ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ....!!!


Η οδοντόκρεμα Colgate και η προειδοποίησή της εκτίθεται από αυτή την ηλικιωμένη γυναίκα.

Οι γονείς διδάσκουν στα παιδιά τους τη σημασία του βουρτσίσματος των δοντιών τους, δυστυχώς, όταν τα περισσότερα παιδιά βουρτσίζουν τα δόντια τους, χρησιμοποιούν οδοντόκρεμα που είναι φτιαγμένη από ένα σωρό επικίνδυνες ενώσεις, συμπεριλαμβανομένου του φθορίου, την οποία φτιάχνουν σε έντονα χρώματα και γλυκές γεύσεις για να τα κάνουν να απολαμβάνουν περισσότερο το βούρτσισμα.

Αυτές οι χημικές ουσίες προστίθενται στο 99% των οδοντόκρεμες των εμπορικών σημάτων. Το φθόριο είναι δηλητήριο, καταστρέφει το ανοσοποιητικό σας σύστημα, βοηθά στον καρκίνο και καταστρέφει την επίφυση.

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Πριν τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, το φθόριο το χρησιμοποιούσαν σαν ποντικοφάρμακο. Ο πρώτος που το χρησιμοποίησε σε ανθρώπους ήταν ο Χίτλερ στα στρατόπεδα συγκέντρωσης επειδή καταστρέφει το νευρικό σύστημα και κάνει τους κρατούμενους να μην εξεγείρονται. Εγώ διάβασα για το φθόριο οταν ήμουνα περίπου 18 ετών (σήμερα είμαι 56). Έκτοτε από όταν άρχισα να πλένω τα δόντια μου με φυτική οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο, τα δόντια μου σταμάτησαν να χαλάνε και μέχρι σήμερα δεν έχει χρειαστεί να βγάλω ούτε ένα δόντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις