Η US Corporation όντως χρεοκόπησε, αυτό που παρακολουθούμε τώρα είναι το εταιρικό BS


 Η US Corporation πραγματικά χρεοκόπησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα και αυτό που παρακολουθούμε στις λεγόμενες ειδήσεις μας είναι εταιρικές θεατρικές παραστάσεις. Τα στοιχεία για αυτό είναι ξεκάθαρα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να παρατηρήσετε είναι ότι η Ουάσιγκτον παραμένει μια πόλη-φάντασμα. Όπως επιβεβαιώνει αυτή η είδηση, οι εργαζόμενοι της κυβέρνησης των ΗΠΑ «επιλέγουν να μείνουν σπίτι, ίσως για τα καλά, αφήνοντας τεράστια ομοσπονδιακά γραφεία άδεια και την πόλη να αγωνίζεται».

 https://news.yahoo.com/us-capital-sputters-federal-workers-014754534.html

 Η εταιρική δικαιολογία είναι ότι «εργάζονται από απόσταση».

Το επόμενο κομμάτι απόδειξης είναι μια φωτογραφία που μας έστειλαν οι Ρ3 Ελευθεροτέκτονες που δείχνει το κτίριο της έδρας του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη που ανήκει στον Ροκφέλερ προφανώς κλειστό. Ζητάμε από τους αναγνώστες στη Νέα Υόρκη να επιβεβαιώσουν προσωπικά αν αυτό είναι αλήθεια.

  

Μια άλλη απόδειξη είναι ότι τα λιμάνια των ΗΠΑ έχουν κλείσει και το εμπόριο καταρρέει. Το κλείσιμο λιμανιών όπως το Σιάτλ ενοχοποιείται για «εργατικές διαφορές», αλλά αυτό δεν εξηγεί την κατάρρευση της ζήτησης για χαρτόκουτα, που αποτελεί βασικό πυλώνα του εμπορίου.

 

 Πηγές της ασιατικής μυστικής εταιρείας εξηγούν ότι η απόπειρα χρήσης βασιλικού χρυσού της Ταϊβάν και της Ταϊλάνδης για να διατηρήσει τη λειτουργία της αμερικανικής εταιρείας έχει σταματήσει. Αυτός είναι ο λόγος που οι εξαγωγές στις ΗΠΑ έχουν σταματήσει. Λένε ότι θα επανεκκινήσουν το εμπόριο εάν ο Ντόναλντ Τραμπ γίνει ξανά πρόεδρος. Αυτό έχει υποσχεθεί πριν από τις 4 Ιουλίου, αλλά μην το πιστέψετε μέχρι να το δείτε. Έχουμε ακούσει αυτήν την ιστορία στο παρελθόν, οπότε ας δούμε αν συμβαίνει πραγματικά αυτή τη φορά.

Για περισσότερες αποδείξεις ότι όλοι παρακολουθούμε ότι είναι εταιρικό θέατρο, ρίξτε μια ματιά στο φόντο του λεγόμενου Λευκού Οίκου που προβάλλεται στο Fox TV.

 

 Με αυτά τα λόγια, ας δούμε μερικά από τα πιο πρόσφατα εταιρικά θέατρα. Η μεγάλη «ιστορία» είναι μια πλήρης ιστορία της BS για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ που κατηγορείται για «διατήρηση κυβερνητικών εγγράφων στο σπίτι του». Όπως σημειώνουν πολλοί, ο Τραμπ κατηγορήθηκε για κάτι που δεν είναι παράνομο. Δείτε παρακάτω για ένα παράδειγμα.

 

 Το «κατηγορητήριο του Τραμπ» είναι ξεκάθαρα μέρος μιας περίπλοκης εκστρατείας -από τους υποστηρικτές του Ρότσιλντ/Χάριμαν- για την κατάργηση του ψευτικου «Τζο Μπάιντεν». Δημιουργώντας ένα νομικό προηγούμενο με τον Τραμπ μπορούν πλέον να κυνηγήσουν τον «Μάιντεν». Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ευρέως ακροάσεις στο Κογκρέσο σχετικά με το πώς ο Μπάιντεν δέχτηκε «δωροδοκίες 5 εκατομμυρίων δολαρίων» - ταυτόχρονα με το κατηγορητήριο του Τραμπ.

Όπως σημειώνει η εκπρόσωπος Paulina Luna:

«Μόλις έφυγα από τη συνάντηση για το House Oversight. Το FBI φοβάται ότι ο πληροφοριοδότης τους θα σκοτωθεί εάν ξεσκεπαστεί, με βάση τις πληροφορίες που έφερε για την οικογένεια Μπάιντεν».

 

 

 Ποιος ακριβώς φοβάται το FBI ότι θα έκανε τη δολοφονία και γιατί δεν μπορούν να υπερασπιστούν έναν πληροφοριοδότη υψηλού προφίλ; Τι έγινε με την προστασία των μαρτύρων;

Ίσως ο Γενικος Εισαγγελεας θα έπρεπε να ρωτήσει αυτό τον πρώην επικεφαλής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ αντί να μιλάει για τον φόβο της τιμωρίας του Τραμπ.

 

Ωστόσο, ως ένδειξη ότι ο αμερικανικός στρατός επιτέλους συνέρχεται και αναγνωρίζει τον Τραμπ ως αρχιστράτηγο, το ραδιόφωνο των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, το οποίο μέχρι τώρα ήταν 100% υπέρ της προπαγάνδας του Μπάιντεν, τώρα αναφέρει την ιστορία δωροδοκίας του Μπάιντεν. . Παρατηρούμε επίσης, όπως δείχνει η παρακάτω φωτογραφία, ότι ο Τραμπ έχει πλέον στρατιωτική και όχι προστασία μυστικών υπηρεσιών.

Ανεξάρτητα από τα θεατρικά, είναι σαφές ότι τόσο οι φατρίες Μπάιντεν όσο και οι φατρίες Τραμπ κυκλώνουν τον αγωγό της χρεοκοπίας.

Μιλήσαμε με τον δημιουργό του Κβαντικού Χρηματοπιστωτικού Συστήματος, ο οποίος εξήγησε: «Πολλοί άνθρωποι χρωστούν πάρα πολλά χρήματα και θέλουν να ρίξουν το κουτάκι στο δρόμο, Η απόδοση των κρατικών ομολόγων είναι τεχνητή. Τα γραμμάτια Τ δεν έχουν καμία αξία. είναι ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Όλοι πηγαίνουν στον 18ο όροφο [στα κεντρικά γραφεία της BIS] στη Βασιλεία [για να πάρουν τα ψεύτικα χρήματά τους]. Το καρτέλ είναι η οικογένεια Rothschild. Όλο αυτό το γεωπολιτικό τοπίο είναι όλες οι οικογένειες που αρνούνται να εγκαταλείψουν την επικράτειά τους».

Η πηγή σημειώνει ότι ο «προσεκτικά βαθμονομημένος βιολογικός πόλεμος» από τους Ροκφέλερ είναι στην πραγματικότητα ένα σημάδι «χάνουν τη μαχη και ξέρουν ότι χάνουν τελικα τον πολεμο».




 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις