Ο στρατηγός Μπέργκερ λέει στον Τραμπ να μην πάει στη Νέα Υόρκη

  

Ο στρατηγός του Σώματος Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών

Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ εντάχθηκε στις τάσεις των υπολλοιπων στρατιωτικών, προτρέποντας τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ να παραμείνει στη Φλόριντα αντί να ταξιδέψει σε μια εχθρική Νέα Υόρκη, όπου ο εισαγγελέας και χιλιάδες αστυνομικοί και ομοσπονδιακοί πράκτορες περιμένουν ανυπόμονα τον παράδοση.

Ο Τραμπ ανακοίνωσε χθες το δρομολόγιό του για τις επόμενες ημέρες. θα πετάξει στη Νέα Υόρκη με το Trump Force τη Δευτέρα το απόγευμα και μετά θα μείνει στον Πύργο Τραμπ μέχρι την κατάθεσή του την Τρίτη. Είπε ότι θα επέστρεφε στο Mar-a-Lago και θα εκφωνήσει μια ομιλία την Τρίτη το βράδυ, υποθέτοντας ότι ο Bragg και το Deep State δεν θα προσπαθήσουν να τον εξαφανίσουν ή να του αρνηθούν την εγγύηση. Ένας προκλητικός Τραμπ είπε ότι θα δηλώσει αθώος και θα αντιμετωπίσει τους κατηγόρους του ενώπιον δικαστηρίου.

Ο στρατηγός Μπέργκερ, ο οποίος παρέμεινε σιωπηλός μετά τη δοκιμασία του στα χέρια των απαγωγέων της CIA, μίλησε εν συντομία με τον Τραμπ το βράδυ της Κυριακής, λέγοντας ότι συμπάσχει με τον Πρόεδρο, αλλά δεν καταλάβαινε γιατί ένας αθώος άνδρας μπήκε τυφλά σε ένα τετοιο "ναρκοπέδιο". Υποστήριξε την ανησυχία του στρατηγού Σμιθ για το ότι ο Τραμπ "επεσε" σε μια παγίδα, μια πιθανή ενέδρα που έστησε ο Μπραγκ και επιβλήθηκε από τους Νεοταξιτες 9.600 αστυνομικους και τους 2.200 ομοσπονδιακούς "μπραβους-πρακτορες" που έχουν ήδη κατέβει στο κάτω Μανχάταν.

«Γνωρίζω ότι οι συνεργατες του κύκλου σας σας ενθαρρύνουν να παραδοθείτε, κύριε Πρόεδρε, αλλά είναι λάθος τακτικής, κατά την επαγγελματική μου άποψη. Ακόμα κι αν δεν συμβεί τίποτα, αξίζει το ρίσκο; Είσαι αθώος. Δεν υπάρχει καλός λόγος να θέσετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο», φέρεται να είπε ο στρατηγός Μπέργκερ στον Τραμπ.

Φαινόταν ειλικρινά ανήσυχος για την ασφάλεια του Προέδρου, λέγοντας πολλές φορές ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εμπιστευτεί το Deep State, ειδικά αφού έχει περάσει χρόνια κακολογώντας και δαιμονοποιώντας έναν άνθρωπο που θυσίασε την ιδιωτικότητά του και την προσωπική του ελευθερία για να αποκαταστήσει την ευημερία στη Δημοκρατία. Σε έναν συναισθηματικό μονόλογο, ο στρατηγός Μπέργκερ αποκάλεσε τον Τραμπ έναν γενναίο ήρωα του οποίου οι πατριωτικές πράξεις συναγωνίζονταν αυτές των Ιδρυτών Πατέρων.

«Χρειαζόμαστε έναν ζωντανό Πρόεδρο Τραμπ, όχι έναν μάρτυρα», είπε ο στρατηγός Μπέργκερ στον Τραμπ.

Ο Τραμπ, ακούγοντας απτόητος και σίγουρος, είπε: «Επιτρέψτε μου να σας πω, αυτό το κυνήγι μαγισσών δεν μπορει να μου κανει τιποτα. Πάω στη Νέα Υόρκη. Κανένα κακό δεν θα μου συμβεί, Στρατηγέ. Έχουμε καταφέρει πολλά και υπάρχει σχέδιο».

Ο στρατηγός Μπέργκερ απάντησε οτι "ποτε δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι με αυτους", που σημαίνει ότι ακόμη και τα πιο προσεκτικά σχεδιασμένα σχέδια μπορούν να στραβώσουν. «Έχετε ένα ακατανίκητο πνεύμα, κύριε Πρόεδρε, αλλά εγώ—εμεις.....δεν έχουμε την πολυτέλεια να σας χάσουμε. Η καταστροφικότητα του Deep State δεν γνωρίζει σύνορα», είπε.

Παρόλα αυτά, ο Τραμπ απέρριψε τα δυσοίωνα νέα του Στρατηγού, επιμένοντας ότι θα επικρατούσε ενάντια στο κακό σχεδιο του Deep State.

«Περάσαμε τον Ρουβίκωνα, κύριε Πρόεδρε. Η ζημιά που προκαλέσαμε στο Deep State είναι ανεπανόρθωτη και θέλουν εκδίκηση. Σας εύχομαι καλή τύχη και προσεύχομαι να μιλήσουμε ξανά σύντομα», είπε ο στρατηγός Μπέργκερ, κλείνοντας την κλήση.

Μέχρι να δημοσιευτεί αυτό, ο Τραμπ μπορεί να είναι καθ' οδόν για τη Νέα Υόρκη. Πρέπει όλοι να προσευχόμαστε για την ασφάλειά του.

Επιπλέον, γνωρίζω τα σχόλια που λένε ότι ο πραγματικός Πρόεδρος Τραμπ ειναι κρυμμενος στο NORAD και ότι ένας κλωνος η σωσιας θα πάει στη Νέα Υόρκη. Είμαι ανοιχτόμυαλος σε αυτήν την πιθανότητα, αφού ζούμε σε έναν κόσμο κλώνων, ολογραμμάτων, CGI και μεταμορφωτικής τεχνητής νοημοσύνης. 

Ωστόσο, ένιωσα υποχρεωμένος ν αναρτησω αυτήν την ιστορία από τότε που άκουσα μέρος της κλήσης. Αν ο Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο είναι καποιος που περπατά, μιλάει και φέρεται σαν τον πραγματικό Πρόεδρο Τραμπ, τόσο το καλύτερο, καθώς πρέπει να παραμείνει προστατευμένος με κάθε κόστος.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις