ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.....?


Κάποιος με ρώτησε: "Τι είναι αυτό το ταξίδι;" Του απάντησα: "Είναι ο δρόμος προς την αυτογνωσία".

Μπορεί να ξεκινάει με την κατανόηση του εξωτερικού κόσμου στον οποίο ζούμε, αλλά το πραγματικό ταξίδι ξεκινάει μόνο όταν βουτήξετε στον εσωτερικό σας κόσμο, γιατί αυτό είναι ένα ταξίδι μεταμόρφωσης στην ατομικότητα, αυτό είναι το πραγματικό ζητούμενο.

Είναι ένα εσωτερικό ταξίδι αποβολής στρωμάτων, αντιμετώπισης σκιών, εντοπισμού ψευδών στοιχείων, αλλαγής πορείας, διόρθωσης, ξεδιπλώματος, ξεπακεταρίσματος, συγχώρεσης, κατανόησης, εξιλέωσης και αγάπης. Είναι ένα αλχημικό ταξίδι εξαγνισμού προκειμένου να φτάσουμε στη συμπαντική ουσία του ΕΣΥ.

Ο μετασχηματισμός του κόσμου θα πραγματοποιηθεί γρήγορα όταν όλοι σταθούμε στην ατομικότητά μας, έξω από τη νοοτροπία της αγέλης, ελεύθεροι από την ψυχολογική λαβή του "matrix", γνωρίζοντας τους εαυτούς μας ως τους κυρίαρχους, ισχυρούς, αιώνιους, θεϊκούς δημιουργούς που είμαστε.

Αυτό δεν είναι ένα ταξίδι εξέλιξης σε μια "αναβαθμισμένη" εκδοχή αυτού που είστε, είναι ένα ταξίδι ανάμνησης και παλινδρόμησης στο αιώνιο ον που πάντα ήσασταν.

Δεν πρόκειται για την επινόηση ενός νέου εαυτού, αλλά για την ανάμνηση του αθάνατου εαυτού σας, γι' αυτό ακούστε την ψυχή σας, μπορεί να προσπαθεί να σας πει κάτι.

Να θυμάστε ΕΜΕΙΣ είμαστε η μεταμόρφωση που ελπίζουμε να δούμε, κανείς δεν μπορεί να το κάνει για εμάς, γι' αυτό βεβαιωθείτε ότι είστε στο δρόμο προς τον εαυτό σας. 

















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις