ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ "ΦΥΤΕΜΑΤΑ"

 

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες

το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα των Δικαστών του Ναυτικού των ΗΠΑ δίκασε, καταδίκασε και εκτέλεσε δύο κακούς του Deep State, την Αναπληρώτρια Αρχηγό του Επιτελείου Jennifer Brigid O'Malley Dillon και τον πρώην δικηγόρο της εκστρατείας Clinton Michael Sussmann, οι οποίοι και οι δύο κρίθηκαν ένοχοι για προδοσία. και συνωμοσία μετά από σύντομες αλλά ουσιαστικες δρασεις στρατιωτικών δικαστηρίων.

Στις 19 Ιουνίου, η Dillon επικαλέστηκε το 5ο Δικαίωμα Τροποποίησης της να παραμείνει σιωπηλή αφού ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall παρουσίασε αδιαμφισβήτητα στοιχεία που τη συνδέουν με τις κλεμμένες προεδρικές εκλογές του 2020. Τα αποδεικτικά στοιχεία περιελάμβαναν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ήχο και καταθέσεις μαρτύρων που αποδεικνύουν αδιαμφισβήτητα ότι η Ντίλον ήταν βαθιά ριζωμένη σε ένα σχέδιο συλλογής ψηφοδελτίων που βοήθησε τον Τζο Μπάιντεν να κλέψει τις προεδρικές εκλογές του 2020. Σύμφωνα με τον Αντιναύαρχο Crandall, η Dillon προσέλαβε «μουλάρια» - όρος δανεισμένος από καρτέλ και διακινητές ανθρώπων που δωροδοκούν ή εκβιάζουν άτομα για να μεταφέρουν παράνομους ή ναρκωτικά πέρα ​​από τα σύνορα - για να καταθέτουν πλαστά ψηφοδέλτια σε σε επτά πολιτείες.

Ο αντιναύαρχος Crandall έδειξε στο δικαστήριο μηνύματα κειμένου —με χρονική σήμανση στις 3:15 π.μ. στις 4 Νοεμβρίου 2020— Η Dillon είχε στείλει στον Steve Ricchetti, συμπρόεδρο της εκστρατείας Biden, στα οποία διακωμωδούσε ότι «βρήκε» στον Μπάιντεν επιπλέον 12.500 ψήφους Κομητεία Allegheny, Πενσυλβάνια. Και σε ένα κείμενο στις 3:45 π.μ., καυχήθηκε ότι «βρήκε» 3.750 ψήφους στην κομητεία Maricopa της Αριζόνα.

«Ο Μπάιντεν βρίσκεται σε έναν δρόμο προς τη νίκη», έγραψε στον Ρικέτι σε συνέχεια. «Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει τώρα».

«Ένας δρόμος προς τη νίκη—μέσω κλοπής», είπε ο αντιναύαρχος Crandall πριν δείξει στους αξιωματικούς που ήταν επιφορτισμένοι με τη στάθμιση της υπόθεσης του JAG εναντίον της Dillon αρκετές εκατοντάδες ψεύτικα ψηφοδέλτια που οι ερευνητές της JAG είχαν ανακτήσει από το Maricopa County Recorder, την υπηρεσία που είναι αρμόδια για τον προσδιορισμό της εγκυρότητας. των προσωρινών ψηφοδελτίων. Θεωρητικά, τα επαληθευμένα ψηφοδέλτια επεξεργάζονται και καταγράφονται με τον ίδιο τρόπο όπως τα πρόωρα ψηφοδέλτια. τα μη επαληθευμένα ψηφοδέλτια απορρίπτονται και παραμερίζονται. Στην πραγματικότητα, το Maricopa County Recorder κατέγραψε ύποπτα ψηφοδέλτια χωρίς να επαληθεύσει εάν οι υπογραφές στα ψηφοδέλτια ανήκαν σε εγγεγραμμένους ψηφοφόρους που ζουν στην κομητεία Maricopa.

«Οι ερευνητικές μας υπηρεσίες εξέτασαν εκατοντάδες ψηφοδέλτια και προσδιόρισαν μέσω χειρόγραφης ανάλυσης ότι το ίδιο άτομο τα είχε υπογράψει όλα—20 John Smiths, 15 Bill Smiths, 17 Laura Smiths, 19 Tom Smiths και ούτω καθεξής. Όλα τα ψηφοδέλτια τοποθετήθηκαν σε ψηφοδέλτια για τον Τζο Μπάιντεν», είπε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

Η Dillon αντιτάχθηκε, λέγοντας ότι η προμήθεια των προσωπικών της μηνυμάτων κειμένου από την JAG ήταν παραβίαση του δικαιώματος της 4ης Τροποποίησης να είναι ασφαλής στα υπάρχοντά της έναντι παράλογων ερευνών και κατασχέσεων, και επέκρινε τον Αντιναύαρχο Crandall που την οδήγησε σε δίκη χωρίς ίχνος αποδεικτικών στοιχείων.

«Αυτό είναι λάθος δικαιοσύνης», φώναξε. «Ακόμα κι αν οι ισχυρισμοί σας είναι αληθινοί, τίποτα δεν με εμπλέκει σε κάποιο έγκλημα. Ο Πρόεδρος Μπάιντεν κέρδισε δίκαιες εκλογές, ειλικρινά, και με διώκετε κακόβουλα χωρίς κανέναν λόγο. Έχω δικαιώματα!»

«Είσαι εχθρός και. δεν έχεις δικαιώματα», τη διόρθωσε ο αντιναύαρχος Κράνταλ. «Και όσο για αποδεικτικά στοιχεία, τα έχουμε σε άφθονη προσφορά».

Στο βήμα του μάρτυρα κάλεσε τον Matthew Joseph O'Malley, ξάδερφο της Dillon και έναν Αμερικανό πολιτικό και επιχειρηματία που υπηρέτησε ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Βοστώνης το 2021. Εμφανίστηκε ως συνεργαζόμενος μάρτυρας.

"Κύριε. O'Malley, σου υποσχέθηκαν κάτι ως αντάλλαγμα για τη σημερινή σου μαρτυρία;» ρώτησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Όχι», είπε ο O'Malley.

«Είσαι όμως εδώ για να καταθέσεις εναντίον της κατηγορουμένης;» ρώτησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Ναι», απάντησε ο O'Malley.

«Θα μπορούσατε παρακαλώ να πείτε στην επιτροπή αυτό που μου είπατε κατά την αρχική κατάθεσή σας», είπε ο Αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Η Τζένιφερ μου είπε ότι είχε προσλάβει ανθρώπους για να φτιάξουν πλαστά ψηφοδέλτια υπέρ του Τζόζεφ Μπάιντεν», απάντησε ο Ο'Μάλεϊ.

«Γιατί να σου το πει αυτό;» ρώτησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Επειδή ήθελε να συμμετάσχω σε αυτό, να συμμετάσχω. Μου είπε σε απλά αγγλικά ότι είχε λάβει μέτρα για να εξασφαλίσει τη νίκη του Μπάιντεν, ό,τι κι αν γίνει, και είπε ότι κανόνισε να γίνουν ψευτικες κάλπες στο όνομα του Μπάιντεν σε πολλές πολιτείες, σε πολλές περιφέρειες», είπε ο Ο'Μάλεϊ.

«Από όσο γνωρίζεις, ήταν αυτή η ιδέα της;» ρώτησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Ναι, το καυχιόταν ασταμάτητα. Κοιτάξτε, δεν ήμουν ο πιο ειλικρινής άνθρωπος στη ζωή ή την πολιτική μου καριέρα, αλλά δεν ήθελα να συμμετέχω στο σχέδιό της», είπε ο O'Malley.

Ο O'Malley συνέχισε περιγράφοντας πώς η Dillon είχε προσλάβει άστεγους και ακτιβιστές της ANTIFA για να καταθέτουν πλαστά ψηφοδέλτια σε κάλπες στην Πενσυλβάνια, την Αριζόνα, τη Τζόρτζια, το Μίσιγκαν και άλλες πολιτείες. Είπε ότι του είχε υποσχεθεί «πολιτικό κέρδος» σε αντάλλαγμα για τη συνεργασία του για να εξασφαλίσει τη νίκη του Μπάιντεν.

Αλλά η Jennifer Brigid O'Malley Dillon διέψευσε τη μαρτυρία του, ισχυριζόμενη ότι δεν είχε τέτοιες συζητήσεις με τον ξάδερφό της, και τον κατηγόρησε ότι είπε ψέματα εν όρκο.

Τότε ήταν που ο αντιναύαρχος Crandall έπαιξε ένα ηχητικό κλιπ της Dillon που προσπαθεί να πείσει τον ξαδέρφο της να συμμετάσχει στο κύκλωμα συλλογής ψηφοδελτίων.

«Τζόζεφ, ξέρω ότι μισείς τον Τραμπ όσο κι εμείς. Πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον εμποδίσουμε να επανεκλεγεί. Έχω τα περιουσιακά μου στοιχεία. έχετε τα δικά σας και θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ψήφους για τον Τζόζεφ Μπάιντεν όσο έχουμε ακόμη χρόνο. Εάν δουλέψουμε μαζί, ο Τραμπ θα φύγει, θα φύγει και θα ξεχαστεί και ο Τζόζεφ Μπάιντεν μπορεί να εισαγάγει ένα νέο όραμα για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής», ακουγόταν η φωνή της Ντίλον στην κασέτα.

Το πάνελ των 3 αξιωματικών είπε ότι είχαν ακούσει αρκετά. Βρήκαν την Ντίλον ένοχη για προδοσία και συνωμοσία για τη διάπραξη εκλογικής νοθείας και συνέστησαν να επιβληθεί η μέγιστη επιτρεπόμενη ποινή — θάνατος...!!!




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις