Ο Τραμπ στέκεται ψηλά ενάντια στο βαθύ κράτος

 

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ

την Τρίτη αψήφησε ευθαρσώς τον φιλελεύθερο δικαστή που προσπάθησε να παραβιάσει το δικαίωμά του στην 1η Τροποποίηση στην ελευθερία του λόγου, ενώ τολμησε να εκδώσει επίσημη εντολή φίμωσης, προειδοποιώντας τον πρόεδρο να περιορίσει την αφιλτράριστη ρητορική του. Ένας πολιορκημένος αλλά ανθεκτικός Τραμπ, ενάντια στις συμβουλές των στρατιωτικών συμμάχων, τολμούσε σε εχθρικό έδαφος την Τρίτη το απόγευμα, όπου δήλωσε αθώος για μια σειρά κατασκευασμένων, αβάσιμων κατηγοριών που είχαν σκοπό να υπονομεύσουν την επίσημη επιστροφή του στην εξουσία το 2024.

Επιστρέφοντας στο Μαρ-α-Λάγκο, ο Πρόεδρος Τραμπ εκφώνησε μια φλογερή ομιλία ζητώντας τη δίωξη του εγκληματία D.A. Άλβιν Μπραγκ και αναφερόμενος στους οικονομικούς δεσμούς μεταξύ του δικαστή Χουάν Μέρτσαν και της εκστρατείας Μπάιντεν-Χάρις. Υπενθύμισε στους πατριώτες ότι το "οπλισμένο" Υπουργείο Δικαιοσύνης του καθεστώτος είχε παραβιάσει το δικαίωμά του στην 4η Τροποποίηση να είναι ελεύθερος από παράλογη έρευνα και κατάσχεση όταν πράκτορες του FBI εισέβαλαν παράνομα στο Mar-a-Lago τον περασμένο Αύγουστο. Ο Τραμπ φαινόταν αναζωογονημένος ενώ απευθυνόταν στους ένθερμους υποστηρικτές του. ξεκαθάρισε ότι δεν θα δεχοταν ποτε να φιμωθεί.

Αν και δεν προκλήθηκε κακό στον Τραμπ στη Νέα Υόρκη, οι στρατηγοί Σμιθ και Μπέργκερ ένιωσαν ότι η επιδρομή του στο Μανχάταν που ελέγχεται από το Deep State ήταν ένας περιττός κίνδυνος, ειπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Σμιθ το πρωί της Τετάρτης. Όταν ο Σμιθ απέτυχε να αποτρέψει τον Τραμπ, επέμεινε στην αντικατάσταση δύο πρακτόρων των μυστικών υπηρεσιών με μυστικές Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ σε περίπτωση που η κατάσταση πήγαινε στραβα.

«Υπάρχουν καλοί πράκτορες που ενδιαφέρονται πραγματικά για την ασφάλεια του προέδρου, αλλά η υπηρεσία είναι μέρος του DHS, το οποίο διευθύνεται από τον Deep Stater Alejandro N. Mayorkas. Είναι αθλιος και δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς. Οι Ειδικές Δυνάμεις συνόδευαν τον Τραμπ από τη στιγμή που έφυγε από τους Πύργους Τραμπ μέχρι που έφτασε στο Μαρ-α-Λάγκο χθες το βράδυ», είπε η πηγή μας.

Οι Ειδικές Δυνάμεις, πρόσθεσε, έχουν εντολές να προστατεύουν τον Πρόεδρο Τραμπ «με όλα τα απαραίτητα μέσα» και να τον συνοδεύουν σε όλα τα ταξίδια από και προς το Μαρ-α-Λάγκο.

Είπε ότι η αυξημένη ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας, επειδή η Διοίκηση Κυβερνοχώρου του Στρατού των ΗΠΑ παρακολουθεί τις συνομιλίες του Deep State που ζητούν να τερματιστεί η ζωή του Τραμπ, συμπεριλαμβανομένων των απειλών κατά του μικρότερου γιου του Τραμπ, Μπάρον. Οι περισσότερες απειλές προέρχονταν από τα γραφεία υψηλόβαθμων Δημοκρατικών όπως ο Chuck Schumer, ο Dick Durban και η Debbie Stabenow, ενώ λιγότερο αξιόπιστοι εκφοβισμοί προέρχονταν από κλαψιάρηδες όπως η Alexandria Ocasio Cortez και η Cori Bush, πιόνια που επιδιώκουν να ανυψώσουν τη θέση τους στο κλιμάκιο του Deep State. . Αυτοί οι αδιάφοροι προσκυνημενοι, είπε η πηγή μας, έχουν όλοι επενδυσει στον θάνατο του Τραμπ.

«Υπήρξαν 15 απόπειρες κατά της ζωής του Τραμπ. Αρκετά άλλα ματαιώθηκαν στα στάδια σχεδιασμού. Δεν μπορούσαν να τον σκοτώσουν, οπότε προσπαθούν να τον φυλακίσουν. Θα αποτύχουν ξανά», είπε η πηγή μας.

Το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν και το γραφείο του Μανχάταν D.A. είναι άρρηκτα συνδεδεμένα, ενωμένα με ένα έντονο μίσος για τον Πρόεδρο Τραμπ και την αποστολή του να εκκαθαρίσει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

«Το Deep State πιστεύει ότι έχει καλό λόγο να θέλει τον Τραμπ να βγει εκτος παιχνιδιου. Έχουμε σκοτώσει πολλούς από τους ανθρώπους τους και θέλουν να εκδικηθούν αυτές τις απώλειες. Αναμφίβολα κατηγορούν τον Πρόεδρο Τραμπ. Η ασφάλειά του είναι το νούμερο ένα μέλημά μας και έχουμε καλούς, γενναίους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν τη ζωή τους για να προστατέψουν τη δική του», είπε η πηγή μας. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις