Ο Πούτιν απαγορεύει το 5G σε όλη τη Ρωσία, καταστρέφει όλους τους πύργους

 

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν

απαγόρευσε τους πύργους 5G στη Ρωσική Ομοσπονδία εν μέσω ανησυχιών ότι η τεχνολογία δεν είναι ιατρικά ασφαλής και έχει προκαλέσει το θάνατο μαθητών κοντά στην Αγία Πετρούπολη.

Οι συζητήσεις για τις αρνητικές επιπτώσεις του 5G δεν είναι καινούριες. Για πάνω από μια δεκαετία, τα εναλλακτικά μέσα έχουν συνδέσει την τεχνολογία με μυριάδες ζητήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένων των ανοσοκατασταλτικών ασθενειών και της αναπαραγωγής ιών, οι ιδιαιτερότητες των οποίων είναι πέρα από το πεδίο εφαρμογής αυτού του ιστότοπου και τις γνώσεις του συγγραφέα. Ωστόσο, η υπόσχεση του Πούτιν να διαλύσει τους υπάρχοντες υπερπύργους 5G δείχνει ότι οι κίνδυνοι της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας έχουν τις ρίζες τους περισσότερο στην πραγματικότητα παρά στη συνωμοσία.

Σε αντίθεση με τις ΗΠΑ και τη Δύση, η Ρωσία δεν άρχισε να χτίζει πύργους από τη μια μέρα στην άλλη όταν η τεχνολογία, που αναπτύχθηκε από την Qualcomm και το κινητό οικοσύστημα, έγινε διαθέσιμη το 2015. Από τότε, οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών στις ΗΠΑ έχουν κατασκευάσει 150.000 πύργους. Συγκριτικά, η Ρωσία είχε μόνο 22, κυρίως στη Μόσχα.

Κατά τη διάρκεια του Plandemic, με τα σχολεία κλειστά, οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ επιτάχυναν την κατασκευή πύργων σε απόσταση αναπνοής από τα δημοτικά σχολεία σε όλη τη χώρα. Όταν τα σχολεία άνοιξαν ξανά, οι μαθητές είδαν ξαφνικά μεγάλα πιάτα 5G στον ορίζοντα και στις στέγες των σχολείων.

Μεταξύ των τεσσάρων μεγάλων παρόχων κινητής τηλεφωνίας στη Ρωσία—MTS, Megafon, Rostelcom και Vimpel-Communications Public Joint Stock—μόνο η MTS ξεκίνησε την περιορισμένη ανάπτυξη 5G το 2021, τοποθετώντας πύργους στη Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη και το Νοβοσιμπίρσκ, τις πιο πολυπληθέστερες πόλεις της Ρωσίας. με ενιαίο πύργο 15 μέτρα από παιδική χαρά δημοτικού σχολείου στα περίχωρα της Αγίας Πετρούπολης.

Τον Απρίλιο του 2023, 16 μαθητές παρουσίασαν σοβαρές παρενέργειες από αυτό που ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποκάλεσε ηλεκτρομαγνητική δηλητηρίαση. Τα πρώιμα συμπτώματα περιελάμβαναν έμετο, ζάλη, εμβοές, αφόρητους πονοκεφάλους και κοιλιακή φλεγμονή. Αργότερα συμπτώματα ήταν γαστρεντερική αιμορραγία, εγκεφαλική αιμορραγία και τύφλωση λόγω της φθοράς των οφθαλμικών νεύρων. Τα προσβεβλημένα παιδιά ήταν ηλικίας 8-12 ετών και είχαν πάει σχολείο το ίδιο εξάμηνο. Επιπλέον, τα άρρωστα παιδιά ήταν ανεμβολίαστα, έτσι οι υγειονομικοί υπάλληλοι στο Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας απέκλεισαν τις παρενέργειες του εμβολίου Covid-19. Ολοκληρωμένες εξετάσεις αίματος και ακτινολογικές εξετάσεις απέκλεισαν προϋπάρχουσες ασθένειες, τροφιμογενείς παθήσεις, φάρμακα και βιολογικούς και χημικούς παράγοντες. Μέχρι τις 6 Ιουνίου 2023, 11 από τους 16 μαθητές είχαν πεθάνει.

Ο υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκο, με τη βοήθεια του Υπουργείου Άμυνας, διέταξε μια ομάδα επιθεώρησης να αξιολογήσει τις συχνότητες μετάδοσης που προέρχονται από τον πύργο κυττάρων, οι οποίες, όπως συμπέραναν, παλμούσαν ηλεκτρομαγνητικά κύματα στην περιοχή 24-50 gigahertz κοντά στο κάτω μέρος του κύματος χιλιοστών. κλίμακα. Οι ρυθμιστικοί φορείς και οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως έχουν δηλώσει ότι το εύρος είναι ασφαλές για τον άνθρωπο, με τον διευθυντή FCC του πρώην προέδρου Ομπάμα, Tom Wheeler, να έχει δηλώσει το 2016, «Το 5G δεν αποτελεί καμία απειλή για τους ανθρώπους, την άγρια ζωή ή τα κατοικίδια ζώα. Όποιος αμφισβητεί την ασφάλειά του προωθεί αβάσιμες συνωμοσίες».

Ωστόσο, ο Πούτιν απέδωσε τα θύματα του 2023 σε έναν κοινό παρονομαστή - την καταπάτηση του 5G στο ρωσικό έδαφος.

Στα μέσα Ιουλίου, ο Ρώσος πρόεδρος συναντήθηκε με πολλά στελέχη τηλεπικοινωνιών και ειδικούς στον τομέα της υγείας για να συζητήσουν τους κινδύνους που ενυπάρχουν στη διάδοση της τεχνολογίας 5G. Τους έδειξε εικόνες νεκρών παιδιών. ο εγκέφαλος κάποιου είχε υγροποιηθεί. Τους ενημέρωσε ότι σκόπευε να επιβάλει μορατόριουμ στην έρευνα 5G και να κατεδαφίσει όλους τους πύργους στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Η εντολή του δεν έγινε δεκτή από τα στελέχη της Telecom. Ο Αντιπρόεδρος Υποδομής 5G της MTS Borya Vlasov είπε ότι η απουσία 5G θα έθετε τη Ρωσία σε τεχνολογικό μειονέκτημα, προσθέτοντας ότι η Ρωσία χρειάζεται 5G για να ενισχύσει μια κάποτε ακμάζουσα οικονομία που τώρα παραπαίει χάρη στις ενέργειες του Πούτιν στην Ουκρανία. Ο Πούτιν διέδωσε εικόνες νεκρών και άρρωστων παιδιών σε ένα τραπέζι συνεδριάσεων, λέγοντας σύμφωνα με πληροφορίες: «Τι γίνεται με αυτά; Τι τους έκανε το 5G σας;»

«Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε το 5G για αυτό. Οι σύντροφοί μας στη Δύση συμφωνούν ότι το 5G είναι ασφαλές», είπε ο Βλάσοφ.

Ο Πούτιν διέταξε τον πράκτορα ασφαλείας δίπλα του να πυροβολήσει τον Βλάσοφ αναμεσα στα ματια. Χωρίς δισταγμό, ο πράκτορας τράβηξε το πιστόλι Makarov κι εριξε μια σφαίρα στο μέτωπο του Vlasov μπροστά σε 15 άτομα.

Μια εβδομάδα αργότερα, τα Μηχανικά Στρατεύματα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ένα στρατιωτικό διοικητικό σώμα των χερσαίων δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας που σχεδιάστηκε για να εκτελεί επιχειρήσεις στρατιωτικής μηχανικής, ξεκίνησαν τον παροπλισμό κυψελοειδών πύργων 5G στη Μόσχα. Οι πεζοί επευφημούσαν καθώς οι μονολιθικοί πύργοι κατέρρευσαν.

Από τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η Ρωσία έχει καταργήσει όλους τους πύργους 5G της.

Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο έρχονται χάρη στον πράκτορα της FSB Andrei Zakharov, ο οποίος το 2022 παρείχε τους πραγματικούς λόγους πίσω από την Ειδική Επιχείρηση του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία—για να απαλλάξει την Ανατολική Ευρώπη από ξένα Bιοεργαστηρια, δαχτυλίδια παιδεραστών και εργαστήρια Adrenochrome. Αυτές οι μάχες γίνονται ακόμα. 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΙ ΕΔΩ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΦΑΙΡΕΣ ΜΑΚΑΡΟΦ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ "ΒΛΑΣΟΦ" ΕΝ ΕΛΛΆΔΙ;
    ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΈΩΝΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

    ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΡΆΔΥΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΑΣΤΡΙΚΆ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΑΝΕΙΠΩΤΑ.
    ΠΟΛΕΜΙΣΤΉΣ ΘΑ ΠΕΙ ΔΡΆΣΗ ΑΚΑΡΙΑΊΑ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΣΚΛΗΡΉ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΘΝΗ ΣΏΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΚΑΡΙΑΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ,ΚΙ ΑΠΡΌΒΛΕΠΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

    ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΆΣΜΑ :ΡΟΥΚΑΒΑ ΤΗΣ VDV ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΜΟΝΆΔΑΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΣΑΜΑΝΩΦ.

    ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ...
    ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟΙ ΓΥΙΟΙ ΤΗΣ ...ΤΑΫΓΈΤΗΣ.ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις