Στρατιωτικές συλλήψεις Liz Cheney

 

Η επικείμενη παραπομπή

του Προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ δεν έχει σταματήσει τις προσπάθειες των Λευκων Καπέλων να καθαρίσει το έθνος από προδότες και σαμποτέρ του Deep State, δήλωσε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ. Το Σάββατο, οι Πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών υπό τη διοίκηση του στρατηγού Smith συνέλαβαν την αρχιτέκτονα της Επιτροπής της 6ης Ιανουαρίου Liz Cheney στο πολυτελές σπίτι της στο Jackson Hole του Wyoming, μια πολυσύχναστη τουριστική πόλη διάσημη για το ορεινό τοπίο και τη μαγευτική θέα στο κοντινό Grand Tetons.

Η καθυστερημένη σύλληψη έρχεται σχεδόν δύο χρόνια αφότου ένα στρατιωτικό δικαστήριο, τον Μάιο του 2021, απήγγειλε στην Τσένι με κατηγορίες για προδοσία και παρέμβαση στις προεδρικές εκλογές του 2020. Στα τέλη του 2022, το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Ναυτικού των ΗΠΑ αναθεώρησε το κατηγορητήριο για να συμπεριλάβει την κατηγορία της συνωμοσίας, μια απάντηση στον ρόλο της στην Επιτροπή της 6ης Ιανουαρίου, η οποία προσπάθησε να κατηγορήσει ψευδώς τον Πρόεδρο Τραμπ για συνωμοσία για εξαπάτηση των Ηνωμένων Πολιτειών. κάνει μια ψευδή δήλωση και προσπαθεί να «υποκινήσει», ή «να βοηθήσει ή μια εξέγερση. Η πηγή μας είπε ότι η Τσένι θα αντιμετωπίσει ένα στρατιωτικό δικαστήριο για να απαντήσει για τα εγκλήματά της κατά της Αμερικής και του λαού της.

Είπε ότι αρκετοί παράγοντες συνέβαλαν στην παρατεταμένη καθυστέρηση μεταξύ της απαγγελίας κατηγοριών και της σύλληψης: Όταν έγινε σαφές ότι οι αβάσιμες κατηγορίες της Επιτροπής της 6ης Ιανουαρίου κατά του Προέδρου Τραμπ δεν είχαν καμία σημασία, η JAG την έβαλε σε λίστα παρακολούθησης ενώ επέλεξε να καταδιώξει άλλους δεσπότες του Deep State. Επίσης, όπως πολλοί Deep Staters, η Cheney σπάνια ζούσε ή ταξίδευε μόνη, και αυτή, η κόρη ενός δικτατορικού πρώην αντιπροέδρου, εξακολουθούσε να έχει προστασία της Μυστικής Υπηρεσίας.

Η πηγή μας είπε ότι ο στρατός προτιμά να απομονώσει τους Deep Staters πριν προβει σε μια σύλληψη. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι η αναβολή ήταν εξαιρετικά ασυνήθιστη.

Μέχρι πρόσφατα, η Τσένι κρυβόταν ανάμεσα σε ένα πλήθος ενόπλων ασφαλείας –χρηματοδοτούμενων από ιδιώτες και φορολογούμενους και Δημοκρατικών «Ποτέ Τραμπ» στο σπίτι της στο McClean της Βιρτζίνια, ένα προπύργιο του Deep State. Στις 29 Μαρτίου, αυτή και δύο πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας ταξίδεψαν με ένα εμπορικό αεροπλάνο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ντάλες στο Τζάκσον του Ουαϊόμινγκ, όπου οδηγηθηκαν με μια λιμουζίνα στην επαυλη της στο Creek Ranch, αξίας 6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όταν ο στρατηγός Σμιθ επαλήθευσε το δρομολόγιο της Τσένι, ενεργοποίησε μια διμοιρία αναγνώρισης Πεζοναυτών, διατάσσοντάς τους να ταξιδέψουν στο Ουαϊόμινγκ και να τη συλλάβουν με κάθε μέσο. Για να διατηρήσουν το στοιχείο του αιφνιδιασμού, απέφυγαν τη δημόσια θεα και ταξιδεψαν από το στρατόπεδο Πέντλετον στο Τζάκσον, ένα ταξίδι μετ' επιστροφής 1.800 μιλίων, 7 ωρών, με ένα V-22 Osprey, το επιρρεπές σε ατυχήματα αεροσκάφος VTOL του Σώματος. Δεδομένου ότι ούτε το V-22 ούτε το ελικόπτερο CH-53 Sea Stallion —που θεωρείται επίσης ότι εκπληρώνει τον ρόλο της αποστολής— είχαν εμβέλεια 1.800 μιλίων, ο στρατηγός Smith ανέθεσε σε ένα KC-135 Stratotanker, ένα τεράστιο στρατιωτικό αεροπλάνο ανεφοδιασμού, να περιφέρεται σε τροχιά για ανεφοδιασμό του V-22 αφού οι Πεζοναύτες είχαν αρπάξει την Cheney.

Το V-22 προσγειωθηκε σε ένα ξέφωτο καλυμμένο με χιόνι δύο χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από το σπίτι της Τσένι περίπου στη 1:00 π.μ. Οι πεζοναύτες αποβιβάστηκαν φορώντας εξοπλισμό για το κρύο και οπλισμένοι με φονικά και μη θανατηφόρα όπλα και στη συνέχεια περπάτησαν στο παγωμένο έδαφος μέχρι που έφτασαν στον ξύλινο φράχτη και παραβιασαν την πύλη από σφυρήλατο σίδερο που άνοιγε στην αχανή ιδιοκτησία της Τσένι. Απενεργοποίησαν πολλές κάμερες παρακολούθησης πριν πλησιάσουν κρυφά στο σπίτι. Το φως έλαμψε μέσα από τα παράθυρα του επάνω και του κάτω ορόφου, αλλά οι πεζοναύτες δεν είδαν καμία κίνηση. Αφού παρέκαμψαν ένα σύστημα ασφαλείας στο σπίτι , ετοιμάστηκαν να παραβιάσουν την πόρτα - και παραδόξως τη βρήκαν ξεκλείδωτη.

Μόλις το κυριως σωμα μπήκε στο φουαγιέ, ένας πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας, σαστισμένος και σοκαρισμένος, έψαξε να βρει το όπλο στη θηκη του. Πήρε τρεις σφαιρες στο κεφάλι από τουφέκια εξοπλισμένα με σιγαστηρα και έπεσε νεκρός. Η ξεψυχισμενη φωνη του ειδοποίησε τον δεύτερο πράκτορα, ο οποίος φώναξε σε μια σκάλα, «Σήκω! Σήκω! Έρχονται για σένα» και κρύφτηκε πίσω από έναν τοίχο.

«Οι πεζοναύτες του έδωσαν ένα τελεσίγραφο: παραδοθείτε ή θα πεθάνετε. Του είπαν ότι περικύκλωσαν το μέρος και είχαν στρατιωτικό ένταλμα για την Τσένι. Εκείνη την ώρα περίπου, η Τσένι ούρλιαζε στην κρεβατοκάμαρά της. Είπε στον πρακτορα να σκοτώσει τους εισβολείς. Ο τύπος ήταν έξυπνος – έριξε το πιστόλι του, είπε κάτι σαν γ@μηστε εκείνη τη σκύλα και παραδόθηκε. Συνόδευσε τους πεζοναύτες κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα της Τσένι», είπε η πηγή μας.

Η Τσένι, φορώντας μόνο ένα νυχτικό και παντόφλες, επιανε το κινητό της όταν οι πεζοναύτες εισέβαλαν στην κρεβατοκάμαρα και τη χτύπησαν με Τέιζερ, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο πάτωμα. Ένας πεζοναύτης της έκανε ένεση ηρεμιστικη στο χέρι και έπεσε αναίσθητη.

Ο επικεφαλής πεζοναύτης, ένας υπολοχαγός, έδωσε στον πράκτορα την επιλογή είτε να μοιραστεί τη μοίρα της Τσένι είτε να τους βοηθήσει να τη μεταφέρουν στο Osprey.

«Ξεπερνούσε τις αρμοδιότητές του, λέγοντας στον πράκτορα ότι θα μπορούσε να πεθάνει με το Deep State ή να συμμετάσχει στον αγώνα εναντίον του. Ο πράκτορας δεν είχε καμία διάθεση να πεθάνει, υποθέτω, και τον βοήθησε να φορέσει μερικά ρούχα στη "σκυλα" και να μεταφέρει εκείνη και τον νεκρό. Κατέσχεσαν επίσης ηλεκτρονικές συσκευές», είπε η πηγή μας.

Τους μετεφεραν στο V-22 κι εκεινο με τη σειρα του ανυψώθηκε στον ακόμα σκοτεινο ουρανο. Το V-22 ανεφοδιάστηκε με καύσιμα πάνω από το Ουαϊόμινγκ πριν επιστρέψει χωρίς προβλήματα στο Camp Pendleton.

«Η Τσένι θα αντιμετωπίσει ένα στρατιωτικό δικαστήριο όπως ο πατέρας της, και ελπίζουμε ότι θα κριθεί ένοχη και θα κρεμαστεί, όπως και ο πατέρας της. Το κακό διακατεχει αυτην την οικογένεια. Είναι μια πρακτική του Deep State να κατηγορεί τους εχθρούς του για τα ίδια τα εγκλήματα που διαπράττουν», είπε η πηγή μας.

Ο στρατηγός Σμιθ, πρόσθεσε, δεν έχει αποφασίσει ακόμη για τη μοίρα του πράκτορα.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΌ ΟΜΠΑΜΙΑ...

    ΑΛΛΆ...! ΕΕΕ??? ΚΆΝΕΙ ΧΑΖΑΡΟΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΛΑΛΟΒΛΑΚΕΣ.

    ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΌ ?!


    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις