ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΗΣ

 

Στις 25 Οκτωβρίου θα δοθεί

η ευκαιρία στην Τσέλσι Κλίντον να υπερασπιστεί τον εαυτό της στο Στρατιωτικό Δικαστήριο του Γκουαντάναμο. Όπως αναφέρθηκε, η Κλίντον και ο σύζυγός της Μαρκ Μεζβίνσκι συνελήφθησαν από τον στρατό ενώ το εγκληματικό δίδυμο ταξίδευε από το πολυτελές διαμέρισμα της Κλίντον στο Μανχάταν σε ένα απο τα εξοχικα τους στο Ρόκπορτ της Μασαχουσέτης.

Ο στρατός τους χώρισε τη στιγμή της σύλληψης. Η Κλίντον πήγε στον κόλπο του Γκουαντάναμο για ανακριση και ο σύζυγός της μεταφέρθηκε σε μια άγνωστη τοποθεσία, όπου οι ερευνητές της JAG τον έχουν "πιεσει"για πληροφορίες. Μια πηγή του GITMO είπε ότι ο Μεζβίνσκι τραγουδούσε σαν πουλί, για να κλείσει μια συμφωνία για να αποφύγει το δικό του δικαστήριο.

«Δεν μπορώ να δώσω συγκεκριμένα στοιχεία, αλλά η κατάθεση του Μεζβίνσκι ενίσχυσε την αποφασιστικότητα του αντιναύαρχου Κράνταλ να κατηγορήσει την Κλίντον και να την αναγκάσει να σταθεί ενώπιον στρατιωτικού δικαστηρίου.

 Περιλαμβάνει εμπορία παιδιών; Ναί. 

Περιλαμβάνει καταγγελια πολλαπλών δολοφονιών; Ναί. 

Περιλαμβάνει ξέπλυμα χρήματος; Ναί. 

Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή », είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι η JAG ενημέρωσε την Τσέλσι Κλίντον το Σάββατο ότι κάποιος δηλητηρίασε τον πατέρα της και ότι βρέθηκε νεκρός στο κελί του το πρωί της 25ης Σεπτεμβρίου. Η Κλίντον, είπε η πηγή μας, δεν έριξε ούτε ένα δάκρυ και εξέφρασε μόνο την αδιαφορία για τα νέα του πατέρα της.

«Ωραία», φέρεται να είπε η Κλίντον για τις ειδήσεις, «δείχνει πόσα ξέρεις - δεν είναι καν ο βιολογικός μου πατέρας. Έχω άλλοθι. Με κράτησαν άδικα παρά τη θέλησή μου. Δολοφόνησες τη μητέρα μου και για αυτό θα πληρώσεις », ειπε με μισος.


Μια πεισματάρα Κλίντον αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις, απαιτώντας να της επιτραπεί να μιλήσει αμέσως με τον σύζυγό της.

«Οι ερευνητές της είπαν ότι είχαν ρωτήσει τον άντρα της και αυτός τραγούδησε σαν πουλί σε όλα τα βαθιά, σκοτεινά μυστικά της. Δεν ξέρω αν τους πίστεψε, γιατί τους κατηγόρησε ότι ολα αυτα ειναι ψεματα και τα εστησαν για να την κατηγορησουν. Αν τελικά πιστέψει ότι την πρόδωσε, πιθανότατα θα ήθελε να τον σκοτώσουν. Το μήλο δεν πέφτει μακριά από τη μηλια », είπε η πηγή μας.













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ05 Οκτωβρίου, 2021 00:53

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΦΙΔΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ .
    ΕΠΙΝΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΑΡΚΕΣ .
    ΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ,ΕΑΝ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΣΩΣΙΑ ,ΚΛΩΝΟ Η ΜΠΑΛΟΝΙ ´
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΡΠΕΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣΟΥΛΑΓΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .
    Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ;
    ΝΑΙ ΡΕ ! ΣΙΓΑ ΝΗΝ ΜΕΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ! .
    ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ,ΕΞΑΥΛΩΣΗ .ΠΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ .ΑΝΤΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΣ .
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΝΡΥ ,ΞΕΡΟΥΜΕ .
    ΤΟΝ ΣΤΡΑΓΓΙΞΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΒΑΛΤΟ ,ΕΓΙΝΕ ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΓΙΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις