Πως "καθαριζαν" στα Νοσοκομεία επι Κόβιντ

 

Η Εγκληματική

Οργάνωση με το πρωτόκολλο Θανάτου Δολοφονούσε στα Νοσοκομεία της Χώρας στην περίοδο της στημένης Πανδημίας..Ο Δικηγόρος Νικος Αντωνιάδης με δεκάδες μαρτυρες Υπέγραφες Ιατροδικαστών και με τον Μοναδικό του αγώνα αποκάλυψε πως δρούσαν και πως σκοτωναν για να εχουν νεκρούς απο Κοβιντ με μαιμου Τεστ θετικότητας κ.α

Η μήνυση του Α.Β.Μ .Α21-446 ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ μια μήνυση ανω των τεσσάρων χιλιάδων σελίδων καταγράφει αναλυτικά και με δεκάδες περιστατικά πως δολοφονούσαν στα Νοσοκομεία.

Μετα την αθώωση του Αντωνιάδη στις 29/06/23 για διασπορά ψευδών ειδήσεων για αυτη την απάτη και την συγκρότηση Εγκληματικής Οργάνωσης  ξεκλείδωσαν ολα για να φθάσουν οι Υπαίτιοι που έκλεισαν το κόσμο μεσα στα σπίτια τους που τους φόρεσαν μάσκες που σκότωσαν και διέλυσαν την Οικονομία για να πανε ΦΥΛΑΚΗ..

Διαβάστε τι γράφει το Υπόμνημα της Νικης Κότσιφα που δολοφόνησαν την μητέρα της στο  Νοσοκομείο του Αιγίου.. για το αδίκημα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση κατ’ άρθρο 187 §§ 1 & 2 Π.Κ., με βασικά εγκλήματα αυτά των άρθρων 299 & 327 Π.Κ. Ήδη στην υπ’ αριθμ. Α.Β.Μ. Γ22-721 Δικογραφία που σχηματίστηκε μετά την κατάθεση της εν λόγω κορυφαίας σημασίας μήνυσης του Νίκου Αντωνιάδη.

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΝΙΚΗΣ ΚΟΤΣΙΦΑ

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

“Με δύο λόγια ΚΑΙ το περιστατικό αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο οργανωμένης δράσης σε όλα τα νοσοκομεία αναφοράς. Οι υπαίτιοι της εδώ ψευδούς βεβαίωσης ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι η μητέρα μου δεν πέθανε από λοίμωξη Covid-19. Εδώ δεν έχουμε απλά μία ψευδή καταγραφή θανάτου ασθενούς που πέθανε από άσχετη αιτία ή ενδονοσοκομειακή λοίμωξη και ήταν ταυτόχρονα και θετικός, αληθώς ή ψευδώς, στον SARS-CoV-2, όπως είναι η συντριπτική πλειοψηφία των καταγραφών στη λίστα της απάτης του Ε.Ο.Δ.Υ., αντικείμενο της υπ’ αριθμ. Ε22-3032 μήνυσης του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη.
Η λίστα δηλαδή με την οποία εξαπατήθηκε ένας ολόκληρος λαός και πείστηκε να εμβολιαστεί για να προστατευτεί από έναν ιό που όμως δεν σκότωσε στην πραγματικότητα τους χιλιάδες αυτούς ανθρώπους της λίστας του Ε.Ο.Δ.Υ. στη συντριπτική τους πλειοψηφία.
Εδώ έχουμε την περίπτωση ψευδούς βεβαίωσης σε πιστοποιητικό θανάτου ασθενούς ότι πέθανε από κόβιντ ενώ ήταν αρνητικός με δύο τεστ, και ποτέ δεν υπήρξε θετικός.
Γιατί «εμείς τους ΧΑΠίτες τους αντιμετωπίζουμε ως «ΚΟΒΙΝΤάδες». Μία «δικαιολογία» που απλά ενισχύει το δόλο των υπαιτίων καθώς δεν αντιτίθεται μόνο στην ιατρική επιστήμη αλλά και στην ίδια αυτή την κοινή λογική.
Για ποιο λόγο να το κάνουν αυτό; Μα είναι ολοφάνερο. Για να καταγράψουν έναν ακόμα θάνατο «από κορωνοϊό». Και αν επρόκειτο για μία μεμονωμένη περίπτωση θα μπορούσε κανείς να το αποδώσει ενδεχομένως στο μαύρο χιούμορ κάποιων ιατρών στο νοσοκομείο Αιγίου ή σε προϊόν μέθης ή άλλης διαταραχής των εγκεφαλικών λειτουργιών.
Όμως όχι. ΚΑΙ το περιστατικό αυτό εντάσσεται, όπως προανέφερα, στο πλαίσιο οργανωμένης δράσης στα ογδόντα πέντε νοσοκομεία αναφοράς με τα οποία βρέθηκε αντιμέτωπος ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης στη νομική μάχη που δίνει από την 26/04/2020 μέχρι και σήμερα. Μία μάχη που είχε την 29/06/2023 την πρώτη τεράστια δικαίωση στο ακροατήριο του Β΄ Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών με την πανηγυρική αθώωση του Νίκου Αντωνιάδη και την απαλλαγή του από την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων, όπου «ειδήσεις» ήταν όλη κυριολεκτικά η ιστορία της «πανδημίας».
Την οργανωμένη αυτή δράση την έχει καταγγείλει ο Νίκος Αντωνιάδης με τη μήνυσή του των άνω των τεσσάρων χιλιάδων σελίδων στη Γ.Α.Δ.Α. την 19/07/2021 για το αδίκημα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση κατ’ άρθρο 187 §§ 1 & 2 Π.Κ., με βασικά εγκλήματα αυτά των άρθρων 299 & 327 Π.Κ. Ήδη στην υπ’ αριθμ. Α.Β.Μ. Γ22-721 δικογραφία που σχηματίστηκε μετά την κατάθεση της εν λόγω κορυφαίας σημασίας μήνυσης του Νίκου Αντωνιάδη, έχουν συσχετιστεί η ως άνω υπ’ αριθμ. Α.Β.Μ. Ε22-3032 μήνυση για τη λίστα της απάτης του Ε.Ο.Δ.Υ. (εκεί που κατέγραψαν και το θάνατο της μητέρας μου), καθώς και η υπ’ αριθμ. Α.Β.Μ. ΑΑ21-446 δικογραφία για το αδίκημα της παράνομης κατακράτησης της ασθενούς Θεοδώρας Αγριδιώτη στο νοσοκομείο «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» της Αθήνας.”…



















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ09 Ιουλίου, 2023 07:45

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΌΝΟ!!
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ.
    ΕΚΤΌΣ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ
    ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ ,
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΛΆΔΟΣ ΤΩΝ
    ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ .
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ .
    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ .
    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ.
    ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ,ΕΙΧΕ ΚΑΡΚΊΝΟ ΠΝΕΥΜΌΝΩΝ.
    ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ,ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ,ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΟΡΟΝΑΙΟ.
    ΜΙΑ ΚΗΔΕΙΑ ΠΑΡΩΔΙΑ !
    ΤΑ ΚΟΡΆΚΙΑ ΝΤΥΝΕΝΑ ΜΕ ΑΣΠΡΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ
    ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΕ ΝΆΥΛΟΝ .
    QUI BONO ?
    ΌΛΟΙ. ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΆΣΚΕΣ ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΙΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ;
    ΤΟ ΣΙΣΜΑΝΌΓΛΕΙΟ.
    ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ...
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥΣ
    ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜE
    email ,ΤΟΝ ΚΟ ΝΊΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΝΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ
    ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΝ,
    ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΆΦΤΕΣ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ.
    ΑΠΟ 5000 -7.000 Ε .
    ΠΟΙΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ;
    ΘΑ ΠΕΣΗ ΠΟΛΥ ΚΛΆΜΑ.....
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις