ΤΡΟΠΙΚΟ ΜΟΥΡΟ "ΣΚΟΤΩΝΕΙ" ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ....?


 Αυτα που θα σας πωδεν ειναι δικα μου λογια ....οποτε σε ολους αυτους που θα μου την "πεσουν" 

παρακατω ειναι η ιστοσελιδα οπου μπορουν να στειλουν e-mail 

και να διαμαρτυρηθουν στους γιατρους που θελουν να σωσουν τους ανθρωπους...!!!

Ειναι αναρτημενα στο σαιτ του υπουργειου υγειας της πολιτειας Queeensland στην Αυστραλια.

Λεει λοιπον σ ενα αρθρο που υπαρχει απο το 2016....

Προτεινω να ειστε καθιστοι...

Οτι υστερα απο ερευνες που εκαναν γιατροι ανακαλυψαν μια ουσια που υπαρχει

σ ενα τροπικο μουρο της περιοχης....θεραπευει πολλους καρκινους σε μια εβδομαδα....!!!

Η ουσια αυτη ονομαστηκε ΕBC-46

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 

Εγω θα σας το παρουσιασω μεταφρασμενο για να το διαβασουν ολοι

" Μια μόνο ένεση ενός μούρου που βρέθηκε στο τροπικό δάσος Queensland Daintree έδειξε ότι μπορεί να συρρικνωθεί και να σκοτώσει πολλούς τύπους όγκων μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Οι πρώτες παγκοσμίως δοκιμές σε ανθρώπους στο νοσοκομείο Princess Alexandra (PAH) εργάζονται για να αποδείξουν ότι η ένεση της ένωσης EBC-46 που βρίσκεται στο σπάνιο μούρο είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική εναλλακτική λύση για ορισμένους τύπους καρκίνου.

Ο χειρουργός στην PAH, καθηγητής Ben Panizza, είπε ότι οι δοκιμές μας σε ανθρώπους άρχισαν να αξιολογούν εάν το φάρμακο είναι ασφαλές σε ανθρώπους και να διαπιστωθεί εάν η δυνατότητα συρρίκνωσης του ογκου είναι εξίσου αποτελεσματική με εκείνες που γίνονται σε ζώα.

«Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία απροσδόκητη τοξικότητα με ορισμένους όγκους να δείχνουν ανταπόκριση στη θεραπεία με τις τρέχουσες υποθεραπευτικές δόσεις που χρησιμοποιούνται. Ένας από τους ασθενείς μας έδειξε πλήρη συρρίκνωση του όγκου του μέσα σε τρεις εβδομάδες.

«Η ένεση του EBC46 πυροδοτεί μια ανοσολογική απόκριση, ενεργοποιώντας τα λευκά αιμοσφαίρια για να επιτεθούν στον όγκο και συρρικνώνοντάς τον», είπε ο Δρ Panizza.

«Μόλις αποδειχθεί ασφαλές, θα μπει σε περαιτέρω δοκιμές για να αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητά του. Ελπίζεται ότι η θεραπεία θα προσφέρει ένα εντελώς νέο φάσμα επιλογών θεραπείας για ορισμένους καρκίνους, ιδιαίτερα για τους ηλικιωμένους που δεν μπορούν να ανεχθούν αναισθητικά ή χειρουργεία ή όπου οι καρκίνοι βρίσκονται σε δύσκολα αντιμετωπιζόμενες περιοχές».

Η πάσχουσα από μελάνωμα, Ντενίζ Πάουελ, ήθελε να συμμετάσχει στη δοκιμή για να αποφύγει τον πιθανό ακρωτηριασμό του χεριού της μετά την ανακάλυψη μελανώματος στη μασχάλη της.

«Ο χειρουργός μου είπε ότι ο καρκίνος θα μπορούσε να αφαιρεθεί χειρουργικά από το χέρι μου, αλλά αν επιστρέψει, μπορεί να σημαίνει ακρωτηριασμό του βραχίονα.

Η Ντενίζ επέλεξε την ένεση του EB46 απευθείας στον όγκο στη μασχάλη της.

«Σε λιγότερο από 20 λεπτά, ο όγκος είχε γίνει μωβ, μετά μαύρος, μετά μέσα σε λίγες μέρες συρρικνώθηκε και πέθανε», είπε η κα Πάουελ.

Ο καθηγητής Panizza είπε ότι ήταν υπέροχο να συμμετέχω σε μια δοκιμή για ένα φάρμακο που αναπτύχθηκε τοπικά και απέδειξε την ικανότητα της Metro South Health να συνεργάζεται με τη Κεντρικη Φαρμακοβιομηχανία."

Ολα αυτα σε μια χωρα-Ηπειρο που ειναι φουλ Νεοταξιτικη και προφανως γι αυτο απο τοτε παρα τις προσπαθειες καποιων γιατρων που πιστεψαν στον ορκο του Ιπποκρατη ....δεν εχουμε νεοτερα για τις μελετες...

Φανταζομαι οτι επεσαν να τους "φανε" ζωντανους οι φαρμακοβιομηχανιες....

Πως αλλιως θα συνεχισουν οι ανθρωποι τις χημειοθεραπειες που ειναι μεγαλη κονομα

και συνηθως σε στελνουν αδιαβαστο πριν την ωρα σου...

Μη ξεχναμε οτι τα τελευταια χρονια ειχαν πολυ φορτο εργασιας με τα εμβολια....

Για το καλο της ανθρωποτητας βεβαιως-βεβαιως.... 

Δειτε κι ενα βιντεακι που βρηκα

 





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις