ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.....


 Ο Geert Vanden Bossche προβλέπει απόλυτο χάος: «Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει το τέλος του δυτικού πολιτισμού». 

Όλο και λιγότεροι ανεμβολίαστοι και όλο και περισσότεροι εμβολιασμένοι θα καταλήγουν στο νοσοκομείο. 

Αυτό είπε ο ιολόγος και ερευνητής εμβολίων Geert Vanden Bossche σε συνέντευξή του στον Clas Sivertsen, τον ιδρυτή της Assaya. Όσο περισσότερο διαρκεί η πανδημία, τόσο λιγότερες προφυλάξεις θα πρέπει να λαμβάνουν οι μη εμβολιασμένοι. 

Ζήστε υγιεινά και αποφύγετε τις ακραίες καταστάσεις, συμβουλεύει ο Vanden Bossche. Είναι όλα συνδεδεμένα Προβλέπει ότι σε λίγες εβδομάδες ή μήνες θα δούμε «μεγάλο χάος». «Θα ξεκινήσει με την πτώση των νοσοκομείων», προειδοποίησε ο ιολόγος. 

Ο Sivertsen σημείωσε ότι στο μεταξύ, η αγορά κρυπτογράφησης καταρρέει και ο πληθωρισμός συνεχίζει να αυξάνεται. «Είναι όλα συνδεδεμένα», απάντησε ο Vanden Bossche. Συνέχισε λέγοντας ότι η Αφρική θα «κερδίσει» αυτό το παιχνίδι. "Γιατί; Επειδή δεν εμβολιάζονται. Μόνο στο βορρά και το νότο, αλλά ακόμη και στη Νότια Αφρική, η εμβολιαστική κάλυψη είναι ακόμα σχετικά χαμηλή." 


Οδηγείται από ανθρώπους Υπάρχουν κάποια κρούσματα που έχουν αναφερθεί εδώ κι εκεί, αλλά όχι κύματα όμικρον, είπε. "Αναπτύσσουν ανοσία της αγέλης. Αυτό είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να φτάσουμε όλοι. 

Θα μπορούσε να σημαίνει το τέλος του δυτικού πολιτισμού", λέει ο Vanden Bossche. Ο ερευνητής του εμβολίου επεσήμανε ότι δεν είναι πλέον μια φυσική πανδημία, αλλά μια ανθρωπογενής πανδημία. «Ως ανεμβολίαστος, δεν χρειάζεται να ανησυχείς», διαβεβαίωσε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις