MEL GIBSON: Οι ελίτ του Χόλιγουντ «Σκοτώνουν αθώα παιδιά και πίνουν το αίμα τους».

.



Ο Μελ Γκίμπσον εκθέτει την ελίτ των παιδόφιλων του Χόλιγουντ
Σε μια συγκλονιστική έκθεση, ο σταρ του κινηματογράφου Μελ Γκίμπσον μιλησε για την επιδημία των «παρασίτων» που «ελέγχουν το Χόλιγουντ» που εμπλέκονται σε θυσίες παιδιών και παιδοφιλία. Ο σταρ του Lethal Weapon είπε ότι «κάθε στούντιο στο Χόλιγουντ αγοράζεται και πληρώνεται με το αίμα αθώων παιδιών», προσθέτοντας ότι «το πιο πολύτιμο νόμισμα είναι το αίμα των μωρών».

Ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο της Αγγλίας για την προώθηση του ρόλου του στο Daddy's Home 2, ο Γκίμπσον περιέγραψε τις ελίτ της βιομηχανίας ψυχαγωγίας ως «εχθρό της ανθρωπότητας» που «πανηγυρίζονταν με το αίμα αθώων παιδιών». το ιερό των παιδιών» καθώς «ευδοκιμούν σπάζοντας κάθε θεόδοτο ταμπού που είναι γνωστό στον άνθρωπο».

"Έχουν μια κατάφωρη περιφρόνηση για το καλό των ανθρώπων." Η καταστροφή των ζωών των ανθρώπων είναι απλώς ένα παιχνίδι γι 'αυτούς - όσο περισσότερο πόνο μπορούν να προκαλέσουν, τόσο καλύτερη είναι η συγκίνηση." Τα παιδιά μια δίκαιη διατροφή τους." και ο φόβος, και όσο νεότεροι, τόσο το καλύτερο». «Αυτοί οι άνθρωποι ακολουθούν τη δική τους θρησκεία και τη χρησιμοποιούν για ηθική καθοδήγηση.» Δεν είναι το είδος των θρησκευτικών διδασκαλιών που θα ακούσατε ποτέ. "Το χειρότερο μέρος: Είναι ένα ανοιχτό μυστικό στο Χόλιγουντ και όλοι θέλουν να το εισπράξουν."

Ο Μελ Γκίμπσον εμφανίστηκε στο βρετανικό chatshow του BBC, The Graham Norton Show, όπου ο βετεράνος ηθοποιός απάντησε σε ερωτήσεις σοκαρισμένων καλεσμένων, στο πράσινο δωμάτιο στα παρασκήνια μετά την εμφάνισή του, σχετικά με την πραγματική φύση των «ελίτ» του Χόλιγουντ. Εξήγησε πώς είχε μπει στη μαύρη λίστα από τους ολιγάρχες του Χόλιγουντ το 2006 επειδή εξέφρασε τις απόψεις του για τη βιομηχανία που συγκρούονταν με τη φιλελεύθερη ατζέντα τους. ρητό:

«Είναι δύσκολο να το καταλάβεις, το ξέρω, και λυπάμαι που είμαι αυτός που θα σου το σπάσει, αλλά το Χόλιγουντ είναι ένα θεσμοθετημένο κύκλωμα παιδεραστών.» Χρησιμοποιούν και κακοποιούν παιδιά για τις δικές τους άρρωστες «πνευματικές πεποιθήσεις» μπορεί ακόμη και να τους ονομάσει έτσι. «Δεν το καταλαβαίνω πλήρως εγώ ο ίδιος, αλλά μαζεύουν αυτά τα παιδιά για την ενέργειά τους και γλεντούν με το αίμα τους.» Ούτε το κάνουν με έλεος, τρομάζουν τα παιδια πριν τα θυσιάσουν.

«Όσο πιο αθώο είναι το παιδί, τόσο πιο τρομοκρατημένο είναι, τόσο περισσότερο ευδοκιμούν σε αυτό», είπε το αστέρι του Braveheart. "Τι σημαίνει αυτό? «Δεν το κάνουν αυτό ως κάποια μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης: Μαζεύουν το αίμα των παιδιών και τρώνε τη σάρκα τους γιατί πιστεύουν ότι τους δίνει κάποιου είδους «δύναμη ζωής». πέθανε, τότε τους δίνει «πρόσθετη δύναμη ζωής».» Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν αυτό, αλλά αυτό κάνουν». Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μια ηθική πυξίδα που μας καθοδηγεί στη ζωή, σωστά;»

Αυτοί οι άνθρωποι δεν το έχουν αυτό, ή αν το έχουν, δείχνει προς την αντίθετη κατεύθυνση».

Ο Γκίμπσον, ο οποίος εργάστηκε τα τελευταία 30 χρόνια εντός και εκτός του καθεστώτος του Χόλιγουντ, λέει ότι η ιεραρχία της βιομηχανίας «ευδοκιμεί στην κακοποίηση, τον πόνο, τα βασανιστήρια, το άγχος και την ταλαιπωρία». Δεν περιορίζεται μόνο στην ελίτ, αλλά μόνο «αυτοί που βρίσκονται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας μπορούν να αντέξουν οικονομικά μια τέτοια «πολυτέλεια», αν και είναι «στόχος για τους περισσότερους ανθρώπους του κλάδου».

«Το Χόλιγουντ είναι βουτηγμένο στο αίμα αθώων παιδιών.» Οι αναφορές στην παιδεραστία και τον κανιβαλισμό ήταν πάντα εκεί, αλλά για χρόνια ήταν κρυπτικές ή συμβολικές. "Και, δεν εννοώ μόνο την καριέρα μου, εννοώ ότι απειλήθηκε η ζωή μου, η ζωή της οικογένειάς μου θα κινδύνευε." Μπορώ μόνο να μιλήσω για αυτό τώρα καθώς αυτοί οι άνθρωποι, αυτά τα στελέχη του κλάδου, είναι όλοι νεκροί τώρα.» Βλέπουν το αίμα ενός βρέφους που κακοποιήθηκε σεξουαλικά ως το «απόλυτο έπαθλο» και λένε ότι είναι «πολύ εμπλουτισμένο».

«Τα μωρά είναι σαν ένα «νόμισμα premium» και έχουν μεγαλύτερη αξία από οτιδήποτε άλλο μπορείς να σκεφτείς: Διαμάντια, ναρκωτικά, χαβιάρι». ”

Σύμφωνα με τον Gibson, αυτή η διαστροφή δεν είναι απλώς η πιο πρόσφατη μόδα, αλλά είναι μια βαθιά κουλτούρα στο Χόλιγουντ για γενιές και είναι κάτι δημοφιλές τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. «Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο και λαμβάνει χώρα πριν καν ιδρυθεί το Χόλιγουντ».

Αυτές οι σκοτεινές, πολυδιάστατες αποκρυφιστικές πρακτικές έχουν χρησιμοποιηθεί σε μυστικές κοινωνίες εδώ και εκατοντάδες χρόνια.» Το Χόλιγουντ χρησιμοποιείται για κοινωνικό προγραμματισμό και έλεγχο του νου και το μήνυμά του προβάλλεται στην ψυχή του αμερικανικού λαού…















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Απορώ πως τόσα χρόνια που τα λέει αυτά δεν τον έχουν αυτοκτονήσει. Αυτόν και τον Τζιμ Καβέζιελ ή όπως προφέρεται το όνομά του.

    ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις