Η JAG ελευθερωσε τον Jeff Sessions μ εντολη Trump

 

Το Σώμα και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών

του Γενικού Εισαγγελέα του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών απέρριψαν όλες τις κατηγορίες εναντίον του πρώην Γενικού Εισαγγελέα Τζεφ Σέσιονς, δήλωσε πηγή της JAG .

Όπως αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα, οι ερευνητές της JAG συνέλαβαν τον Σέσιονς με την κατηγορία της προδοσίας, αφού απέκτησαν στοιχεία ότι είχε συνωμοτήσει με τον Μέρικ Γκάρλαντ για να φυλακίσει τον Τζαν 6ερς και ότι είχε συνεργαστεί με το Deep State για να υπονομεύσει την προεδρία του Τραμπ το 2018.

Σύμφωνα με την πηγή μας, τη Δευτέρα, ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall έλαβε ένα αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα από τον Πρόεδρο Donald J. Trump, ο οποίος είπε ότι ο JAG έκανε ένα τρομερό λάθος και «διέταξε» τον ναύαρχο να ελευθερώσει τον Sessions και να διαγράψει την αναφορά του για σύλληψη από στρατιωτικά αρχεία.

Σε απάντηση, ο ναύαρχος Crandall είπε στον Trump ότι η JAG είχε «συγκεκριμένες, αδιάψευστες» αποδείξεις για τα εγκλήματα του Sessions και ότι η απελευθέρωσή του θα έβλαπτε την αξιοπιστία του JAG και θα έθετε σε κίνδυνο μελλοντικές συλλήψεις. Είπε ότι η JAG ξόδεψε πολλά χρήματα και ανθρώπινο δυναμικό για αρκετούς μήνες ερευνώντας τον Sessions. Επέμεινε σθεναρά ότι είχε επαρκή στοιχεία για να εξασφαλίσει την καταδίκη του.

«Μετά τη συνταξιοδότηση του ναύαρχου Hannink, αποδέχτηκα αυτή την ευθύνη. Το εκπλήρωσα με τιμή, περηφάνια και ακρίβεια, κύριε Πρόεδρε. Έχω τόσα στοιχεία κατά του Σέσιονς όσα είχε ο προκάτοχός μου εναντίον της Χίλαρι Κλίντον. Πώς μπορείς να μου ζητήσεις να τον ελευθερώσω;» είπε ο ναύαρχος στον Τραμπ.

«Η πιο σημαντική αποστολή στην ιστορία της χώρας μας, με διαφορά, συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι η απόδειξη που νομίζετε ότι έχετε εναντίον του είναι τόσο ψεύτικη όσο η φάρσα εμενα και της Ρωσίας, και τώρα τα απόρρητα εγγραφα εναντίον μου. Δεν υπήρξε ποτέ κάτι παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Έχετε κάνει υπέροχη δουλειά, εξαιρετική δουλειά, αλλά ο Τζεφ ήταν ένα λάθος. Πρέπει να τον απελευθερώσεις. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα αυτή τη στιγμή, αλλά η σύλληψή του ήταν ένα τεράστιο λάθος», απάντησε ο πρόεδρος Τραμπ.

Ο ναύαρχος υπενθύμισε στον Τραμπ ότι η επίκλησή του στον νόμο περί εξέγερσης έδωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες προσωρινή στρατιωτική εξουσία να συλλάβουν αξιωματούχους του παρελθόντος και του παρόντος, των οποίων η προώθηση της ατζέντας του Deep State παραβίαζε το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Τραμπ είπε ότι ο Σέσιονς ήταν μέρος ενός «κατεστραμμένου πλέον σχεδίου». Είπε ότι ο Sessions πρέπει να απελευθερωθεί και να προστατευτεί, καθώς η καλυψη του παραβιάστηκε.

«Προσέξτε το», είπε ο Τραμπ στον ναύαρχο Κράνταλ.

Ο Σέσιονς, είπε η πηγή μας, αφέθηκε ελεύθερος από την κράτηση το πρωί της Τρίτης.

Όταν ενημερωθουμε εκτενως θα δωσουμε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την εξελισσόμενη κατάσταση.

 

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις