ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ


 Αυτο που εγραψα πριν σε αποκλειστικοτητα οτι

 εξω απο το γραφειο του Πριγκοζιν βρεθηκε ενα αυτοκινητο

γεματο κουτες με λεφτα τωρα μπορω να το επιβεβαιωσω....

Φαινεται καποιος εφυγε αρον-αρον και δεν προλαβε να τα παρει...

Μαντεψτε εσεις ποιος....

Οριστε και η φωτο απο το σημειο...







SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Τα ρωσσικά προβλήματα επιμελητείας και στρατηγικού σχεδιασμού παραμένουν άλυτα ακόμη και αν κατασταλεί η ανταρσία της Wagner
    Ασχέτως με το ποιά θα είναι η κατάληξη της ανταρσίας της στρατιωτικής εταιρείας Wagner, η ανωτάτη ρωσσική ηγεσία εδώ και πολλούς μήνες αδιαφορούσε για τις μεγάλες απώλειες των Ρώσσων στρατιωτών, και τα προβλήματα τροφοδοσίας.
    Έκρυβε τα προβλήματα κάτω από το χαλί, δια της αποσιωπήσεως.
    Και ενώ η Ουκρανική ηγεσία αντιμετωπίζει τα ίδια και μεγαλύτερα προβλήματα σε απώλειες ανθρώπινου δυναμικού και προβλήματα τροφοδοσίας, εν τούτοις έχει το πλεονέκτημα του αμυνομένου, ότι υπερασπίζει το Ουκρανικό έδαφος. Της δίνεται το περιθώριο να κάνει λάθη, και συγχρόνως να κατευνάζει τις εσωτερικές έριδες.
    Αντιθέτως η Ρωσσία ως επιτιθεμένη δεν έχει τέτοιο περιθώριο. Από την στιγμή που δεν νίκησε γρήγορα τον πόλεμο, έπρεπε να προετοιμαστεί άμεσα για μακροχρόνιο πόλεμο φθοράς. Κάτι που σημαίνει προετοιμασία της ρωσσικής κοινωνίας για οικονομικές θυσίες και μεγάλο αριθμό απωλειών.
    Τα προβλήματα επιμελητείας άρχισαν να συσσωρεύωνται, με αποτέλεσμα πολλοί Ρώσσοι να πεθαίνουν επειδή δεν είχαν πυρομαχικά και κατάλληλη ηγεσία. Ό,τι ακριβώς αντιμετωπίζει επί καθημερινής βάσεως ο Ουκρανικός στρατός, ο οποίος επί μονίμου βάσεως υφίσταται απώλειες επειδή εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τα δυτικά πυρομαχικά.
    Αν δεν κατασταλεί η ανταρσία και ανατραπεί ο Πούτιν, μία νέα σελίδα ρωσσικής ιστορίας θα γραφτεί.
    Αν κατασταλεί, τα προβλήματα της ρωσσικής ηγεσίας δεν πρόκειται να εξαλειφθούν.
    Επί μήνες οι Ρώσσοι bloggers που διοχετεύουν πληροφορίες από τα πεδία των μαχών, ασκούν οξυτάτη κριτική στην ηγεσία του ρωσσικού στρατεύματος. Δεν ήταν μόνον η Wagner που είχε παράπονα.
    ΤΟ ΒΑΣΙΚΩΤΕΡΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ. ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ.
    http://www.iphicratisamyras.com/2023/06/wagner.html#more
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και τι περίμενες να πει στους μισθοφόρους ή στους στρατιώτες πόσο μακριά θα πάει αυτή η βαλίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΓΕ ΑΝΤΙΓΟΝΗ!!!

    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!
    ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ:ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΒΑΓΚΝΕΡΙΤΕΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΜΠΑΚΜΟΥΤ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΟΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΥ ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ;ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΆ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ,ΤΟΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ;Ο ΓΙΕΒΓΚΕΝΙ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ,ΟΙ ΣΟΙΓΚΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΦ ΟΧΙ.ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.
    ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΝΑ ΣΆΙΤ ΜΕ ΦΏΤΟ ΜΕΛΩΝ,ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ.
    ΤΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ,ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ STAND BY KAI ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ.....
    ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΟΤΕ....ΕΛΕΓΕ Ο ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΙΣΜΟ,ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ.ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΌΦΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ.....
    ΟΠΟΤΕ Ι'Μ ΠΩΣ;;;ΜΠΟΥΜΠΗ;ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙ Η ΓΛΩΤΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ Ε;;

    Ο ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ ΚΙ Η WAGNER MHN ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΡΌΣΦΕΡΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ,ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ,ΣΤΗΝ Κ.ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΣΤΗΝ Λ.ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ.
    ΒΑΓΚΝΕΡΙΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ=ΑΝΤΡΑΣ ΥΨΗΛΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

    ΥΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΌΓΙΟΥ ΑΣ ΡΟΥΦΑΜΕ ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΜΑΣ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ....

    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΙ ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΑΠΟ ΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
    ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΥΛΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΗΣ ΚΑΤΙ ΟΜΠΑΜΙΕΣ ΚΑΤΙ ΠΑΥΑΤ,ΚΑΤΙ ΓΚΡΑΧΑΜ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΩΣ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ,ΤΟΜΑΡΙΑ ΦΙΔΟΠΟΥΚΑΜΙΣΑ!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις