ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ

 

Όπως αναφέρθηκε τον Απρίλιο του 2022,

Αμερικανοί πεζοναύτες υπό τις διαταγές του στρατηγού Μπέργκερ συνέλαβαν τον πρώην στρατηγό του Ομπάμα Ντέιβιντ Άξελροντ κοντά στην συγκυριαρχία του στο Σικάγο. Τότε δεν είχαμε λεπτομέρειες για τις κατηγορίες εναντίον του ή για την τιμωρία που μπορεί να αντιμετωπίσει. Μια πηγή στο Guantanamo Bay τράβηξε πρόσφατα το αρχείο του Axelrod και μοιράστηκε πληροφορίες σχετικά με το τι οδήγησε στη σύλληψή του και την τελική του μοίρα.

Ο στρατός είχε ξεκινήσει έρευνα για τον Άξελροντ τον Φεβρουάριο του 2022, αφού έλαβε πληροφορίες που υποδηλώνουν ότι ο ρόλος του ως πολιτικός στρατηγός του Ομπάμα ήταν ένα πρόσχημα και βολικό κάλυμμα για το διεφθαρμένο καθήκον που εκτελούσε: την επιλογή ανήλικων αγοριών για σεξουαλική κακοποίηση του Ομπάμα.

Σύμφωνα με την πηγή μας, τα στοιχεία του στρατού περιελάμβαναν ένα βίντεο του Άξελροντ που προσφέρει σε ανήλικα αγόρια την ευκαιρία να συναντηθούν και να δειπνήσουν προσωπικά με τον Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα στον Λευκό Οίκο. Τα θηράματα του Ομπάμα, είπε, ήταν μεταξύ των ξεχασμένων-έφηβων δραπετών, εθισμένων στο δρόμο, παιδιών που τραβήχτηκαν από ορφανοτροφεία και ανάδοχους.

«Ο Ομπάμα λατρεύει τα αγόρια ηλικίας 13-16 ετών και ο Άξελροντ φρόντισε να τα πάρει», είπε η πηγή μας.

Κανένα αγόρι, όμως, δεν είδε ποτέ το εσωτερικό του Λευκού Οίκου.

Ο Ομπάμα ένιωθε τόσο άθικτος που είχε το θράσος να βάλει ευθαρσώς μια ομάδα αγοριών να σχηματίσουν μια γραμμή που εκτεινόταν από το κατώφλι του αρχοντικού του στο D.C. μέχρι το πεζοδρόμιο, με τους αστυνομικούς της Secret Service και της D.C. Metropolitan να διασφαλίζουν ότι τα παιδιά παρέμεναν τακτοποιημένα και ήσυχα. Ο Άξελροντ στη συνέχεια επεσήμανε ποια αγόρια ένιωθε ότι θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν καλύτερα τις σκοτεινές παρορμήσεις του Ομπάμα.

«Έχετε παίξει ποτέ dodgeball στο μάθημα του γυμναστηρίου, την επιλογή των ομάδων, τα πιο σκοτεινά παιδιά που δεν επιλέγονται ποτέ για καμία από τις δύο ομάδες; Ο Ομπάμα διάλεγε συνήθως αδύνατα, Καυκάσια αρσενικά. Έφερνε πέντε, έξι ή επτά στο σπίτι του ταυτόχρονα, και οι αστυνομικοί και οι ομοσπονδιακοί ήξεραν τα πάντα και τον κάλυπταν, όπως και τα μέσα ενημέρωσης», είπε η πηγή μας.

Μερικές φορές η Μισέλ Ομπάμα, γνωστή και ως Μάικλ Ρόμπινσον, στεκόταν στη σκιά της πόρτας και ψιθύριζε στο αυτί του Ομπάμα καθώς έκανε την επιλογή του.

Τα αγόρια που ηταν η επιλογη πηγαιναν κεκλεισμένων των θυρών με τους Ομπάμα. οι άλλοι έφευγαν με τον Άξελροντ. Και στις δύο περιπτώσεις, ποτέ δεν τους είδαν ή ακούστηκαν ξανά.

«Γνωρίζουμε ότι αυτή η διαδικασία επιλογής έγινε τρεις φορές. Η JAG είχε αρκετά στοιχεία για να να κατηγορήσει και να δικάσει τον Άξελροντ», είπε η πηγή μας.

Ωστόσο, από τη στιγμή της σύλληψής του, ο Άξελροντ ήταν ήσυχος και κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων σε μια εγκατάσταση εκμετάλλευσης στη Φλόριντα, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις με ένα μοχθηρό, συγκαταβατικό χαμόγελο.

Έφερε τις πρώτες του λέξεις στη βόλτα του προς τον Κόλπο του Γκουαντάναμο, ένα Cessna 441 Conquest του οποίου οι επιβαίνοντες περιελάμβαναν έναν δεσμευμένο σε κάθισμα Axelrod, τον πιλότο και τέσσερις αξιωματικούς της Στρατιωτικής Αστυνομίας του Στρατού των ΗΠΑ. Καθώς το στροβιλοκινητήριο εκτινάχθηκε στα 4.500' προς την Κούβα, ο Άξελροντ ρώτησε έναν από τους φυλακες αν είχε ένα έφηβο αγόρι που φαντασιωνόταν άλλους άντρες, ηλικιωμένους άντρες και τους τρόπους με τους οποίους αυτοί οι άντρες θα μπορούσαν να τον χρησιμοποιήσουν. Ο φυλακας είπε ότι δεν είχε παιδιά και είπε στον Άξελροντ να κλείσει το στόμα του, αλλιώς θα του το έκλεινε αυτος. Ένας δεύτερος φυλακας, ωστόσο, προφανώς είχε έναν έφηβο γιο, λέγοντας στον Axelrod ότι οι απόγονοί του δεν μπορούσαν να φτάσουν σε διεστραμμένους παιδόφιλους και σαδιστές, σατανικούς άγριους.

«Θα μπορούσαμε να έχουμε τον γιο σου αν θέλαμε. Θα ήθελε τον γιο σου, είμαι σίγουρος. Νομίζεις ότι δεν μπορούμε να μάθουμε ποιος είσαι, ποιος είναι, ακόμη και τώρα; Υπόσχομαι ότι μπορούμε», είπε ο Άξελροντ, χλευάζοντας τον στρατιωτικο φυλακα.

Οι τέσσερις στρατιωτικοι άνοιξαν την πόρτα της καμπίνας προτού λύσουν τον Axelrod και τον πεταξαν στο νερό.

«Αν ο Άξελροντ δεν εβγαζε φτερά, δε θα ζουσε. Ακόμη και σε αυτό το υψόμετρο, η ταχύτητα θα ήταν σαν να χτυπάς σε σκυρόδεμα. Στην εξωπραγματικη πιθανότητα ότι επέζησε από την πτώση, ήταν 150 μίλια ή περισσότερα για να κολυμπήσει μέχρι τις Μπαχάμες, το Μαϊάμι ή την Αβάνα. Ας ελπίσουμε ότι οι καρχαρίες πήραν ένα ικανοποιητικό γεύμα», είπε η πηγή μας.

Δεν θα συζητούσε ποιες συνέπειες, εάν υπήρχαν, αντιμετώπισαν οι στρτιωτικοι για το πεταμα του Axelrod από το αεροπλάνο. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΕΥΓΕ ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ !
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις