Παιδοφιλος και ο Δαλαι Λαμα...?

 

Ο πολύς Δαλάι Λάμα

την πέφτει σε μαθητή, on camera φιλάει στο στόμα παιδί κι επιχειρεί γλωσσόφιλο με τον ανήλικο! Παιδόφιλος και ο Δαλάι Λάμα;

Ένα βίντεο του Dalaï Lama δημιουργεί πολεμική στο Internet. Ο πολύς Δαλάι Λάμα on camera φιλάει στο στόμα παιδί κι επιχειρεί επίσης να αγγίξει με την γλώσσα του το στόμα του ανηλίκου κατά μια συνάντηση που είχε με μαθητές. Mια άκρως παιδοφιλική σκηνή.

 

 

 Ο Δαλάι Λάμα μόνιμα προσκεκλημένος των Βρυξελλών ως πολιτικός αντίπαλος της Κίνας είναι ο ανώτατος ηγέτης του θιβετιανού κλάδου του Βουδισμού, ο οποίος δεν αναγνωρίζεται από άλλες σχολές (κινέζικες, ινδικές κ.λπ.) και που αντιπροσωπεύει ένα μικρό μέρος όλων των Βουδιστών. Ο Δαλάι Λάμα είναι και τίτλος και πρόσωπο, στην προκειμένη περίπτωση από το 1950 ο Tenzin Gyatso, τώρα 86 ετών. Ο όρος Δαλάι Λάμα σημαίνει «ωκεανός σοφίας». Αναγνωρίζεται από τους οπαδούς του ως έκφραση του μποντισάτβα (το ισοδύναμο ενός αγίου στον Βουδισμό) της συμπόνιας. Οι μποντισάτβα έχουν πετύχει τη μόξα τη λύτρωση με το σπάσιμο της σαμσάρα αλλά δεν προχωρούν να ενωθούν με το μπράχμαν την ανώτερη θεία αρχή του σύμπαντος κατά βουδισμό-ινδουισμό γιατί περιμένουν και τους άλλους να φθάσουν στο επίπεδό τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Σιχάματα - Τσιράκια της NTΠ. Κακό, αργό και βασανιστικό ψόφο για όλους σας.

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ,ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ,ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΝ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΗ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ.

    Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟΣ ΓΕΡΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΝΑΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΆΣ. ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ.ΚΑΙ ΝΑΙ,ΤΟ ΕΡΠΕΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΝ.ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟΥΣ ΑΛΟΊΓΚΟΡ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ,ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΒΑΣΊΑ, ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΦΙΛΙΑ,ΤΟΝ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ,ΤΟΝ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΜΟ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΉ ΕΥΧΑΡΊΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΎΠΟΠΤΟ ΘΎΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΊ ΗΓΕΤΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΔΏ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥ DNA.ΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΠΑΤΗΡ(Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ)ΑΝΤΩΝΙΟ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΟΙ ΘΡΗΣΚΌΛΗΠΤΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ....ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΎΝ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ Ο "ΦΙΛΟΣΤΟΡΓΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ/ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ" ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΓΗ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΦΥΛΆΣΣΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ.


    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το κομπράβρωτο μισάνθρωπο τέρας, το έσυραν μέχρι και την Ολυμπία χρόνια πριν, τα δικά μας χαμόσυρτα λερά σκουλήκια, μολύνοντας τον ιερόν Χώρο από την μιά και για να αποσπάσει την συμπάθεια του κόσμου από την άλλη, ειδικότερα του Δυτικού (Ελληνικού Πάνθηρα) για να κινηθεί ενάντια του Δράκου για την "απελευθέρωση" δήθεν του Θιβέτ που σημαίνει την πραγματοποίηση ("πληρώσαι") του πανάρχαιου σχεδίου των όπως ακριβώς διαβάζουμε στα κείμενα των βιβλικών παραληρημάτων, για τους Αρμαγεδόνες και που βλέπουμε σήμερα να ξετυλίγονται μπρος στα μάτια μας, με μεθόδους που αδυνατούμε ακόμη και να υποψιαστούμε.
    Απεναντίας, μεθοδικά και σατανικά στρατηγημένα αποδεχόμαστε τους σημερινούς εξολοθρευτές μας ως αυριανούς σωτήρες μας.
    Βλέπουμε τα σημερινά τσιγκλίσματα στον Δράκο με την νήσο Ταιγουάν για παράδειγμα και κάποιοι βγαίνουν να το παίξουν και προφήτες, και μάλιστα αυτοί που "αγνοούσαν"; ποιόν είχαν δίπλα τους για αντιπρόεδρο. Εκεί θα φρίξτε πιο πολύ κι απο το προηγούμενο βίντεο του ΝΙΟLAND με τον PETER STEW.
    Στα Ελληνικά λεξικά Σίνης (κινέζος, εξ ου και Σινικόν τείχος, όρος Σινά, Σιών.....), σημαίνει κακούργος εξολοθρευτής ληστής......όπως και ο ΚΑΙΝ=ΚΙΝΑ.
    Ο Κινέζος που σήμερα με περίσσεια άνεση, όπου βρεθεί και όπου σταθεί ξεστομίζει το "μονοκεντρικό" νέο σύστημα (ΝΤΠ) που έρχεται να επιβληθεί με πρότυπο το κτηνώδες του ΚΚΚ και με την συναίνεση όλων των υπολοίπων συνεργατών, χωρίς να βγάζουν κιχ, αφού ήσαν και είναι μια παρέα όλοι τους.
    Ακούστε κι αυτά που λέγονται στο βίντεο που ακολουθεί όσοι μπορείτε και θα καταλάβουμε καλλίτερα:

    https://ugetube.com/watch/jpmorgan-ceo-jamie-dimon-039-s-secret-epstein-history-exposed-in-new-courtroom-leaks-redacted-news_IIlkHunAHhqqVJb.html

    Επιστρέφοντας στο Θιβετιανό βδέλυγμα, κάποιοι παλιότερα αναφέροντο και στην υπόγεια επικοινωνία, που οφείλεται στην σύνδεση... μέσω των γνωστών τούνελς ... μεταξύ Θιβέτ και "Αγίου Όρους".
    Ναί του ιδίου πράγματι Ιερού χώρου που ήταν αφιερωμένος στην Θεά Αρτέμιδα, Θεά της Παρθένου Φύσεως, εκεί που μάλιστα υπήρχε και το Ιερό της, διπλάσιο σε έκταση του χώρου των Δελφών, και αποκλειστικά για Γυναίκες,
    Ήταν τότες που οι Έλληνες λάτρευαν την Φύση και όταν λουζόταν ολόγυμνη η Θεά στα τρεχούμενα νερά των αλσών, μάτι θνητού δεν τολμούσε να την αντικρίσει, ενώ σήμερα βιάζεται αφόρητα από τον παράφρονα αλαζόνα "άνθρωπο" με πυρκαγιές... και τα γνωστά.
    Τους πρώτους αιώνες της "Αγάπης" και των "Μεγάλων Αγίων" οι Κίονες και τα Ιερά έγιναν πέτρες για να κτιστούν τα μοναστήρια που φιλοξενούν μόνο καλόγερους για να μας πεί αργότερα ο Εθνικός μας Ποιητής Παλαμάς περιγράφοντας την εποχή πριν την υποδούλωσή μας στους Μογγόλους (αλλά μέχρι και σήμερα) το αληθινόν:
    Λεγεώνες τα παλάτια και στρατοί τα μοναστήρια.
    Μιλάμε για αναποδογυρίσματα οικουμενικών διαστάσεων και κατά παραγγελία μάλιστα του Ιαχβέ η και του Κρόνου Σαββαώθ.
    Αγιος, Αγιος Κύριος Σαββαώθ, μας μουρμουρίζουν και επίσημα Μάλιστα!
    Λέτε από κείθε να προέρχονται κι οι "προφητείες" των Αγιονοριτών που εμείς ευλαβικά ασπαζόμαστε προετοιμάζοντάς μας για κείνο το:
    Σφάξε με αγά μου για ν' αγιάσω!
    Μιλώντας για αναποδογυρίσματα, μην ξεχνάμε και τις απόπειρες ακόμη και των σημερινών πιστών που επιχειρούν με ταχυδακτυλουργικά τσαλίμια και ακροβατικούς ελιγμούς να αντιστρέψουν και την σημασία των ελληνικών λέξεων όπως: καταλύσαι και πληρώσαι για παράδειγμα (Δείτε άρθρο του κ. Μαντζιάρη σε προηγούμενη ανάρτηση) που φθάνει σε σημείο να αναιρεί ακόμη και την επίσημη παραδοχή της Ιεράς Συνόδου η οποία μεταφράζει τις λέξεις όπως ακριβώς έχουν δηλαδή καταργώ και πραγματοποιώ.
    Είμαστε πραγματικά για γέλια (γι αυτό, σίγουρα κάποιοι γελούν και χλευαστικά μάλιστα) γιατί η Πίστη, δεν μετακινεί βουνά, αλλά τα υψώνει ακόμη κι εκεί που δεν υπάρχουν. Καλά για τον γάιδαρο, εκεί που πάει να πεί κάτι και καταλήγει στο αντίθετο, αμφιβάλλω αν το ξαναδιάβασε ο ίδιος και να κατάλαβε τι γράφει.
    Έτσι μας κατάντησαν! και εδώ, μάλλον είχε δίκιο ο θυμόσοφος λαός μας, που όταν επρόκειτο για κάποιο δημόσιο ρεζιλίκι, έλεγε το γνωστό:
    "Είμαστε για τον γάιδαρο Καβάλα".

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις