Εχει ξεφτιλιστει το πραγμα εντελως...Το CDC ισχυρίζεται ότι οι βιολογικοί άνδρες που πιστεύουν ότι είναι γυναίκες μπορούν να «θηλάσουν» βρέφη...!!!


Το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου

Νοσημάτων (CDC) λέει ότι οι βιολογικοί άνδρες που πιστεύουν ότι είναι γυναίκες μπορούν να «θηλάσουν» κανονικά τα βρέφη. Δίνουν μάλιστα στους γιατρούς οδηγίες για να παρέχουν στα τρανς άτομα φάρμακα που μιμούνται τη φυσική γαλουχία – παρά τα στοιχεία που υποδηλώνουν ότι τέτοιο «γάλα» είναι επιβλαβές για τα μωρά.

Ενθαρρύνοντας τους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου να χρησιμοποιούν τις προτιμώμενες αντωνυμίες των ασθενών, το CDC προσθέτει, «Ένα άτομο δεν χρειάζεται να έχει γεννήσει για να θηλάσει».

«Μπορούν οι τρανσέξουαλ γονείς που έχουν κάνει επέμβαση στο στήθος να θηλάσουν ή να ταΐσουν με στήθος τα βρέφη τους;» αναρωτιέται το CDC στην ενότητα «Θηλασμός και ειδικές περιστάσεις» του ιστότοπού του, απαντώντας κατηγορηματικά «Ναι».

«Μερικοί τρανς γονείς που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο στήθος μπορεί να επιθυμούν να θηλάσουν τα βρέφη τους», συνεχίζει, προσθέτοντας ότι οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης θα πρέπει να βοηθήσουν τους τρανς γονείς με «φάρμακα για την πρόκληση γαλουχίας».

Σε άλλο σημείο, το CDC τονίζει ότι «[ένα] άτομο δεν χρειάζεται να έχει γεννήσει για να κάνει θηλασμό» σε ένα άλλο έγγραφο υποστηρίζει τη χρήση γλώσσας «που περιλαμβάνει όλες τις ταυτότητες φύλου», όπως «έγκυος» και «θηλάζει». αντί για «μητέρα».

Οι βιολογικοί άνδρες που δημοσιεύουν φωτογραφίες στα μέσα δικτύωσης να «θηλάζουν» έχει γίνει τάση τους τελευταίους μήνες, αλλά υπάρχουν σοβαρές ανησυχίες για τη διατροφική ποιότητα του «γάλακτος» τους και τα φάρμακα που μπορεί να περιέχει αυτό το είδος “γάλα”. Ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται συχνά εκτός ετικέτας για την πρόκληση γαλουχίας, η δομπεριδόνη, μπορεί να προκαλέσει καρδιακά προβλήματα στα μωρά.


Οι γυναίκες που γεννιούνται φυσικά τηρούν τα πρότυπα όσον αφορά την ασφάλεια του μητρικού γάλακτος, καθώς τους συμβουλεύεται να μην πίνουν αλκοόλ όταν θηλάζουν και ακόμη και να αποφεύγουν όλες τις δόσεις ασπιρίνης εκτός από χαμηλές ποσότητες αν κριθεί αναγκαίο. Απο την άλλη τα κοκτέιλ φαρμάκων που συνταγογραφούνται στις τρανς γυναίκες, είναι πολύ πιο βλαβερά απο την ασπιρίνη.

«Απόλυτη παραφροσύνη»

Ο βουλευτής Ronny Jackson (R-Texas), πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου, στάθηκε στις οδηγίες του CDC σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Donald Trump Jr.

«Είναι γελοίο», είπε ο κύριος Τζάκσον. «Αυτοί οι άνθρωποι, αυτοί που είναι γιατροί, θα πρέπει να τους αφαιρεθεί η ιατρική άδεια. Αυτό είναι απόλυτη παράνοια».

Ομοίως, ο γερουσιαστής Roger Marshall (R-Kan.), ένας μαιευτήρας, είπε σε μια ανάρτηση στο Twitter : «Κατά τη γνώμη μου, το CDC έχει χάσει κάθε αξιοπιστία. Ένας βιολογικός άνδρας γεμάτος με ορμόνες και ένα μείγμα άλλων φαρμάκων που θα μπορούσαν να βλάψουν ένα μωρό δεν πρέπει ΠΟΤΕ να προσπαθήσει να ταΐσει φυσικά ένα νεογέννητο. Πότε θα ξυπνήσει η Αριστερά και θα καταλάβει τι κάνει στη χώρα μας;».

 

 

 

Σύμφωνα με την Ακαδημία Ιατρικής Μητρικού Θηλασμού, η μόνη δημοσιευμένη αναφορά περιστατικού επαγόμενης γαλουχίας σε βιολογικό άνδρα εμφανίστηκε όταν ο ασθενής έπαιρνε δομπεριδόνη.

Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ναυτίας, του εμέτου και των γαστρεντερικών προβλημάτων σε άλλες χώρες, η δομπεριδόνη δεν είναι νομικά εγκεκριμένη για οποιαδήποτε χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επιπλέον, για σχεδόν δύο δεκαετίες, ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) έχει προειδοποιήσει ειδικά για τη χρήση του φαρμάκου για την ενίσχυση της γαλουχίας λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία τόσο για τη μητέρα όσο και για το παιδί.

«Υπήρξαν αρκετές δημοσιευμένες αναφορές και περιπτωσιολογικές μελέτες καρδιακών αρρυθμιών, καρδιακής ανακοπής και αιφνίδιου θανάτου σε ασθενείς που λαμβάνουν ενδοφλέβια μορφή δομπεριδόνης που έχει αποσυρθεί από την κυκλοφορία σε πολλές χώρες», ενημέρωσε ο οργανισμός σε ανακοίνωση του Ιουνίου του 2004.

«Σε πολλές χώρες όπου η από του στόματος μορφή της δομπεριδόνης συνεχίζει να κυκλοφορεί, οι ετικέτες του προϊόντος περιέχουν συγκεκριμένες προειδοποιήσεις κατά της χρήσης της δομπεριδόνης από θηλάζουσες γυναίκες και σημειώνουν ότι το φάρμακο εκκρίνεται στο μητρικό γάλα που θα μπορούσε να εκθέσει ένα βρέφος που θηλάζει σε άγνωστους κινδύνους. Λόγω της πιθανότητας σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών, η FDA συνιστά στις θηλάζουσες γυναίκες να μην χρησιμοποιούν δομπεριδόνη για να αυξήσουν την παραγωγή γάλακτος».

Σημειώνοντας αυτή την προειδοποίηση, ο κ. Μάρσαλ υποστήριξε ότι ήταν «προφανές ότι το CDC έχει θέσει την πολιτική και την κοινωνική ατζέντα του πάνω από την επιστήμη και την υγεία των νεογνών».

Πολιτική και Επιστήμη

Σύμφωνα με τη Δρ. Jane Orient, εκτελεστική διευθύντρια της Ένωσης Αμερικανών Ιατρών και Χειρουργών, είναι ακόμη σε μεγάλο βαθμό άγνωστο ποιες παρενέργειες θα εμφανίσουν τα παιδιά που εκτίθενται σε τέτοια χρήση ναρκωτικών εκτός ετικέτας. «Δεν έχουμε ιδέα ποιες θα είναι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στο παιδί», είπε ο Δρ Orient στην Daily Mail .
«Πολλοί άνθρωποι πιέζουν για χρήση ενός φαρμάκου εκτός ετικέτας», πρόσθεσε. «Έχει γίνει τόσο πολιτικοποιημένο όλο αυτό που δεν νοιάζονται σε καμία περίπτωση για την υγεία των ανθρώπων και των μελλοντικών γενεών». Η γιατρός είπε επίσης ότι το CDC έχει καθήκον να είναι διαφανές σχετικά με τους κινδύνους που σχετίζονται με τα φάρμακα, «αλλά έχουν παραλείψει να το κάνουν».

Εν τω μεταξύ, ο Δρ. Stuart Fischer, παθολόγος εσωτερικής ιατρικής στη Νέα Υόρκη, είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι ήταν «πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς» ότι το μητρικό γάλα που παράγεται από ένα βιολογικό αρσενικό μπορεί να είναι συγκρίσιμο με αυτό που παράγεται από μια γυναίκα. «Δεν μπορείς να ξεγελάσεις τη Μητέρα Φύση», ειπε χαρατηριστικά.

«Το πρωτόγαλα είναι το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, πραγματικό μητρικό γάλα της Μητέρας Φύσης, φορτωμένο με αντισώματα και αντιοξειδωτικά που παρέχει την προστασία της μαμάς στο ευάλωτο νεογέννητο», είπε. Και κάθε υγρό που παράγεται από ένα βιολογικό αρσενικό, πρόσθεσε, «δεν θα παρέχει όλη τη διατροφή ή τις θερμίδες που χρειάζονται τα υγιή, αναπτυσσόμενα νεογέννητα μωρά».

Εν τω μεταξύ, ο Δρ. Fischer, συμμεριζόμενος τις ανησυχίες της Δρ. Orient σχετικά με τις αρνητικές συνέπειες, σημείωσε ότι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν σωματικές και ψυχικές ασθένειες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις