Ο στρατός συλλαμβάνει έναν άλλο εγκληματία Covid

 


Ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών

συνέλαβε την Παρασκευή μια σκοτεινή αξιωματούχο του καθεστώτος με την κατηγορία της προδοσίας, αφού απέκτησε στοιχεία ότι είχε κανει καταχρηση την εξουσία της για να χρεοκοπήσει μικρές επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια του lockdown Plandemic του 2021, είπε μια πηγή της JAG .

Οι ερευνητές του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού της JAG συνέλαβαν την Isabella Guzman της Διοίκησης Μικρών Επιχειρήσεων στο σπίτι της στην Ουάσιγκτον, DC, αφού της έδειξαν στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης που ισχυριζόταν ότι απείλησε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με απαράδεκτα πρόστιμα και φυλάκιση, εκτός και αν τηρούσαν τα πρωτόκολλα Covid-19. Αυτοί οι κανόνες φέρεται να περιλάμβαναν τη διασφάλιση ότι οι εργοδότες επέβαλαν εντολές εμβολιασμού, μάσκας προσώπου και κοινωνικής απόστασης, ξόδευαν κεφάλαια για την ανέγερση φραγμών από plexiglass μεταξύ εργαζομένων και πελατών και άρνηση εξυπηρέτησης σε πελάτες που δεν ήθελαν να παρουσιάσουν πιστοποιητικά εμβολιασμού. Η θέση της Γκουσμάν, είπε η πηγή μας, δεν της παρείχε καμία από αυτές τις εξουσίες.

Η SBA είναι μια μυστηριώδης ανεξάρτητη υπηρεσία της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Στα χαρτιά, η αποστολή του είναι «να διατηρήσει και να ενισχύσει την οικονομία του έθνους επιτρέποντας την ίδρυση και βιωσιμότητα μικρών επιχειρήσεων και βοηθώντας στην οικονομική ανάκαμψη των κοινοτήτων μετά από καταστροφές». Δημιουργήθηκε στις 30 Ιουλίου 1953, από τον Ρεπουμπλικανό Πρόεδρο Αϊζενχάουερ με την υπογραφή του Small Business Act, που κωδικοποιείται επί του παρόντος στο 15 USC ch. 14Α. Εν ολίγοις, η δουλειά του οργανισμού είναι να βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις που βρίσκονται σε οικονομική δυσπραγία.

Τον Μάρτιο του 2021, ο εγκληματίας Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν επέλεξε την Γκουσμάν να ηγηθεί της SBA και ορκίστηκε από την Καμάλα Χάρις. Η Γκουσμάν αναφέρθηκε εκτός της Επιτροπής Μικρών Επιχειρήσεων της Γερουσίας με ψήφους 15-5 και επιβεβαιώθηκε στις 16 Μαρτίου 2021, με ψήφους 81-17 της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών. Ρεπουμπλικάνοι με επιρροή, όπως η Lindsay Graham και ο Mitch McConnell, επιβεβαίωσαν την υποψηφιότητά της.

Η Guzman εκανε τη βρωμικη δουλεια οπως της ειχε ανατεθει ενω τα Λευκα Καπελα αντιλήφθηκαν τα εγκλήματά της περι Covid τον Μάιο του 2023.

Σύμφωνα με την πηγή μας, ένας εγκληματίας του Covid που συνελήφθη νωρίτερα αυτό το έτος, κατατρόπωσε την Guzman. Τον Μάιο, τα Λευκα Καπελα συνέλαβαν τον Αναπληρωτή Διευθυντή του CDC για την Παγκόσμια Υγεία, Δρ Χάουαρντ Ζάκερ, για εγκλήματα Covid όπως αυτά που διέπραξε η Guzman. Ο Ζούκερ απέφυγε ένα στρατιωτικό δικαστήριο και δέχτηκε μια μακρά παραμονή στη φυλακή με αντάλλαγμα να κατονομάσει διοικητικούς υπαλλήλους που είχαν παραβιάσει τον όρκο τους κατά τη διάρκεια του Plandemic.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, αφού ο παράνομος Πρόεδρος Τζόζεφ Μπάιντεν αποκάλεσε τον ψεύτικο ιό «Πανδημία των μη εμβολιασμένων», η Γκουσμάν επέβλεψε μια ομάδα της οποίας η δουλειά ήταν να φοβίσει τους ανεξάρτητους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να συμμορφωθούν με τις παρανομες οδηγιες Covid. Μια έρευνα της JAG αποκάλυψε, για παράδειγμα, ότι η Guzman τρομοκρατούσε μια μικρή πιτσαρία στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια, απαιτώντας από τους ιδιοκτήτες να ξοδέψουν 45.000 δολάρια σε επιπόλαιες «βελτιώσεις», όπως διαχωριστικα από plexiglass μεταξύ προσωπικού και πελατών και νέο HVAC για βελτιωμένη κυκλοφορία του αέρα.

Τα περισσότερα μικρά εστιατόρια λειτουργούν με στενά περιθώρια κέρδους και δεν διαθέτουν 45 χιλιάδες δολάρια σε κεφάλαια.

Όταν ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε να σπαταλήσει μετρητά σε περιττές αναβαθμίσεις, η Guzman πήγε στο Υπουργείο Υγείας της Βιρτζίνια. Μια εβδομάδα αργότερα, ο ιδιοκτήτης έλαβε μια επιστολή που έλεγε ότι θα του επιβληθεί πρόστιμο 2500 $/ημέρα, εκτός και αν τηρούσε τις οδηγίες του CDC. Τελικά συναίνεσε - και έπρεπε να κηρύξει πτώχευση τρεις μήνες αργότερα.

Μια μηνιαία έρευνα της JAG διαπίστωσε ότι η Guzman και οι πληρεξούσιοί της υπέβαλαν παρόμοια προστιμα σε χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις σε εθνικό επίπεδο, πολλές από τις οποίες είχαν επιβληθεί τόσο βαρύ πρόστιμο που οι ιδιοκτήτες έπρεπε να κλείσουν.

«Τι μας δείχνει αυτό - η διεφθαρμένη και παράνομη κυβέρνηση Μπάιντεν χρησιμοποίησε κάθε υπηρεσία για να επιβάλει παράνομους, δρακόντεους νόμους για τον Covid. Δεν ήταν μόνο το CDC και το NIH - η προδοσία πηγαίνει πολύ βαθύτερα και δεν μπορεί να πει κανείς πόσοι άλλοι όπως η Guzman είναι ακόμα ελεύθεροι», είπε η πηγή μας.

Η JAG ελπίζει ότι η Guzman θα οδηγήσει τους ανακριτές σε άλλους εγκληματίες Covid, πρόσθεσε. 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις