ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...?

Πρωτοφανής δήλωση από Δ.Καιρίδη: «Η νόμιμη μετανάστευση είναι προϋπόθεση για να συνεχιστεί η οικονομική μεγέθυνση» 

Σε πρωτοφανείς δηλώσεις

προχώρησε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο οποίος είπε ότι είναι απαραίτητο να έρθουν ξένα εργατικά χέρια στην Ελλάδα, για να καλύψουν τα εργασιακά κενά σε διάφορους τομείς και ότι η νόμιμη μετανάστευση είναι προϋπόθεση για να συνεχιστεί η οικονομική μεγέθυνση!

Τι εννοεί λέγοντας νόμιμη μετανάστευση; Γιατί όσοι έχουν έρθει εδώ από χώρες της Ασίας και της Αφρικής, έχουν έρθει ως παράνομοι μετανάστες. Πώς θα αλλάξει αυτό κατά τον κύριο υπουργό; Θα στέλνουμε προσκλήσεις και γράμματα στο Πακιστάν, στο Μπαγκλαντές, στην Αλγερία και στην Τυνησία;

Επίσης, δημιουργείται και μία εύλογη απορία: Τα ελληνικά εργατικά χέρια έχουν κορεστεί; Δεν υπάρχουν Έλληνες άνεργοι; βρίσκονται όλοι οι ενήλικες σε ηλικία εργασίας τοποθετημένοι σε καλοπληρωμένες και υπέροχες δουλειές;

Συν τοις άλλοις, αφού ορισμένοι τομείς εργασίας παρουσιάζουν έλλειψη εργατικών χεριών, πως θα καλούνται και θα εντοπίζονται για συγκεκριμένες ειδικότητες, οι απαιτούμενοι, κατάλληλοι, «νόμιμοι μετανάστες» κατά τον κύριο υπουργό;

Μήπως πίσω από αυτό κρύβεται μία προσπάθεια να μειωθούν κι άλλο οι μισθοί με υπερπροσφορά εργατικών χεριών;

Αναλυτικά όσα είπε ο κύριος υπουργός:

«Για να συνεχίσουμε χρειαζόμαστε νέες εισροές στην αγορά εργασίας σε πολλούς τομείς. Στην αγορά εργασίας έχουμε ελλείψεις και θα πρέπει να φέρουμε περισσότερους νέους και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ηλικιωμένους, Έλληνες του εξωτερικού και βεβαίως στοχευμένα σε συγκεκριμένους τομείς, όπως η γεωργία, η σίτιση, ο τουρισμός και η υψηλή τεχνολογία, μία νόμιμη, λελογισμένη και ελεγχόμενη εποχική μετανάστευση», δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου στη νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Δεν θα καθορίζουν οι εγκληματίες και οι λαθρέμποροι το ποιος θα μπαίνει στη χώρα, θα το αποφασίζει η ελληνική πολιτεία.

Η νόμιμη μετανάστευση, ελεγχόμενη, με κανόνες, με βάση την ελληνική κοινωνία και οικονομία είναι προϋπόθεση για να συνεχιστεί αυτή η οικονομική μεγέθυνση».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Πάλι ξεβράκωτη εμφανίστη ο/η ξεστομιάρης/α;
    Πως λέμε, ξεκ@λιάρης/α!
    Με ποιά από τις δύο Κ@λοτρυπίδες του αδειάζει τα δώρα των συντρόφων του;
    Ο Μωυσής Εσδρά κοιμάται ήσυχος πλέον.
    "Oικονομική μεγένθυση" (στοματική εννοεί), ξερνά ο στραπατσαρισμένος.
    "Οι καθηγητές του Οικογενειακού Δικαίου είναι συντηρητικοί", ξεστόμισε η άλλη πρώην υπουργάρα της καθαρόαιμης Μητσοτακοοικογένειας Πλεύρης, ο οποίος έχει εντρυφήσει για αρκετά χρόνια στο "υγειές" περιβάλλον των τερατογενέσεων.
    Ποιός είπε άλλωστε,'οτι οι τερατογενέσεις ως ολέθριες συνέπειες αιμομιξιών δεν ανήκουν στην προοδευτική πορεία των εκλεκτών, τους οποίους πρέπει να υπηρετούν όλοι οι άλλοι και κατ' εντολήν του Κυρίου;
    Στο όνομα του Αβραάμ μας βαπτίσουν μωρά και στις αγκάλες του ιδίου μας στέλνοων όταν τα κλείσουμε,..... του πρώτου αιμομείκτη και μαστρωπού συνάμα,......πρότυπον των υπουργών, προθυπουργών και πάει λέγοντας έως και αρκετούς ψοφοφόρους.
    Ο καθηγητής κ. Νικολόπουλος λοιπόν, ίσως χρειαστεί να παρακολουθήσει μερικά ακόμη σεμινάρια.....και με λέκτορες σαν το γνωστό έκτρωμα Χαράρι που όταν μιλά/ξερνά σαγηνεύει τα μυαλά Κούλη και Παπαχελά ως και χιλιάδων άλλων κομπάρσων που τον χειροκροτούν.......ως συμπάσχοντες από χρονιαία οξεία εγκεφαλολοπρίτιδα.
    Για μια ακόμη φορά: Μην τους αφήσουμε να ξεφύγουν.

    https://www.youtube.com/watch?v=ueUXNL-A3Zg

    YΓ. Η αυτόματη μετάφραση δεν είναι ακριβής. Ένα απο τα ελάχιστα λάθη, είναι το Υπουργείο Αμύνης το μεταφράζει ως Υπουργείον Εξωτερικών.
    Η ουσία και το περιεχόμενο είναι αυτό που γνωρίζουν..... ότι αυτό το φοβερότερο έγκλημα της Ιστορίας που διέπραξαν είναι κείνο που θέλουν να κουκουλώσουν.
    Αν είναι δυνατόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Κοσμάς




    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις