ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΦΤΑΣΕ

 

Όποιος έχει τη νεολαία, έχει το μέλλον και γι' αυτό

είναι πολύ αποτελεσματικό να πολεμάς τη νεολαία αν θέλεις να εξοντώσεις τον πληθυσμό μιας χώρας.

Ενώ όλοι και όλα κάνουν ενέσεις και τέστ ανοησίας της φάρσας-19, στην Αμερική είναι η αρχή του τέλους για τους πολύ νέους. Για τα παιδάκια.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν, ανακοίνωσε με περηφάνια ότι η χώρα του είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που κάνει ενέσεις σε πολύ μικρά παιδιά από έξι μηνών με μια απειλητική για τη ζωή πειραματική γονιδιακή θεραπεία.

Ακόμη και στην τραγική χώρα, κάποιοι υποστηρίζουν ότι τα παιδιά κάτω των 5 ετών δεν αρρωσταίνουν ή μετά βίας αρρωσταίνουν από αυτό που ονομάζεται covid-19.

Ωστόσο, τίποτα από όλα αυτά δεν έχει σημασία, γιατί στην πραγματικότητα έχουν αρχίσει να κάνουν ενέσεις στα μικρά αθώα παιδιά.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχεται ότι δεν υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που να δείχνουν ότι τα μικρά παιδιά που υποβάλλονται σε ένεση έχουν λιγότερες πιθανότητες να καταλήξουν στο νοσοκομείο ή να πεθάνουν από τα παιδιά που δεν έχουν κάνει την ένεση με τα οφέλη.

Επίσης, δεν υπάρχουν διαθέσιμα ερευνητικά δεδομένα για την αξιολόγηση των μακροπρόθεσμων επιπτώσεων, αλλά υπάρχουν παραποιημένα ερευνητικά δεδομένα βάσει των οποίων οι αμερικανικές αρχές δίνουν την άδεια να εμβολιάζουν τα πολύ μικρά παιδιά.

Εάν μια χώρα αποτυγχάνει να προστατεύσει τα μικρότερα από τη γενοκτονία της σατανικής σέκτας, τότε όλα τα άλλα πραγματικά δεν έχουν σημασία. Εάν ένας πληθυσμός επιτρέψει στα παιδιά του να δολοφονηθούν, μπορούν να ψηφίσουν όποιο κόμμα θέλουν, αλλά δεν θα αλλάξει κάτι.

Εκεί που οι περισσότερες άλλες χώρες βάζουν πραγματικά περιθώρια στα μικρά, η Αμερική απελευθερώνει τις σύριγγες για τα αθώα παιδιά.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Ανάθεμά σε Μπάιντεν και οι βλάκες που σε ψήφισαν, κατουρημένη μαριονέτα των νεοταξιτών της χώρας σου, διαλύσατε το πάν στο παρόν και το μέλλον της χώρας σου και όλων μας. Ανίκανε, άχρηστε "πλανητάρχη".
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις