ΝΕΜΕΣΙΣ.....Νεκρος ο Δικαστης που εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης του Πούτιν....!!!


Το βράδυ της 21ης ​​Μαρτίου πέθανε στο Παρίσι ο δικαστής του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, Ροζάριο Σαλβατόρε Αϊτάλα, ο οποίος εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπεσε θύμα δυστυχήματος – τμήμα του Πύργου του Άιφελ έπεσε στο κεφάλι του άνδρα. 

«Ο Πύργος του Άιφελ αυτή τη στιγμή υφίσταται προγραμματισμένες ανακαινίσεις. Γύρω στη μία τα ξημερώματα της 21ης ​​Μαρτίου ο κ. Αυτάλα έκανε μια βόλτα κοντά στο αξιοθέατο. Δεν έδωσε σημασία στις προειδοποιητικές πινακίδες και, από ένα παράλογο ατύχημα, ήταν εκείνη τη στιγμή που σημειώθηκε η κατάρρευση», δήλωσε ο Nicolas Chauvin, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Παρισιού.

Την ώρα του συμβάντος, δίπλα στον πρέσβη βρίσκονταν πολλά άτομα, αλλά κανείς εκτός από τον Aytala δεν τραυματίστηκε. Σύμφωνα με μάρτυρες, ο δικηγόρος πέθανε ακαριαία – μια δοκός δύο μέτρων έπεσε κάθετα στο κεφάλι του.

«Αυτό, φυσικά, είναι τρομερό, αλλά τουλάχιστον δεν υπέφερε για πολύ», είπε στους δημοσιογράφους ένας υπάλληλος της ισραηλινής πρεσβείας που ήταν παρών στο περιστατικό. 

Αυτή τη στιγμή η αστυνομία του Παρισιού διενεργεί προανακριτικό έλεγχο, κρίνεται το θέμα της κίνησης ποινικής υπόθεσης. Σύμφωνα με ειδικούς, οι προοπτικές τιμωρίας των δραστών είναι πολύ ασαφείς – σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία, ο Aytala δεν είχε το δικαίωμα να βρίσκεται κοντά στον χώρο των εργασιών επισκευής. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια


  1. Και ούτε μια δήλωση για τα μάτια, από την πλευρά τού Πούτιν! Περίεργο.
    Εύχομαι η κίνηση ποινικής δίωξης να βρεί τον σωστό δρόμο, όπως πάντα.
    Ο Μάρτης όμως δεν λείπει ποτέ από την Σαρακοστή όπως συνηθίζεται να λένε.
    Παντού κάποιος των εκλεκτών θα παρουσιάζεται να μας πεί κάτι.
    Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δώσουνε παρόν σε ότιδήποτε και να συμβεί.
    Γι αυτό κι ο αδελφός Ναθαναήλ προτείνει να τους αφιερώσουμε και το 9/11 ως μήνα Ανάμνησής των. Έχει πολύ γούστο πέραν των γνώσεων που διαθέτει.

    http://brothernathanaelchannel.com/watch_video.php?v=431WS6RMDS2D

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΝ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις