέση εξουσίας στη χώρα, και αυτό είναι το POTUS που συνεργάζεται απευθείας μαζί του για να εμπλουτίσει προσωπικά την οικογένειά τους».

Πρέπει να παραπεμφθεί ο Τζο Μπάιντεν! 


 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ
 

Σχόλια

  1. ΠΡΏΤΑ ΟΙ ΧΑΖΆΡΟΙ
    ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΆ
    ΠΟΎΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΊ
    ΡΏΣΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΊ
    ΚΙΝΈΖΟΙ ΚΛΠ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ
    ΤΙ ΩΡΑΊΑ ΠΟΥΝΑΙ.
    ΠΡΏΤΑ !!! ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΚΑΜΠΑΛΟΙ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΣ
    ΚΑΙ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ
    ΘΈΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ...




    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις