Η Ευρωπαϊκή ΧΟΥΝΤΑ ψήφισε την έγκριση του κορωνοπάσου παρά τις 400.000 υπογραφές κατά του μέτρου

 

Την περασμένη Πέμπτη, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

ψήφισε υπέρ της παράτασης του ευρωπαϊκού πάσου για τον κορωνοϊό. 

«Δεν υπάρχει καμία επιστημονική βάση για το κορωνοπάσο, γνωρίζουμε ότι δεν αποτρέπει τις μολύνσεις αλλά δημιουργεί μόνο διχασμό στην κοινωνία και φέρνει πείνα και χάος. 

Ο Covid είναι ένας ιός γρίπης, ή είναι η εποχική γρίπη που υπάρχει πάντα στον άνθρωπο. Δεν πεθαίνουν περισσότεροι άνθρωποι από αυτό παρά από οποιαδήποτε άλλη κοινή ισχυρή γρίπη. Τα ποσοστά θανάτων από τον κορωνοϊό είναι αναξιόπιστα, διορθώνονται ξανά και ξανά, και ένα συνονθύλευμα θανάτων από κορωνοϊό και θανάτων από κορωνοϊό επιβάλλουν την Ευρωπαική ΧΟΥΝΤΑ.

Αυτό από το οποίο πεθαίνουν οι άνθρωποι είναι τα επικίνδυνα θανατηφόρα επιβλαβή εμβόλια Covid-19. Έχουμε να κάνουμε με μια υπερβολική θνησιμότητα για την οποία δεν υπάρχει καμία εξήγηση από τους ειδικούς, από γιατρούς που και αυτοί πεθαίνουν μαζικά από τα κατασκευάσματα θανάτου (Σέρρες 9 νεκροί γιατροί, ο ένας πίσω από τον άλλο). 

Η ΕΕ και τα κράτη μέλη της, προσπαθούν να εξαναγκάσουν τους ευρωπαίους πολίτες σε μια QR- κοινωνία μέσω ενός επικίνδυνου "πειραματικού" εμβολίου (δεν είναι έτσι βέβαια, διότι γνωρίζουν ότι τα ζώα που έγιναν τα πειράματα με το κατασκεύασμα, πέθαναν όλα), θα φέρουν ένα κοινωνικό πιστωτικό σύστημα κινεζικού τύπου (το έχουν ήδη επιβάλει με τις καραντίνες), έφεραν ένα δικτατορικό καθεστώς χωρίς ελευθερία, όπου μπορείς να κερδίσεις πόντους αν χορεύεις στο ρυθμό της κυβέρνησης του Κλάους Σβαμπ..ενός χαζάρου ναζί! Μιας σατανικής θρησκείας που κυβερνάει τον κόσμο με ενέσεις και QR-κώδικες.

Στην ΕΕ, 400.000 άνθρωποι έχουν δηλώσει ότι δεν θέλουν το κορωνοπάσο και είναι «ένας απόλυτος αριθμός ρεκόρ», αλλά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αγνοεί τα πάντα.
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΟΥΛΕ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις