ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 03/04/23


Ένα γεγονός μονοπωλεί σήμερα τις ειδήσεις και δεν είναι άλλο από τις εξελίξεις στην υπόθεση δίωξης του προέδρου Τραμπ.
 
   
 
 
Πριν από λίγο αναχώρησε για Νέα Υόρκη με το αεροσκάφος του Trump Force One, όπου αύριο το πρωί μετά τις 9πμ θα βρεθεί στο Δικαστήριο. Όλοι φυσικά περιμένουν με αγωνία την εξέλιξη της υπόθεσης.
Ο Τραμπ χθες ανακοίνωσε συνέντευξη τύπου για αύριο το βράδυ πίσω στην Φλόριντα στο Μαρ Α Λάγκο, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την πιθανή δίωξη Τραμπ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Νewsletter από τον πρόεδρο Τραμπ, πριν από λίγο γράφει «Είναι δύσκολο να πιστέψω πως θα ΣΥΛΛΗΦΘΩ αύριο ως αποτέλεσμα του πιο απεχθούς κυνηγιού μαγισσών στην ιστορία του Έθνους μας». Ο ίδιος λοιπόν ενημερώνει για επικείμενη σύλληψη.
Περιμένουμε τις εξελίξεις λοιπόν.
 
Σε σημερινό ποστ γράφει 2 λέξεις «ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» που ουσιαστικά πάλι με έξυπνο τρόπο παραπέμπει στην εκτελεστική εντολή 13848 περί «Ξένης παρέμβασης στις Αμερικανικές Εκλογές». Απλά, αλίμονο σε όσους έχουν συμμετάσχει σε Εκλογική παρέμβαση….
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
 
Τέλος να αναφέρουμε πως ο εισαγγελέας έχει ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ. Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τις κατηγορίες για τις οποίες διώκεται.
 
Το ντροπ#3716 γράφει:
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "3716 Q!Hs1jq13jV6 D:4e4d4a 0.7538264 First indictment [unseal] will trigger mass pop awakening. First arrest will verify action and confirm future direction. They will fight but you are ready. Marker [9]."
 
Το πρώτο κατηγορητήριο [αποσφράγιση] θα προκαλέσει μαζική αφύπνιση στον κόσμο.
Η πρώτη σύλληψη θα επαληθεύσει τη δράση και θα επιβεβαιώσει τη μελλοντική κατεύθυνση.
Θα πολεμήσουν αλλά είσαι έτοιμος.
Σημάδι [9].
ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.
 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 









ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις