Τα παιδιά σας δεν θα σας ανήκουν ..Υποχρεωτικά σεξουαλικό μάθημα!!

 

Οι Γονείς δεν μπορούν

να αρνηθούν να συμμετάσχουν τα παιδιά με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου….

Δεν ανήκουν στους Γονείς τα παιδιά τους μας λένε τηλεοπτικά!!! Μας τα λέει η Επίτροπος Παιδιου Δεσπω Μιχαηλίδου..

Μια δήλωση της Επιτρόπου Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού όμως πυροδότησε νέες αντιδράσεις. Η Δέσπω Μιχαηλίδου μιλούσε στην εκπομπή Άλφα Ενημέρωση και κατέθεσε την άποψη ότι κανένα παιδί δεν μπορεί να εξαιρεθεί από το μάθημα ενώ παράλληλα εξήγησε ότι κανένα παιδί «δεν πρέπει να είναι δέσμιο πληροφόρησης αυτοπροστασίας».

«Υπάρχει απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, κανένα παιδί δεν μπορεί να εξαιρεθεί από το μάθημα επειδή οι γονείς του δεν δέχονται. Δεν έχει να κάνει με τις πεποιθήσεις των γονέων. Οι γονιοί στο σπίτι τους μπορούν να κατευθύνουν τα παιδιά τους ανάλογα με τις δικές τους πεποιθήσεις και αντιλήψεις. Είναι δικαίωμα των γονιών αλλά και δικαίωμα των παιδιών να αυτοπροστατευτούν και να τους προστατεύσουμε. Δεν μπορεί να αφήνουμε τα παιδιά μας απροστάτευτα.

Όταν ένα παιδί είτε λόγω της διστακτικότητας των γονιών του είτε λόγω της αντίθετης αντίληψης των γονιών του δεν ενημερώνεται ας πούμε για τον κανόνα του εσώρουχου. Όταν δεν μπορεί να μιλήσει, αρνούμαστε γιατί δεν ξέρει πού να αποταθεί.. αρνούμαστε την προστασία του… και δεν μπορεί αυτό το παιδί να αφεθεί στις επιθυμίες των γονιών του, γιατί τα παιδιά δεν ανήκουν στους γονείς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΕΝΏ ΠΡΊΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΚΟΤΕΣΤ ΔΙΑΒΟΛΙΑ
    ΕΕΕ !?

    ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΤΟΜ@ΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΙΕΜΟΝΟΝ...




    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέσπω πες Αλεύρι ο Podesta σε γυρεύει !!
    ..τι φρικιό..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.pravda-tv.com/2023/06/paedo-kunstwerke-sie-verstecken-sich-vor-aller-augen/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ ΡΕ ΣΕΙΣ Η ΒΑΒΩ ;
    ΒΡΕΕΕΕΕ ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ .
    ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΠΙΑ ,ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .
    Ε ΡΕ ,ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΗ ΡΑΒΔΙ ......
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από την προστασία Υγείας, στην προστασία των δικαιωμάτων.
    Ρε τι κρίμα όλοι εμείς να μην διδαχτούμε τον κανόνα του εσώρουχου!
    Σύμφωνα με τα λεγόμενα των τριών άπλυτων,...... και της τηλεπαραθυρού.....πρώτοι αυτοί να επιστρέψουν στα θρανία του νηπιαγωγείου για να συμπληρώσουν τα τεράστια κενά στην σεξουαλική τους εκπαίδευση που έχουν στερηθεί, αρχίζοντας με τον κανόνα φυσικά του εσώρουχου που φοράνε και σε περίπτωση αντίδρασης των γονιών τους να απευθυνθούν στην υπουργό για να τα προστατεύσει τα καυμένα,......και για ανώτερη εκπαίδευση μελετούν και τον Κλάους Σουάμπ στις παραλίες.
    Αν Θέλουν μετά να συνεχίσουν μεταπτυχιακά, ας καλέσουν και τον Μπόμπο, που ως γνωστόν στο μάθημα της σεξουαλικής εκπαίδευσης, πριν η δασκάλα ξεκινήσει, ρώτησε αν μπορούν όσοι @@μάνε να περάσουν έξω για διάλειμμα.
    Κράχτες των παιδοβόρων!......μιλάτε και την Ελληνικήν τρομάρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις