Η Άντζελα Χίτλερ συγκεντρώνει υπολοχαγούς στη Γερμανία για να θρηνήσουν την απώλεια του Τέταρτου Ράιχ

 

Σε έναν απόηχο της Ιστορίας, η Άντζελα Χίτλερ

συγκέντρωσε τους υπολοχαγούς της στο κάστρο του πατέρα της στη Βαυαρία για να ορκιστούν να πολεμήσουν με τον τελευταίο Ουκρανό μπροστά στην αναπόφευκτη ήττα από τις συντριπτικές ρωσικές δυνάμεις. Αυτή η αποκαλούμενη συνάντηση της G7 είναι μέρος μιας έκτακτης συγκέντρωσης ηγετών της Χαζαρικής μαφίας που αντιμετωπίζουν τώρα τόσο στρατιωτική ήττα όσο και δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου.

Μια ματιά στην κατάσταση στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο καθιστά πολύ σαφές ότι έχουμε να κάνουμε με το τέλος μιας εποχής. Ακόμη και η Jerusalem Post, η εμβληματική εφημερίδα το πρώην προπύργιο της Χαζαρικής μαφίας του Ισραήλ, το παραδέχεται τώρα:

Βρισκόμαστε κοντά στο θάνατο του παλιού γεωπολιτικού συστήματος και της παγκόσμιας τάξης που επαναλαμβάνεται συνεχώς από τους μεσαιωνικούς αιώνες.

Φαίνεται, τέλος, ότι αυτός ο κύκλος της πανούκλας, του πολέμου και της πείνας θα είναι ο τελευταίος της δυτικής ηγεμονίας και η γέννηση μιας νέας παγκόσμιας τάξης, μιας νέας παγκόσμιας τάξης που πιθανότατα θα επαναφέρει την ισορροπία δυνάμεων στην Ασία και την Αφρική. τα κέντρα παγκόσμιου πλούτου και ισχύος πολύ πριν από τη βιομηχανική επανάσταση. 

https://www.jpost.com/opinion/article-710365

 Ας ξεκινήσουμε με την κατάσταση στην Ουκρανία. Σε ένδειξη ολοκληρωτικής στρατιωτικής ήττας, οι Ουκρανοί «στρατολόγοι» αρπάζουν τώρα τους ανθρώπους από τα σπίτια, τους δρόμους, τα εστιατόρια και τις εγκαταστάσεις διασκέδασης και τους στέλνουν ανεκπαίδευτους και κακώς οπλισμένους στην πρώτη γραμμή. "Ένας μεγάλος αριθμός έμπειρων Ναζί τέθηκαν εκτός μάχης και αυτοί οι έφεδροι που στέλνονται τώρα στη μάχη δεν είναι κατάλληλοι για το έργο", δήλωσε στο RT ο στρατιωτικός ειδικός συνταγματάρχης Viktor Baranets.

 https://www.rt.com/russia/557750-ukraine-draft-convicts-women/

 Το να αρπάζεις ανθρώπους από τους δρόμους και να τους βάζεις σε χαντάκια για να σκοτωθούν από το πυροβολικό είναι ένα σαφές σημάδι της επικείμενης και ολοκληρωτικής κατάρρευσης του ουκρανικού στρατού.

Τόσο η ιαπωνική όσο και η βρετανική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών λένε ότι ολόκληρος ο λεγόμενος πόλεμος είναι μια επιχείρηση μάρκετινγκ, επομένως η βιομηχανία όπλων έχει μια δικαιολογία για να αγοράσει νέα όπλα και να κρατηθεί στη ζωή.

Οι ιαπωνικές στρατιωτικές πληροφορίες λένε ότι αυτό που συμβαίνει είναι ότι το ΝΑΤΟ απορρίπτει τα παλιά και πρόκειται να λήξουν τα αποθέματα όπλων του. Τα παλιά όπλα πηγαίνουν όλα στη Συρία και το Αφγανιστάν, όχι στην Ουκρανία, προσθέτουν

«Το ΝΑΤΟ είναι ντε φάκτο ο Οργανισμός Εμπορίου Όπλων του Βορείου Ατλαντικού, ακόμη και με διάφορα άλλα προσχήματα», συμφωνεί μια πηγή της MI6 σημειώνοντας ότι «Η πυρκαγιά της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι, στην πραγματικότητα, η πυρκαγιά του ΝΑΤΟ που προορίζεται να δημιουργήσει μια αγορά».

Ωστόσο, είναι κάτι περισσότερο από πωλήσεις όπλων. Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι η κατάρρευση της ΕΕ και της εταιρείας Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, που είναι επώνυμα ονόματα του ναζιστικού Τέταρτου Ράιχ, λένε οι πηγές.

Στα παρασκήνια, ο πρώην Ναζί Φύρερ Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος διέταξε τη δολοφονία του Δρ Μάικλ Βαν Ντε Μέερ, πρώην επικεφαλής της MI6, πριν από αρκετά χρόνια. Ως αντίποινα, ολόκληρη η φυλή Μπους εκτελέστηκε, λένε πηγές της MI6.

Οι Ναζί στη συνέχεια αντεπιτέθηκαν με την εκλογική νοθεία στη Φρανκφούρτη, η οποία εγκατέστησε ως Πρόεδρο «έναν Τζο Μπάιντεν που ήταν πολύ ανίκανος να ξέρει τι συνέβαινε». Η πηγή προσθέτει ότι «από όσο γνωρίζω, κανείς στον κόσμο δεν ακούει ούτε μια λέξη που λέει ο αυτος ο άντρας». Όλη αυτή η αντίθετη κίνηση των Ναζί - Μπάιντεν οδήγησε τις ΗΠΑ «ένα ναυάγιο που δεν επιδιορθωνεται και ουσιαστικά σε μια αποτυχημένη πολιτεία».

 


 Αυτό που είναι πιθανό να δούμε τις επόμενες εβδομάδες ή το πολύ μήνες είναι η πλήρης παράδοση της Ευρώπης, συμφωνούν πολλές πηγές.

Ωστόσο, σύμφωνα με την NSA και την MI6, το βράδυ της περασμένης Κυριακής ο κόσμος έφτασε πολύ κοντά στην πλήρη ολοκλήρωση του θερμοπυρηνικού πολέμου πριν σταματησει μια ανασα πριν τον ολεθρο...





 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS








 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις