ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 23/06/23


Υπ. Δικαιοσύνης Γκάρλαντ σε σημερινές δηλώσεις «Κάποιοι επέλεξαν να επιτεθούν στην ακεραιότητα του Υπουργείου Δικαιοσύνης... Αυτό συνιστά επίθεση σε έναν θεσμό που είναι ουσιαστικός για την αμερικανική δημοκρατία». ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ; ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΠΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, το Οβάλ Γραφείο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv 01:16 BE DEPARTMENT' WASF PBS NEWS HOUR NOW Garland: "Some have chosen to attack the integrity of the Justice Department... This constitutes an attack on an institution that is essential to American democracy." @disclosetv QuantumLight1111 ΠΟΙΟΝ NA ΕΝΝΟΕΙ; QuantumLig..., PM QuantumLig. PM"
 
>> Στε πολλά μέρη της Ουκρανίας, ανακοινώθηκε η επιστράτευση πολιτών που είναι υπόχρεοι για στρατιωτική θητεία - ακόμη και όσοι δεν έλαβαν κλήση θα πρέπει να εμφανιστούν στο τοπικό στρατιωτικό γραφείο εγγραφής και στράτευσης. Σε περίπτωση που οι κάτοικοι του Κιέβου, που υπάγονται στην κινητοποίηση, δεν συμμορφωθούν με αυτήν την απαίτηση, εμπίπτουν σε ποινική ευθύνη. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ ΚΑΙ ΠΙΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΕ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Ο στρατηγός Φλυν σε ένα tweet αναφέρει: «Για αυτούς που ακόμα πιστεύουν ότι υπάρχουν τακτικά πυρηνικά όπλα (ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ STRACOM (ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΠΡΩΤΗ (ΟΧΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ) ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΘΕΙ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ). Η φράση τακτικά πυρηνικά είναι μία προπαγάνδα για να σε κάνει να σκεφτείς ότι οι επιδράσεις μπορούν να περιοριστούν σε μία μικρή περιοχή. [[[Μην επιτρέψεις να σπάσει η σφραγίδα]]]. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Donald J. Trump @realDonaldTrump 6d NOW THAT THE "SEAL" IS BROKEN, IN ADDITION το CLOSING THE BORDER & REMOVING ALL OF THE CRIMINAL" ELEMENTS THAT HAVE ILLEGALLY INVADED OUR COUNTRY, MAKING AMERICA ENERGY INDEPENDENT, & EVEN DOMINANT AGAIN, & IMMEDIATELY ENDING THE WAR BETWEEN RUSSIA & UKRAINE,I WILL APPOINT A REAL SPECIAL "PROSECUTOR" το GO AFTER THE MOST CORRUPT PRESIDENT IN THE HISTORY OF THE USA, JOE BIDEN, THE ENTIRE BIDEN CRIME FAMILY, & ALL OTHERS INVOLVED WITH THE DESTRUCTION OF OUR ELECTIONS, BORDERS, & COUNTRY ITSELF! 4.45k ReTruths 14k Likes Jun 16,2023,8:27PM 16, 2023, 8:27 PM"
 
Στις 16 Ιουνίου 2023, ο πρόεδρος Τραμπ σε μήνυμα του αν θυμάστε είχε γράψει: «Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΣΠΑΣΕ»
ΤΩΡΑ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΦΛΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ. 
 
 
 
>>Kάτι πολύ περίεργο συνέβη σήμερα στη Σερβία. Ξαφνικά ανακοινώθηκε πως ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Σερβίας θα προβεί σε τηλεοπτικό διάγγελμα στο κρατικό κανάλι σήμερα το απόγευμα. Πράγματι ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων ουσιαστικά προειδοποίησε τις νατοϊκές δυνάμεις πως εάν δεν αντιδράσουν σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με τις προκλήσεις των Κοσσοβάρων, τότε Σερβία θα αντιδράσει, σύμφωνα με το ψήφισμα 1244 του καταστατικού χάρτη του ΟΗΕ με σκοπό να σώσει τους πολίτες τους. ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΕΡΒΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΝΑΤΟΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ <<<<ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ>>>>. ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ. Ο ΣΕΡΒΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΝΕΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Global Intel Watch Image the speech. "Pogrom" word use. 30 QuantumLig QuantumLight1111 Forwarded from Global Intel Watch "Kurti regime" words use. 30 QuantumLig 5:06 PM QuantumLight1111 Forwarded from Global Intel Watch General Milan Mojsilović: If KFOR does not react Ir a short period of time, Serbia will, in accordance with Resolution 1244 and the UN Charter, take every action to save its people. QuantumLig..., QuantumLight1111 Forwarded from Global Intel Watch Ultimatum issued by Serbian military. QuantumLig..."
 
>>ΧΘΕΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΩΣ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΖΑΠΟΡΙΖΙΑ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΧΕΙ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΑΔΥΝΑΤΟ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ <<<ΚΑΝΕΝΑ>>> ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΦΕΛΟΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ, Ο ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ, ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΜΠΛΟΥΜΕΝΤΑΛ:
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
**Συμφωνεί ότι η ανάπτυξη τακτικών πυρηνικών όπλων της Ρωσικής Ομοσπονδίας εντός της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας αποτελεί απειλή για την Ουκρανία και τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ.
**Θεωρεί τη χρήση οποιουδήποτε τακτικού πυρηνικού όπλου από τη Ρωσική Ομοσπονδία, τη Δημοκρατία της Λευκορωσίας ή τους πληρεξούσιους τους, [[[[[[ή την καταστροφή πυρηνικής εγκατάστασης]]]], [[[[τη διασπορά ραδιενεργών ρύπων στην επικράτεια του ΝΑΤΟ που προκαλεί σημαντική βλάβη στην ανθρώπινη ζωή]]]]]] ως επίθεση στο ΝΑΤΟ που απαιτεί άμεση απάντηση, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής του άρθρου 5 της Συνθήκης του Βορειοατλαντικής συμμαχίας.
**Προτρέπει την τρέχουσα κυβέρνηση να διαβουλεύεται με τους ηγέτες του ΝΑΤΟ και άλλους ευρωπαίους εταίρους για να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη απάντηση για την ελαχιστοποίηση της απειλής για τους αμάχους και να συντονίσει μια διπλωματική και στρατιωτική απάντηση ανάλογη με την κατάσταση. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>ΕΠΙΣΗΣ, στην Ουκρανία, θα πραγματοποιηθούν ασκήσεις σε περίπτωση πιθανής έκρηξης στον πυρηνικό σταθμό του Ζαπορόζιε, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Κλιμένκο: «Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιήσουμε κατάλληλες ασκήσεις με κλείσιμο δρόμων και αντίστοιχη αναστροφή υγειονομικών σημείων ελέγχου όπου θα ελέγξουμε την ακτινοβολία. Όλος ο εξοπλισμός μέτρησης ακτινοβολίας που διαθέτουμε είναι βαθμονομημένος και έτοιμος για χρήση. Αλλά θέλουμε να ομαδοποιήσουμε και πάλι όλες τις υπηρεσίες για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε ξεκάθαρα σε οποιεσδήποτε προκλήσεις». Σύμφωνα με τον ίδιο, σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης, η πιο σημαντική μέρα θα είναι η πρώτη μέρα που το υπόβαθρο ακτινοβολίας θα είναι το υψηλότερο. «Όσο για τον πυρηνικό σταθμό Ζαπορίζιε, το ραδιενεργό υπόβαθρο που μπορεί να βρίσκεται στον αέρα μετά από οποιαδήποτε γεγονότα θα παραμείνει για περίπου 1 ημέρα. Δηλαδή θα μειώσουμε το ραδιενεργό υπόβαθρο κατά 80% εντός της ημέρας»… ΘΕΑΤΡΟ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ ΚΑΙ Ο ΓΚΡΑΧΑΜ ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ… ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΙΑ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ/ΚΑΜΠΑΛ/ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ/ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ/ΝΤΑΒΟΣ ΚΤΛ ΚΤΛ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ… ΤΑ ΜΜΕ[ΞΑΠΑΤΗΣΗΣ] ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ (ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ) ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ…. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
 
>>Η Ρωσία σε ανακοίνωση ελπίζει ότι η Δύση δεν θα επιτρέψει στο Κίεβο να οργανώσει μια καταστροφή στον πυρηνικό σταθμό Ζαπορίζια, δήλωσε ο Vasily Nebenzya σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Επίσης, ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Ριάμπκοφ, δήλωσε για ακόμα μια φορά πως η Ρωσία δεν θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα πρώτα και πως οι ΗΠΑ όμηροι στη δική της προπαγάνδα. Μίλησε εναντίον της ψευδούς αφήγησης της Ουάσιγκτον που παρουσιάζει τη Ρωσία ως ανεύθυνη, επαναλαμβάνοντας τους ισχυρισμούς ότι η Ρωσία είναι μια πυρηνική απειλή και τόνισε ότι το ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ συνεχίζει να κλιμακώνει και να επεκτείνει την υποστήριξή του στην Ουκρανία - τώρα εναπόκειται στην Αμερική να αποφασίσει εάν θέλει να αγνοήσει τις προειδοποιήσεις σχετικά με την προμήθεια του Κιέβου με F-16.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
>>Τάκερ Κάρλσον σε νέο βίντεο που αναφέρεται στον Ρόμπερτ Κένεντι και τον πόλεμο που δέχεται από ΜΜΕ[ξαπάτησης] και τα μέσα κοιν. Δικτύωσης, καθώς μιλά για τους εμβολιασμούς στη ανθρωπότητα εδώ και δεκαετίες που έχουν προκαλέσει ασθένειες και παρενέργειες που ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρχαν… πω ο αυτισμός στα παιδιά. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from il Donaldo Trumpo (il Presidento) LOVEJJ.!!! http://mble.com/vn4c-tuckere6.tml Rumble LOVEJFKJ.!!! LOVE know It's Bobby.. Subscribe to Presidento's rumble channel here: https://mble.co/ionaldorumpo Join our Amazing Patrioto Familia at http://www.ildonaldo.com TUCKER TWITTER 041 QuantumLi.. 11:16AM QuantumLight1111 Νέο βίντεο από τον Τακερ Καρλσον που μιλά για την απαγόρευση των απόψεων του Ρόμπερτ Κένεντυ για τα εμβόλια, μοιράζοντας Άφθονα κόκκινα χάπια στον κόσμο. To σημαντικό είναι πως στην αναδημοσίευση από τον πρόεδρο πρόε όταν αναφέρεται o Ρόμπερτ Κένεντι ως JFK jr!! QuantumLi.. 11:19AM"
 
ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΜΠ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΚΕΡ ΚΑΡΛΣΟΝ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΠΙΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΜΕ 22 ΕΚ. ΘΕΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ!!
 
Ο πρόεδρος Τραμπ, από τον λογαριασμό του iL Donaldo δημοσίευσε το βίντεο 
 
 
και ανέφερε ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ JFK Jr!!!! 
 
ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. ΡΕ ΤΟΥΣ Wagner...

    ΕΕΕ...!? ΣΧΌΛΙΟ ΡΊΤΑ

    ΕΕΕ...!?

    ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ... Wagner

    Α! ΕΊΠΑ ΜΉΠΩΣ...


    ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΑΡΑΔΟΥΛΕΥΟΥΝ


    ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΣ ΌΛΟ ΤΟ
    ΠΑΙΧΝΊΔΙ...
    ΒΡΕ ΆΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΡΏΝΕ...ΟΤΙ
    ΒΡΟΎΝ.

    ΟΙ ΚΑΝΊΒΑΛΟΙ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ.





    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις