Εκτυλίσσεται η επίθεση τύπου Operation Gladio κατά της Χαζαρικης Μαφιας


Η πολυαναμενόμενη στρατιωτική κίνηση κατά της Χαζαρικής Μαφίας στη Δύση φαίνεται να ξεδιπλώνεται. Οι ταραχές στη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ελβετία φέρουν όλα τα χαρακτηριστικά αυτού. Άνδρες με πανομοιότυπες μαύρες στολές, φορώντας μπότες αστυνομικού, προκαλούν όλεθρο σε όλη την ήπειρο, παριστάνοντας τους μουσουλμάνους διαδηλωτές. Αυτή είναι η κλασική δράση προβοκάτορα στρατιωτικού πράκτορα που έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει την κοινή γνώμη για στρατιωτικό νόμο. Είναι η πανάρχαια στρατηγική P3 Freemason «ab chao ordo» ή «order out of chaos». Η ιδέα είναι να δημιουργηθεί τόσο μεγάλος χάος που οι πολίτες καλωσορίζουν μια στρατιωτική ανάληψη για να «αποκατασταθεί η τάξη».

Το γεγονός ότι αυτό το είδος δολιοφθοράς λαμβάνει χώρα στην Ελβετία σημαίνει ότι είναι πιθανό κάποιου είδους κίνηση στρατιωτικού τύπου εναντίον της BIS, της ΠΟΥ και άλλων κέντρων ισχύος της KM εκεί. Το ίδιο ισχύει και για το Βέλγιο όπου η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει την έδρα της. Το άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι «μουσουλμάνοι» ταραχοποιοί στοχεύουν συστηματικά τις εγκαταστάσεις λατρείας του θανάτου στο Chabad σε όλη την Ευρώπη.

Αυτές οι «ταραχές» φαίνεται να συντονίζονται με «εκδηλώσεις υπερηφάνειας» που προωθούν την ομοφυλοφιλία και την παιδεραστία. Παρατηρήστε ότι οι γαλλικές ταραχές ξεκίνησαν τη στιγμή που η πρώην πόρνη και ψεύτικη Γαλλίδα Πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν εμφανιζόταν σε μια εκδήλωση για την προώθηση της ομοφυλοφιλίας. 


Αυτό συνέβη παράλληλα με ταυτόχρονες πορείες σε όλη τη Δύση με γυμνούς άνδρες να παρελαύνουν μπροστά στα παιδιά. Έλεγαν πράγματα όπως «Είμαστε εδώ και ερχόμαστε για τα παιδιά σας».

https://www.foxnews.com/us/nyc-drag-marchers-chant-were-coming-your-children-during-pride-event

Αν ήταν γυμνές γυναίκες στην παρέλαση, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η αστυνομία θα είχε ενεργήσει. Ίσως αυτό οφείλεται στο ότι οι γυμνοί άντρες αποτελούν λιγότερο κυκλοφοριακό πρόβλημα, αφού οι διερχόμενοι οδηγοί θα κοιτούσαν μακριά τους, όχι προς αυτούς. Το πιθανότερο είναι ότι επινοήθηκε για να αναγκάσει το "πρόβατο" να ξυπνήσει.

Για να γίνει αυτό μια προσωπική απειλή για τον μέσο πολίτη, προσπαθούν επίσης να τον αναγκάσουν να δεχτούν άτομα με πέη στις γυναικειες τουαλετες. Όταν η κόρη σου περιτριγυριζεται από έναν γενειοφόρο διεστραμμένο που προσποιείται ότι είναι γυναίκα, σε αναγκάζει να εμπλακείς.

Σε μια άλλη κίνηση για να ξυπνήσουν, ο ψεύτικος Τζο Μπάιντεν κάνει πολλές περίεργες παραστάσεις και δηλώσεις. Για παράδειγμα, είπε «Πούλησα πολλά κρατικά μυστικά και πολλά πολύ σημαντικά πράγματα…» ενώ συναντήθηκε με τον Ινδό πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι. Τα μέσα εταιρικής προπαγάνδας προσπάθησαν να το καλύψουν αυτό ως «αστείο», αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι είναι αλήθεια.


Στη συνέχεια, ακούστε τον ψεύτικο Μπάιντεν να μιλάει για την απώλεια της Ρωσίας στον πόλεμο στο Ιράκ. Πραγματικά πάσχει από άνοια.


Επίσης, ο Τζο Μπάιντεν αρχιε να λεει ασυναρτησιες στα μεσα μιας συνέντευξης την Πέμπτη, ισχυριζόμενος ότι υπήρξε εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ το 1960 και μπέρδεψε το Σύνταγμα και τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας κοιτωντας σαν χαμένος πάσχων από Αλτσχάιμερ.

https://www.zerohedge.com/political/watch-biden-wanders-set-softball-interview-after-claiming-there-was-civil-war-1960

«Ο ψευτικος Τζο θα αφήσει σύντομα όλους τους πληροφοριοδότες χωρίς δουλειά, γιατι θα τ λεει ολα μονος του», σχολιάζουν πηγές του Πενταγώνου.

Την ίδια στιγμή που ο «Μπάιντεν» ενήργησε σαν αρρωστος γεροντας, το Κογκρέσο ενέκρινε το ψήφισμα 503 που ζητούσε την παραπομπή του Τζο Μπάιντεν «για υψηλά εγκλήματα και αδικήματα», και παρόλα αυτά ούτε λέξη για αυτό από τα πρακτορεία των εταιρικών μέσων ενημέρωσης.

https://www.congress.gov/bill/118th-congress/house-resolution/529/all-actions?overview=closed&q=%7B%22roll-call-vote%22%3A%22all%22%7D

 Γνωρίζουμε ότι ο πραγματικός Μπάιντεν έχει φύγει προ πολλού, αλλά το θέμα εδώ είναι ότι το σύμβολο της εταιρικής εξουσίας του Τζο Μπάιντεν στήνεται ενεργά για επίσημη (οπτική) παραπομπή, σχολιάζουν πηγές της CIA.

Επίσης, ο πρόεδρος της Βουλής Κέβιν Μακάρθι λέει ότι το Κογκρέσο θα παραπέμψει τον Γενικό Εισαγγελέα του Μπάιντεν, Μέρικ Γκάρλαντ, με βάση πληροφορίες που προέρχονται από καταγγελίες.

 


 Κάτι άλλο που παρατηρούμε είναι ότι χιλιάδες πτήσεις ακυρώνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς πλησιάζουν οι αργίες της 4ης Ιουλίου. Αυτό γίνεται για να αποτρέψει τα μέλη της Χαζαρικής μαφίας από το να διαφύγουν, λένε πηγές του Πενταγώνου.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. σας δουλευει ψιλο γαζι ο εβραιος ...ποσες φορες θα σας το πω?
    πρακτορας ειναι δεν ειναι με εμας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις