Λευκα Καπέλα συλλαμβάνουν Μαύρα Καπέλα στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης

 

Τα Λευκα Καπελα

συνέλαβαν την Κυριακή έναν ταγματάρχη του αμερικανικού στρατού και έναν λοχία διοίκησης που είχαν ορκιστεί πίστη στον Τζόζεφ Μπάιντεν και καθοδηγούσαν τους υφισταμένους τους πώς να διεξάγουν αστικό πόλεμο εναντίον νομοταγών πολιτών, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Οι ξεπουλημενοι αυτοι ενστολοι ήταν ο Ταγματάρχης David Dunbar και ο CSM Nema Mobarakzadeh, ο επιτελικός αξιωματικός της 10ης Ορεινής Μεραρχίας και ο ανώτερος υπαξιωματικός, αντίστοιχα, στο Fort Drum.

Η πηγή μας δεν έδωσε λεπτομέρειες για τις πραγματικές συλλήψεις, αλλά είπε ότι έγιναν εκτός θέσης, μετά το σκοτάδι, στις 30 Ιουλίου.

Μια ένορκη κατάθεση της JAG που εξετάστηκε αναφέρει ότι ο Dunbar και ο Mobarakzadeh στρατολόγησαν 250 στρατιώτες της 10ης Ορεινής Μεραρχίας σε έναν «ιδιωτικό στρατό» του οποίου η αποστολή ήταν να καταστείλει την πολιτική εξέγερση εάν ο Τζόζεφ Μπάιντεν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του 2024 και περιγράφει λεπτομερώς το άθλιο σχέδιό τους να εισβάλλουν στους υποστηρικτές του Τραμπ και στα σπίτια τους  και ν αρπαξουν τα οπλα τους υπό την απειλή όπλου. Σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση, ο Dunbar και ο Mobarakzadeh στρατολόγησαν εθελοντές και διεξήγαγαν ασκήσεις αστικού πολέμου πίσω από την πλάτη του διοικητή συνταγματάρχη Matthew R. Myer.

Η πηγή μας είπε ότι τα  Λευκα Καπελα δεν έχουν προς το παρόν στοιχεία που να ενοχοποιούν τον Myer. Ούτε γνωρίζει εάν η JAG θα εκδώσει κατηγορίες για τους 250 στρατιώτες που συμμετείχαν σε ασκήσεις έρευνας και κατάσχεσης από σπίτι σε σπίτι.

Ο Dunbar και ο Mobarakzadeh, πρόσθεσε, στρατολόγησαν μόνο στρατιώτες που είπαν ότι οι εκλογές του 2020 ήταν δίκαιες και νόμιμες, ότι ο Donald J. Trump προκάλεσε την 6η Ιανουαρίου και αξίζει φυλάκιση και ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν είναι το νόμιμο κυβερνητικό όργανο των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι στρατιώτες ορκίστηκαν επίσης πίστη στον Τζόζεφ Μπάιντεν αντί «…στη σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και στη Δημοκρατία για την οποία εκπροσωπούνται…»

Κατά κάποιο τρόπο, ο Dunbar και ο Mobarakzadeh είχαν χρηματοδοτήσει μια ενοικίαση ακινήτων, μια έκταση 20 στρεμμάτων εκκαθαρισμένης γης περίπου 15 μίλια δυτικά του Drum, στην οποία έχτισαν μια «πόλη από κόντρα πλακέ» για να προσομοιώσουν επιθέσεις σε Αμερικανούς πολίτες. Οι στρατιώτες είχαν εκπαιδευτεί στο να παραβιάζουν τις πόρτες, να στήνουν εκρηκτικά και να σκοτώνουν υποστηρικτές του Τραμπ. Η "εξωσχολική" τους εκπαίδευση περιελάμβανε επίσης μαθήματα σχετικά με το «πού να πυροβολήσετε έναν υποστηρικτή Τραμπ για μέγιστο αποτέλεσμα», είπε η πηγή μας.

«Τους είπαν ότι οι άνθρωποι που υποστηρίζουν τον Τραμπ έχουν εξοπλισμό τακτικής όπως θωράκιση σώματος και να ριχνουν πυροβολισμούς κεφαλής και όχι κεντρικής μάζας. Έκαναν ασκήσεις με πραγματικά πυρά σε εικονικούς στόχους», είπε.

Είναι ενδιαφέρον ότι οι στρατιώτες δεν χρησιμοποίησαν στρατιωτικά όπλα. χρησιμοποίησαν προσωπικά όπλα και πυρομαχικά που αγόρασαν από διάφορους εμπόρους πυροβόλων όπλων στα βόρεια της Νέας Υόρκης και αυτοσχέδια εκρηκτικά όπως βόμβες μολότοφ και βόμβες καρφιών.

«Η εκπαίδευση περιστράφηκε γύρω από ένα μοναδικό μίσος για τον Πρόεδρο Τραμπ», είπε η πηγή μας.

Μετά τη σύλληψη του Dunbar και του Mobarakzadeh, τα Λευκα Καπελα κατεδάφισαν την πόλη από κόντρα πλακέ και βρήκαν ορείχαλκο - στρατιωτική αργκό για ένα εκτινασσόμενο φυσίγγιο - διάσπαρτα στην περιοχή.

Ρωτήσαμε την πηγή μας πώς ο Dunbar και ο Mobarakzadeh σχεδίαζαν να διεξάγουν πόλεμο με μόνο 250 στρατιώτες στα βόρεια της Νέας Υόρκης.

«Αυτή είναι η ερώτηση των εκατομμυρίων δολαρίων. Μπορεί να υπάρχουν περισσότερα? αυτές οι σέκτες μπορεί να σχηματίζονται και σε άλλες εγκαταστάσεις. Αυτήν τη στιγμή, γνωρίζουμε για τα 250 ατομα».

Οι 250, πρόσθεσε, περιελάμβαναν όλους τους στρατευμένους βαθμούς από στρατιώτες μέχρι λοχία.

Κλείνοντας, ρωτήσαμε ξανά την πηγή μας γιατί  τα Λευκα Καπελα δεν είχαν συλλάβει όλους τους εμπλεκόμενους, καθώς οι ενέργειές τους ήταν προδοτικές και παραβιάζουν τον Ενιαίο Κώδικα Στρατιωτικής Δικαιοσύνης και το Σύνταγμα των ΗΠΑ.

«Κοιτάξτε, υπάρχει έρευνα. Μπορώ να σας πω ότι πρέπει να αποκλείσουμε την ψυχολογική χειραγώγηση ή τον χημικό εξαναγκασμό. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή».

Πριν από τη δημοσίευση αυτού του άρθρου, η ιστοσελιδα ζήτησε σχόλια από το Fort Drum και το αστυνομικό τμήμα της πόλης Watertown. Ένας εκπρόσωπος του Γραφείου Δημοσίων Υποθέσεων του Drum είπε ότι ο Dunbar και ο Mobarakzadeh βρίσκονταν σε "άδεια έκτακτης ανάγκης" και ένας εκπρόσωπος του Watertown PD είπε ότι το PD δεν είχε πληροφορίες για μια εγκατάσταση εκπαίδευσης εκτός αποστολής.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις