Οι Ειδικές Δυνάμεις συνέλαβαν «ύποπτο ζευγάρι» κοντά στη συγκέντρωση Τραμπ

 

Τα Λευκα Καπελα

που ανατέθηκαν να προστατεύουν τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ συνέλαβαν ένα «ύποπτο ζευγάρι» που σχεδίαζε να παρευρεθεί στη συγκέντρωση του προέδρου του Σαββάτου στο Πίκενς της Νότιας Καρολίνας, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ.

Ένας παθιασμενος Πρόεδρος Τραμπ απευθύνθηκε σε 60.000 υποστηρικτές που άντεξαν τον καύσωνα για να ακούσουν τον πρόεδρό τους να καταγγέλλει το καθεστώς Μπάιντεν και να υπόσχεται να αποκαταστήσει επιτέλους την ευημερία στον λαό. Το κολοσσιαίο ακροατήριό του επισκέφτηκε τον γηγενή πληθυσμό των Pickens - περίπου 3.500 άτομα.

Αν και ο Τραμπ ανέβηκε στο βήμα παρά μόνο μετά τις 13:00, οι υποστηρικτές του βρίσκονταν στο Πίκενς ώρες και μέρες πριν από τη μνημειώδη ομιλία. Το ίδιο και ένα απόσπασμα των Ειδικών Δυνάμεων που επισκίασε διακριτικά τον Τραμπ από την ανακοίνωση της επανεκλογής του στις 15 Νοεμβρίου, που στάλθηκε από τον στρατηγό του USMC Eric M. Smith και τον συνταγματάρχη του στρατού των ΗΠΑ J.D. Keirsey με την ελπίδα να αποτρέψουν περαιτέρω απόπειρες δολοφονίας κατά της ζωής του Trump.

Όπως αναφέρθηκε στις 26 Ιουνίου, τα Λευκα Καπελα εξάλειψαν διεθνείς δολοφόνους που ήλπιζαν να δολοφονήσουν τον Πρόεδρο Τραμπ στην πρώτη προκριματική συζήτηση των Ρεπουμπλικανών τον Αύγουστο. Μια πρόσφατη αύξηση της «φλυαρίας για δολοφονίες» έχει βάλει  τα Λευκα Καπελα σε εγρηγορση και τους ανάγκασε να αναζητήσουν προληπτικά τους χώρους συγκέντρωσης του Τραμπ.

Πλήθος υποστηρικτών του Τραμπ ελεγθηκαν απο τα Λευκά Καπέλα στους Πίκενς, επιδεικνύοντας σύνεργα «Trump 2024» καθώς παρέλασαν στην γραφική, πολιτειακή πόλη, ένα προπύργιο των Ρεπουμπλικανών, για την υπεράσπιση του προεδρου, και επίσης ανεμιζαν σημαίες που ζητούσαν την πτώση του εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν. Οι λίγοι διαδηλωτές κατά του Τραμπ που ήταν παρόντες -οι υποστηρικτές του ANTIFA και του Southern Poverty Law Center- φίμωθηκαν γρήγορα, οι φωνές τους μόλις που ακούγονταν σαν ψίθυρος εν μέσω ενος χαμου χιλιάδων πατριωτών.

Τα Λευκα Καπελα, ωστόσο, ανησυχούσαν λιγότερο για την ANTIFA παρά για τους «ποζέρ», ψεύτικους υποστηρικτές του Τραμπ που πληρώθηκαν από το Deep State για να διεισδύσουν στο πατριωτικό κίνημα.

«Η διείσδυση είναι σημαντική. Υπολογίζουμε ότι το Υπουργείο "Αδικίας" έχει 1.000 πράκτορες ενσωματωμένους σε ομάδες MAGA υπέρ του Τραμπ. Πιστεύουμε επίσης ότι το Deep State δημιουργεί πράκτορες μέσω ύπνωσης(mind control) που προκαλείται από φάρμακα», είπε η πηγή μας.

Το πρωί της Παρασκευής, οι μυστικές Ειδικές Δυνάμεις στο Πίκενς συνέβησαν με αυτό που, απ' ό,τι φαίνεται, ήταν ένα κατεξοχήν πατριωτικό ζευγάρι που έτρωγε στο Mama Meg's Country Cookin', ένα οικογενειακό συγκρότημα πρωινού κοντά στο σημείο όπου επρόκειτο να μιλήσει ο Τραμπ. Το ζευγάρι φαινόταν να είναι στα 40 του και φορούσε μια πληθώρα ενδυμάτων MAGA - καπέλα στολισμένα με καρφίτσες και μπλουζάκια Trump με έναν χαμογελαστό Τραμπ να αγκαλιάζει την αμερικανική σημαία. Η γυναίκα φορούσε αθλητικά παπούτσια με κόκκινο, λευκό και μπλε ρίγες και ο άνδρας είχε τατουάζ στο πρόσωπο του προέδρου Τραμπ στο δεξί του αντιβράχιο.

Οι Ειδικές Δυνάμεις παρατήρησαν κάτι πολύ περίεργο, είπε η πηγή μας. Η σωματική μεγαλοπρέπεια του ζευγαριού έρχεται σε αντίθεση με τους τρόπους τους. Η γυναίκα κομματιαζε επανειλημμένα τα ομελέτα της με ένα πιρούνι, ενώ ο άντρας σήκωσε αργά μια κούπα καφέ στα χείλη του χωρίς να πιει ούτε μια γουλιά. Κάθε τόσο, ο άντρας μιλούσε αργά, ρομποτικά, επαναλαμβάνοντας την ακριβή φράση, «Χαίρομαι που υποστηρίζουμε τον Ντόναλντ Τραμπ», στην οποία η γυναίκα απάντησε αντανακλαστικά: «Ναι, είναι καλό που υποστηρίζουμε τον Ντόναλντ Τραμπ, αγαπητέ».

Οι Ειδικές Δυνάμεις παρακολούθησαν την παράξενη σκηνη πέντε φορές σε διάστημα 15 λεπτών.

Όταν η σερβιτόρα ρώτησε αν ήθελαν να ξαναγεμίσουν οι κούπες τους, ο άντρας την κοίταξε ανέκφραστα, λέγοντας: «Είμαστε εδώ για τον Ντόναλντ Τραμπ; Είσαι εδώ για τον Ντόναλντ Τραμπ;»

«Όλοι έρχονται εδώ για τον Τραμπ», απάντησε χαρούμενα η σερβιτόρα. Είδε ότι το φλιτζάνι του άντρα ήταν ακόμα γεμάτο.

«Τα αυγά είναι εντάξει;» ρώτησε τη γυναίκα.

"Νόστιμα. Είμαστε εδώ για να δούμε τον Ντόναλντ Τραμπ».

Η σερβιτόρα έσκυψε το φρύδι, παρατηρώντας τη γυναίκα να παίζει με το φαγητό.

«Θα επιστρέψω σε λίγο για να ελέγξω τα πάντα», είπε, πηγαίνοντας σε άλλο τραπέζι.

Οι Ειδικές Δυνάμεις, είπε η πηγή μας, προσέγγισαν το ζευγάρι ως οπαδούς του Τραμπ, ρωτώντας από πού κατάγονταν και τη γνώμη τους για τις μεταναστευτικές πολιτικές του Τραμπ.

«Ήταν το Twilight Zone», είπε η πηγή μας. «Ο τύπος μίλησε με μονοτονη αίσθηση. Είπε ότι ήταν υδραυλικός από την Κολούμπια, SC, αλλά είχε μια σαφή προφορά της Midwest και ότι ήταν, το μαντέψατε, εκεί για να δει τον Τραμπ. Ως εμπειρικός κανόνας, αποφεύγουμε να κρατάμε αθώους πολίτες, αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτό το ζευγάρι. Δεν είναι σαφές αν θα μπορούσαν να έχουν πλησιάσει τον Τραμπ. Όλοι στα συλλαλητήρια περνούν από προβολές. Αλλά οι Ειδικές Δυνάμεις θεώρησαν ότι αυτή η κατάσταση απαιτούσε περισσότερη έρευνα».

Οι ειδικές δυνάμεις περίμεναν έξω το ζευγάρι να φύγει από το εστιατόριο και μετά τους ακολούθησαν στο όχημά τους δύο τετράγωνα πιο πέρα. Το ζευγάρι είχε ισχυριστεί ότι καταγόταν από τη Νότια Καρολίνα, αλλά το αυτοκίνητό τους είχε ετικέτες ενοικίασης Μέριλαντ. Είπαν ότι ήταν σκληροί υποστηρικτές του Τραμπ, αλλά δεν είχαν καμία γνώση για την εσωτερική και εξωτερική πολιτική του. Οι απαντήσεις τους σε ερωτήσεις έμοιαζαν προγραμματισμένες.

Ο επικεφαλής των Ειδικών Δυνάμεων προσπάθησε να αναγκάσει το ζευγάρι να πάει μαζί του, λέγοντας ότι θα μπορούσε να τους φέρει στον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά ο άνδρας αρνήθηκε και επέμεινε ότι αυτός και η σύζυγός του θα δουν τον Πρόεδρο Τραμπ το Σάββατο, προσθέτοντας ότι είχε ένα «δώρο» για τον Τραμπ. Η τελευταία επιλογή των Ειδικών Δυνάμεων ήταν να κάνουν ένεση στο ζευγάρι.Ενα αρκετά ισχυρό ηρεμιστικό για να χασουν τις αισθήσεις τους για μια διαδρομή στο Fort Bragg, όπου τα Λευκα Καπελα στο Womack Army Medical Center θα μπορούσαν να τους αξιολογήσουν.

Τέσσερις στρατιώτες συνόδευσαν το ζευγάρι στο Μπραγκ, ενώ οι υπόλοιπες Ειδικές Δυνάμεις παρέμειναν στο Πίκενς για να προστατεύσουν τον Πρόεδρο Τραμπ.

Οι ειδικές δυνάμεις δεν βρήκαν όπλα στο όχημα του ζευγαριού.

Η ιστοσελιδα θα ενημερώσει γι αυτήν την ιστορία μόλις μάθουμε περισσότερα για το μυστηριώδες ζευγάρι.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

















ΠΗΓΗ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις