ΓΗ....Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΥΒΡΙΔΙΩΝ....!!!

 
 
Φαινομενικά μοιάζουν με ανθρώπους, όπως εσυ και εγώ, στις αρτηρίες τους κυλάει αίμα, έχουν καρδιά που χτυπάει όπως και η δική μας, είναι φίλοι μας, είναι γνωστοί μας, είναι δημοφιλείς, είναι πλούσιοι και φτωχοί, ζουν ανάμεσα μας, είναι συγγενείς μας, όμως υπάρχει μια τεράστια διαφορά!

Είναι άνθρωποι προγραμματισμένοι χωρίς να έχουν την ικανότητα της ελεύθερης βούλησης, της ελεύθερης επιλογής και αυτόνομης εξέλιξης σε ανώτερο ψυχικό και πνευματικό επίπεδο. Είναι καλοί μέχρι ένα σημείο, μέχρι το σημείο που τους εξηγείς ότι είναι αφύσικο να σου επιβάλουν απάνθρωπα μέτρα γιατί εξαγριώνονται. Βγαίνουν από τα ρούχα τους, γίνονται χειρώτεροι από τους ίδιους τους εκπαιδευτές τους από πολύ μικρή ηλικία. 
Δεν είναι τυχαίο που αντιμετωπίζουν ένα τεράστιο ψέμα σαν αλήθεια, είναι έτοιμοι να σε προδώσουν, να σε χλευασουν, να σε ξεφτιλίσουν, να σε τιμωρήσουν, να σε "φτύσουν" πίσω από την πλάτη σου, ορισμένοι από αυτούς μπορούν να σε συλλάβουν, να σε ξυλοκοπήσουν και να σε δολοφονήσουν με βία όταν τους δωθούν οι εντολές.

Εχετε να κάνετε με άψυχους συν-"ανθρώπους" με σάρκα και οστά και βρίσκονται ανάμεσα σας για να μας ενθυμίζουν την δική μας εξελικτική πορεία μέσα από τις αντίξοες συνθήκες που θα δείτε σύντομα, μισάνθρωπες καταστάσεις, ολικής επιτήρησης, με μη ελεγχόμενη ακραία βία, στην συστηματική εξόντωση που σας προορίζουν.

Καλώς ήλθατε στον πλανήτη υβριδίων, ζούν ανάμεσα μας και είναι έτοιμοι να σας θυσιάσουν για την καρέκλα τους, την γάστρα τους, τον τραπεζικό λογαριασμό τους, τα πολυτελοί αμάξια τους, τα σπίτια τους γεμάτα με ύλη, τον ατίθασο εγωισμό τους, την παλιανθρωπιά τους, το συμφέρον τους, κομματιλικι που είδατε τόσες δεκαετίες, την άκαρδη αισχοκέρδια εις βάρος των αδύναμων, την υποκρισία τους και όλα τα δεινά που κουβαλάνε πάνω τους...

Όταν τους κοιτάτε με τις μάσκες, τους αγνωρίζετε, ξέρετε άμεσα ποιοι είναι τα υβρίδια, οι άψυχοι, οι σεληνάνθρωποι, οι προσμίξεις που ζουν ανάμεσα σας.
Βγάζουν μάτι, βγάζουν τα μάτια άλλων για να ανέβουν τα σκαλοπάτια στην κορυφή της πυραμίδας. Δεν έχουν ενεργή μνήμη, δεν μπορούν να νιώσουν ή να δουν την λύπη ή την χαρά σας, είναι χειρώτεροι από ενεργειακές ρουφίχτρες και βγαίνουν όλοι στην επιφάνεια... επειδή ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Μην στεναχωριέστε που θα πεθάνουν από τις ενέσεις, οι ίδιοι το ζητάνε, αναφέραμε πιο πάνω ότι είναι άψυχοι, είναι υβρίδια, είναι αιμομυξίες με ανθρώπους και σεληνάνθρωπους, είναι εδώ γι αυτό τον σκοπό, να το παίζουν φύλακες από την ανάποδη πλευρά, ζουν δίπλα σας, μαζί σας, αλλά είναι άψυχοι...οι ίδιοι καθορίζουν την δική τους εξέλιξη που έχει εισιτήριο χωρίς επιστροφή στην Λούναρ. Στην πλατεία Γκοτζιά έστησαν την βάση τους, την έστησαν εκεί με σοβαρό λόγο κάνωντας της τιμή, έκαναν την τελετή στην Δήλο με τον Πόρτα στην έναρξη του μεγάλου φαγοποτιού μέχρι να τους μαζέψουν όλους στην ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις