ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ"....!!!


Το Παρίσι εγκατέλειψε την καταπολέμηση των αρουραίων

Η πόλη θα συστήσει ομάδα εργασίας για τη "συμβίωση" με τα τρωκτικά. Η αντιδήμαρχος υγείας Ann Suiris δήλωσε ότι οι αρουραίοι "δεν αποτελούν πρόβλημα δημόσιας υγείας", μετέδωσε η τηλεόραση BFM.

"Πρόσφατα, ο δήμαρχος και εγώ αποφασίσαμε επίσης να σχηματίσουμε μια επιτροπή για αυτό το θέμα της συγκατοίκησης, με στόχο να διασφαλίσουμε ότι δεν είναι αφόρητο για τους Παριζιάνους", δήλωσε η Suiris.

Το μέσο ενημέρωσης "20 λεπτά" έχει γράψει στο παρελθόν για το Παρίσι, το οποίο πνίγεται στα σκουπίδια, καθώς οι δρόμοι του είναι γεμάτοι από αυτά. Εξαιτίας αυτού, ένας τεράστιος αριθμός αρουραίων αναπαράγεται στα υπόγεια.

Υ.Γ. Αυτό δεν είναι 'ρωσική προπαγάνδα' αλλά δυστυχώς η αλήθεια. Το πρόβλημα των αρουραίων είναι τρομερό και συνδέεται με έναν τεράστιο αριθμό αστέγων και μεταναστών που στην πραγματικότητα πετούν σκουπίδια και δημιουργούν συνθήκες υποβάθμισης και ανθυγιεινής κατάστασης στην πόλη. αυτό γίνεται σκόπιμα. 

 














ΠΗΓΗ





Σχόλια

  1. Κρίμα το Παρίσι, ίσως κάποια μέρα ανακάμψει, μετά από πλύσιμο. Προς το παρών συμβίωση και μη μας αποκαλέσει κανείς "αρουραιοφοβικούς"!

    ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις