Η JAG καταδικασε την Gretchen Whitmer για "ταξιδι χωρις επιστροφη"

 

Το Σώμα Γενικού Εισαγγελέα Δικαστών

του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών καταδίκασε σε θάνατο την Γκρέτσεν Γουίτμερ αφού ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall, ο οποίος είχε πετάξει από το Γκουάμ στο GITMO, παρουσίασε πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων που αποδεικνύουν ότι η μάγισσα διέπραξε προδοσία κατά της Αμερικής και του λαού της κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19.

Όπως αναφέρθηκε, η Γουίτμερ συνελήφθη από πεζοναύτες των ΗΠΑ τον περασμένο μήνα ενώ οδηγούσε στο σπίτι από μια εξοχική κατοικία κοντά στη λίμνη Μίσιγκαν, όπου πέρασε το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε μια εγκατάσταση κράτησης πριν μεταφερθεί στο κέντρο κράτησης του Camp Delta του GITMO. Εκεί, λειτουργουσε ως τρελή τρόφιμος, υποτιμώντας το προσωπικό υποστηρίζοντας ότι «οι άνθρωποι της» θα την απελευθέρωναν.

Ένας φυλακας του GITMO θεώρησε χιουμοριστικό το γεγονός ότι το Deep State είναι πρόθυμο να υποδουλώσει και να φυλακίσει αθώους πατριώτες, αλλά δεν αντέχουν ούτε μια στιγμή εγκλεισμού χωρίς να χάσουν το μυαλό τους.

Την Τετάρτη, 14 Ιουνίου, οι φυλακες συνόδευσαν την Whitmer στη νότια αίθουσα του δικαστηρίου του GITMO. Κατά την είσοδο, η Γουίτμερ κοιταξε τον ναύαρχο Κράνταλ, λέγοντας: «Λοιπόν, ωστε είσαι εσύ ο υπευθυνος».

"Είμαι. Και εκτιμούμε που μας τιμάτε με την παρουσία σας», απάντησε σαρκαστικά ο ναύαρχος, καθώς η Γουίτμερ καθόταν στο εδωλιο. Κοίταξε δεξιά και αριστερά της και μετά μουρμούρισε: «Πού είναι ο δικηγόρος μου;»

Είπε ότι είχε εξασφαλίσει δικηγόρο από τη Schertler Onorato Mead & Sears, μια φημισμένη εταιρεία D.C., και της είπαν ότι ένας δικηγόρος θα την εκπροσωπούσε σε στρατιωτικό δικαστήριο. Τα τηλεφωνήματα που της παραχωρήθηκαν χρησιμοποιήθηκαν για να συνάψει συμφωνία με την εταιρεία.

«Ίσως, και απλώς εικάζω εδώ, σε εγκατέλειψαν επειδή δεν βρηκαν καποιο προθυμο να κανει τη δουλεια δωρεαν. Βλέπετε, παγώσαμε τα εγχώρια περιουσιακά σας στοιχεία», είπε ο ναύαρχος Crandall.

Η Γουίτμερ άσπρισε. Έτρεμε από θυμό. Ήταν έτοιμη να ανοίξει το στομα της όταν ο ναύαρχος την προειδοποίησε να αποφύγει τα άγρια ξεσπάσματα μήπως τη φιμώσουν.

Ο ναύαρχος Κράνταλ παρουσίασε έναν μάρτυρα, έναν 25χρονο άνδρα που φοιτούσε στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν κατά τη διάρκεια του Plandemic.

Ζητήθηκε από την ιστοσελιδα να αποκρύψει το όνομά του, επομένως θα τον αναφέρουμε ως "Ρόμπερτ".

Ο ναύαρχος Κράνταλ έθεσε μερικές βασικές ερωτήσεις και ο Ρόμπερτ είπε ότι είχε κάνει αίτηση για πρακτική άσκηση επειδή ήταν πτυχιούχος πολιτικών επιστημών και ήθελε να ακολουθήσει πολιτική καριέρα μετά την αποφοίτησή του.

«Πώς ήταν να δουλεύεις για την κατηγορούμενη;» ρώτησε ο ναύαρχος Κράνταλ.

«Εμμ. Ήταν υπέροχο όταν δεν ήταν κοντά. Και όχι τόσο ωραία όταν ήταν εκεί κοντά», απάντησε ο Ρόμπερτ.

«Παρακαλώ διευκρινίστε», είπε ο ναύαρχος.

«Λοιπόν, χμ,μιλάω ελεύθερα, ήταν μια συγκαταβατική σκύλα. Φαινόταν να απολαμβάνει μ ευχαρίστηση να προσβάλλει τους ανθρώπους χωρίς λόγο. Όχι μόνο εμενα. Πολλους από τους υφισταμένους της».

«Παρόλα αυτά έμεινες μαζί της», σημείωσε ο ναύαρχος.

«Ναι, γιατί πίστευα ότι θα βοηθούσε τα σχέδιά μου», είπε ο Ρόμπερτ.

«Εργαζόσασταν στην εταιρεία της, στις 7 Μαρτίου 2020;»

Η ημερομηνία ήταν σημαντική. Ήταν η ημέρα που η Whitmer ισχυρίστηκε ότι ο Covid σκότωνε χιλιάδες και εφάρμοσε εντολές για lockdown επιτόπου, περιορίζοντας τη μετακίνηση των ανθρώπων μόνο σε βασικά ταξίδια - παντοπωλείο και φαρμακείο και επισκέψεις σε γιατρούς. Εξουσιοδοτησε τις αρχές να επιβάλλουν πρόστιμα ή να συλλαμβάνουν τους παραβάτες. Έκανε κατάχρηση των εξουσιών της ως κυβερνήτης για να απαγορεύσει στους λιανοπωλητές να πουλούν αντικείμενα που θεωρούσε «μη απαραίτητα». Για παράδειγμα, οι κάτοικοι που ψώνιζαν στο Walmart είχε απαγορευθεί να αγοράσουν σπόρους και αθλητικό εξοπλισμό. Οι γυναίκες μπορούσαν να αγοράσουν προϊόντα υγιεινής αλλά όχι καλλυντικά. Οι άντρες μπορούσαν να αγοράσουν ξυραφάκια ξυρίσματος αλλά όχι κολόνια. Όταν οι πελάτες παραπονέθηκαν, η Walmart είπε ότι τηρούσε τις εντολές του κυβερνήτη.

Ένα μήνα αργότερα, η Whitmer αύξησε τους περιορισμούς, λέγοντας ότι ο Covid είχε σκοτώσει 1.900 κατοίκους. Αλλά παρευρέθηκε σε κυβερνητικά σουαρέ χωρίς μάσκες. Φωτογραφήθηκε σε ένα μπαρ στο East Lansing, να πίνει χωρίς μάσκες ανάμεσα σε ένα πλήθος "ακάλυπτων" συνεργατών.

Ο ναύαρχος Crandall αντιμετώπισε τον μάρτυρα. «Στην κατάθεσή σας, καταθέσατε ότι ήσασταν στο γραφείο της κατηγορουμένης στις 7 Μαρτίου 2020 και ακούσατε μια συνομιλία που είχε με τον αντι-Κυβερνήτη Garlin Gilchrest, είναι σωστό;»

«Ναι, κύριε, αυτή και ο Garlin συζητούσαν πώς ο Covid ήταν ψεύτικος και πώς τα lockdown ήταν ένα κοινωνικό πείραμα για να δούμε αν οι άνθρωποι υπάκουαν τις εντολές», είπε ο Robert.

«Θέλω να είμαι σαφής. Προσωπικά ακούσατε τον κατηγορούμενο να λέει ότι ο Covid είναι ψεύτικος», είπε ο ναύαρχος.

«Το έκανα», είπε ο Ρόμπερτ. «Είπε ότι δεν διαφέρει από την εποχική γρίπη».

Η Γουίτμερ φώναξε μέσα. «Είσαι ψεύτης!. Έχω διασυνδέσεις. δεν θα ξαναδουλέψεις πουθενά».

Ο ναύαρχος διέταξε τους φυλακεςνα βάλουν φίμωτρο στην Γουίτμερ.

«Είναι βαρετο πόσο συχνά πρέπει να το κάνουμε αυτό», σχολίασε. 

Το επόμενο αποδεικτικό του στοιχείο ήταν ένα έγγραφο που είχε γράψει η Γουίτμερ στον αείμνηστο Γκάβιν Νιούσομ τον Απρίλιο του 2020. Σε αυτό, η Γουίτμερ καυχιόταν ότι το Μίσιγκαν ήταν μπροστά από την Καλιφόρνια στην επιβολή περιορισμών για τον Covid, σαν να επρόκειτο για διαγωνισμό. Χλεύασε τον Νιούσομ παιχνιδιάρικα, λέγοντάς του να συμβαδίσει με το «πρόγραμμα». Έγραψε ότι όποιος είχε καλύτερο έλεγχο του πληθυσμού θα ανέβαινε στην προεδρία το 2024 ή το 2028. «Έχω τον λαό μου με λουρί, εσύ;» μέρος της αλληλογραφίας που διαβάστηκε.

Ο ναύαρχος πλησίασε τους επιστρατευμένους αξιωματικούς για να σταθμίσει την ουσία της υπόθεσης του JAG. «Έχω τους ανθρώπους μου με λουρί. Παράξενο να το λέει ένας κυβερνήτης μιας πολιτείας δέκα εκατομμυρίων ανθρώπων. Ακούγεται σαν να τα θεωρεί κατοικίδια - γάτα, σκύλο».

Κάλεσε μια δεύτερη μάρτυρα, την ιατροδικαστή της κομητείας Genesee, Karen Lang, μία από τις τέσσερις ιατροδικαστές που εργάζονταν το 2020. Μίλησε για το ακαδημαϊκό και εργασιακό της ιστορικό.

"Κυρία. Λανγκ, το 2020 και το 2021, αποδώσατε θανάτους εκτός Covid στον Covid-19;»

«Με λύπη, το έκανα, όπως και οι συνάδελφοί μου», είπε η Λανγκ.

"Πόσα?" ρώτησε ο ναύαρχος.

«Δεν ξέρω συνδυαστικά, αλλά το έκανα σε περίπου 300 περιπτώσεις».

«Λοιπόν, ας πάρουμε αυτόν τον αριθμό. Τριακόσιοι κάτοικοι της κομητείας Genesee πέθαναν από αιτίες που δεν σχετίζονται με τον Covid, αλλά αναφέρατε τον Covid ως την κύρια αιτία θανάτου στα πιστοποιητικά θανάτου, είναι σωστό;»

«Ναι», είπε η Λανγκ.

«Και πώς ξέρεις ότι δεν είχαν Covid;» ρώτησε ο ναύαρχος.

«Ποτέ δεν δοκιμάσαμε μεταθανάτια. Μας ήρθε μια οδηγία από τον κυβερνήτη στην υγεία της κομητείας. Μας είπαν να βάλουμε τον Covid-19 ως αιτία θανάτου», είπε.

«Σε θύματα τραυματισμών από πυροβολισμούς;» είπε ο ναύαρχος.

"Ναί."

«Για ανθρώπους που πέθαναν σε αυτοκινητιστικά δυστυχήματα;»

«Ναι», είπε η Λανγκ.

«Για έναν 76χρονο άνδρα που πέθανε κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας όταν ένα δέντρο στην αυλή του ξεριζώθηκε και έπεσε πάνω του;»

"Ναί."

«Και το έκανες αυτό γιατί;» ρώτησε ο ναύαρχος Κράνταλ.

«Επειδή έγινε ξεκάθαρο ότι έπρεπε… ή να ρισκάρουμε τα προς το ζην».

«Και αυτές οι εντολές δεν έρχονται σε αντίθεση με κανένα είδος ηθικής πυξίδας, τις ηθικές σας ευθύνες;» είπε ο ναύαρχος Crandall.

Η Λανγκ αναστέναξε βαριά. «Μια φορά αντιμετώπισα την Γκρέτσεν. Με παρακάλεσε να υπακουσω. Δεν είμαι περήφανη για αυτό που έκανα, αλλά μας είπαν ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν νεκροί, οπότε τι διαφορά είχε το πώς χαρακτηρίζαμε τον θάνατο».

«Ευχαριστούμε, κυρία Λανγκ, εκτιμούμε τη συνεργασία σας», είπε ο ναύαρχος Κράνταλ.


Απευθύνθηκε στο πάνελ: «Εάν είχαμε το χρόνο, θα μπορούσαμε να περάσουμε εβδομάδες, μήνες παρουσιάζοντας αποδεικτικά στοιχεία κατά της Γκρέτσεν Γουίτμερ, αλλά δεν έχουμε το χρόνο και πιστεύουμε ότι αυτό που παρουσιάζεται αποδεικνύει πέρα από εύλογη αμφιβολία ότι παραβίασε τον όρκο της και διέπραξε προδοσία. Σας ζητάμε να κρίνετε τα στοιχεία και να κρίνετε ένοχο την κατηγορούμενη».

Σε 15 λεπτά βγήκε η ετυμηγορία: ένοχη.

Η Γκρέτσεν Γουίτμερ ήταν ένοχη και πρέπει να κρεμαστεί για τα εγκλήματά της, είπε ο επικεφαλής αξιωματικός της επιτροπής.

Ο ναύαρχος είπε ότι θα ορίσει σύντομα ημερομηνία εκτέλεσης.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΚΑΙ Η Vivian
    ΈΧΕΙ ΈΝΑ ΣΑΤΙΡΙΚΌ...
    ΜΑ ! ΈΝΑ ΣΑΤΙΡΙΚΌ...!!!
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΉ ΤΗΣ
    ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ...






    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΑΧΧ ! ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ !
    ΠΟΣΟ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ! ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΑΦΗΓΗΣΗ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ; ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ, ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΚΤΟΡΟΥΣ.....!!!! ΧΑΧΑΧΑ....

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις