Το Καθεστώς Μπάιντεν Αθετεί τις Υποχρεώσεις του – Διορία Μέχρι τις 18 Οκτωβρίου Πριν Ξεσπάσει η Κόλαση

 

Το ψεύτικο καθεστώς «Μπάιντεν» στις ΗΠΑ χρεοκόπησε στις 30 Σεπτεμβρίου και του έχει δοθεί διορία μέχρι τις 18 Οκτωβρίου πριν

κλείσουν τελικά το διακόπτη στο μοχθηρό αυτό καθεστώς, υπόσχονται πηγές της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας. Η χρηματοδότηση διακόπηκε επειδή οι εγκληματικές οικογένειες Ροκφέλερ/Ρότσιλντ κ.λπ. πίσω από το καθεστώς «Μπάιντεν» δεν τήρησαν την υπόσχεσή τους να παραδώσουν την Αυστραλία στους κομμουνιστές Κινέζους, αναφέρουν οι πηγές.

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο «Οι κακές σχέσεις μεταξύ Κίνας και Αυστραλίας πήραν μια απίστευτη τροπή αυτή την εβδομάδα, όταν η Κίνα εκτόξευσε έναν πυρηνικό πύραυλο «Long March 3B», ακριβώς πάνω από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας».

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/breaking-news-china-fires-nuclear-capable-missile-directly-over-sydney-australia

Η αλλαγή στην Αυστραλία αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι η πρωθυπουργός Gladys Berejiklian παραιτήθηκε από πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας «μετά από έρευνα που διαπίστωσε ότι αυτή και άλλοι στην κυβέρνηση λάμβαναν εκατομμύρια δολάρια από την Pfizer για να προωθήσουν δρακόντειους νόμους εμβολιασμών», σύμφωνα με αυστραλιανές πηγές πληροφοριών.

https://7news.com.au/politics/gladys-berejiklian/nsw-premier-gladys-berejiklian-resigns-amid-probe-by-anti-corruption-watchdog-c-4119200

Το γεγονός ότι η Αυστραλία αρνήθηκε να παραδοθεί στην κομμουνιστική Κίνα είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο η ΕΕ έχει εισέλθει στη διαμάχη, διακόπτοντας τις εμπορικές συνομιλίες με την Αυστραλία, αναφέρουν οι πηγές.

Σε κάθε περίπτωση, η διακοπή της ασιατικής χρηματοδότησης είναι αυτό που ώθησε τον ψεύτικο Μπάιντεν να πει «Θα το ολοκληρώσουμε αυτό… Δεν έχει σημασία πότε. Δεν έχει σημασία αν θα είναι σε έξι λεπτά, έξι μέρες ή έξι εβδομάδες. Θα το ολοκληρώσουμε.»

https://newtube.app/user/EternalNow/nDkqBvd?u=t

Χλευάζοντας ανοιχτά τον σατανικό αριθμό 666, οι εγκληματίες που χρησιμοποιούν τη λαστιχένια μάσκα «Μπάιντεν» ως βιτρίνα έχουν βγει πλήρως από την ντουλάπα.

Δεδομένου ότι αυτοί οι εγκληματίες κάθε φορά που αντιμετώπισαν αθέτηση υποχρέωσης στο παρελθόν πραγματοποιήσαν φρικτές πράξεις μαζικής δολοφονίας, να είστε βέβαιοι ότι αυτή η δήλωση του Μπάιντεν προοριζόταν να εκληφθεί ως απειλή.

Αυτή τη φορά, χωρίς αμφιβολία, σχεδιάζουν να ξεπεράσουν την 11/9, τη Φουκουσίμα και την ψεύτικη πανδημία του 2020. Ο προφανής υποψήφιος αυτή τη φορά είναι η Λα Πάλμα. Το ηφαίστειο εκεί εκρήγνυται με αυξανόμενη ένταση και το κάνει με τρόπο που αυξάνει τις πιθανότητες ενός τεράστιου τσουνάμι που  θα πλήξει την ανατολική ακτή των ΗΠΑ κ.λπ.

 

Warning: The La Palma Eruption, What It Means

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κοινή στρατιωτική δράση της Ρωσίας, του Πενταγώνου και της Κίνας είναι απαραίτητη για να τελειώσουν οριστικά αυτούς τους εγκληματίες. Η υπόγεια βάση στη Νορβηγία – από όπου προέρχεται η επίθεση HAARP στη Λα Πάλμα – είναι πρωταρχικός στόχος. Το αρχηγείο της Χαζαρικής μαφίας κοντά στη λίμνη της Γενεύης είναι άλλος ένας στόχος.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η Κοινωνία των Λευκών Δράκων καλεί σε συνάντηση στο Τόκιο για να διασφαλιστεί ότι τα λευκά καπέλα θα λάβουν χρηματοδότηση για να αναλάβουν τα λειτουργικά τμήματα της αμερικανικής κυβέρνησης μετά την απομάκρυνση των εγκληματιών Μπάιντεν. Αυτή η συνάντηση έχει την υποστήριξη της Βρετανικής Κοινοπολιτείας, του Βατικανού (P3 freemasons), των Ρώσων (FSB) και των Ασιατικών Μυστικών Κοινωνιών. Η συνάντηση έχει συγκληθεί για το Τόκιο αντί του Λιχτενστάιν, όπως προτάθηκε από τους ανθρώπους «Μπάιντεν», κατόπιν σύστασης των P3 ελευθεροτεκτόνων.

Επίσης, για να συνεχίσει την πίεση στη Χαζαρική μαφία, ένας εκπρόσωπος της Κοινωνίας των Λευκών Δράκων είχε μια συνάντηση την περασμένη εβδομάδα με έναν κ. Κ, έναν από τους κορυφαίους δολοφόνους του ιαπωνικού υποκόσμου. Ο κ. Κ είναι γνωστός επειδή κόβει τα δάκτυλα των ανθρώπων μια άρθρωση τη φορά μέχρι να πάρει τις πληροφορίες που χρειάζεται. Στη συνέχεια τυλίγει τα πτώματα σε μόλυβδο και τα πετάει στον ωκεανό, σύμφωνα με τους συναδέλφους του. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Κ είπε ότι η φατρία της Κοινωνίας των Μαύρων Δράκων, με την οποία σχετίζεται, αποφάσισε να συμμαχήσει με την Κοινωνία των Λευκών Δράκων (WDS).  Η WDS στη συνέχεια έδωσε στον κ. Κ μια λίστα με τους κορυφαίους πράκτορες της Χαζαρικής μαφίας στην Ιαπωνία. Ο κ. Κ υποσχέθηκε ότι αυτός και οι άντρες του θα «το κοιτάξουν».

Η WDS είχε επίσης συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα με δεξιές ομάδες που είναι σε θέση να κινητοποιήσουν άλλες φατρίες του ιαπωνικού υποκόσμου. Αυτό σημαίνει ότι η εμβολιαστική μαφία στην Ιαπωνία είναι τώρα καταδικασμένη.

Η επιλογή του Fumio Kishida ως πρωθυπουργού της Ιαπωνίας ήταν μέρος αυτής της αλλαγής. Μπορούμε τώρα να αποκαλύψουμε ότι σκοπίμως φάνηκε να υποστηρίζουμε την Takaishi Sanae ως πρωθυπουργό, προκειμένου να προκαλέσουμε σύγχυση στη Χαζαρική μαφία σχετικά με την αφοσίωσή της. Η Takaishi υποτίθεται ότι θα επιλεγόταν για να καλύψει εγκλήματα του πρώην πρωθυπουργού Abe Shinzo. Αυτά περιλάμβαναν τη διαφθορά των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και τη δημιουργία ενός εργαστηρίου βιολογικού πολέμου μεταμφιεσμένου σε κτηνιατρική σχολή.

Η δεξιά ομάδα, η οποία έχει ισχυρές διασυνδέσεις με την Ταϊβάν, δήλωσε επίσης ότι μια τεράστια υπόγεια βάση της Ταϊβάν στην Κίνα πρόσφατα πλημμύρισε «σκοτώνοντας δεκάδες χιλιάδες Ταϊβανούς στρατηγούς και στρατιώτες». Αυτό σίγουρα σχετίζεται με μια έκθεση της CIA ότι καταστράφηκε μια βάση κάτω από το φράγμα των Τριών Φαραγγιών η οποία εξόρυσσε κρυπτονομίσματα. Η κινεζική κυβέρνηση το επιβεβαίωσε εν μέρει, εκδίδοντας πλήρη απαγόρευση όλων των συναλλαγών κρυπτονομισμάτων.

Οι Κινέζοι μάχονται επίσης τη Χαζαρική Μαφία με πολλούς άλλους τρόπους. Η καταστολή των μεγάλων αστέρων, για παράδειγμα, έχει σχεδιαστεί για να ανατρέψει την τακτική της Χαζαρικής Μαφίας να χρησιμοποιεί «διασημότητες» για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Οι Κινέζοι καταστέλλουν επίσης τις προσπάθειες της Χαζαρικής μαφίας για ξέπλυμα πλαστού χρήματος στην Κίνα μέσω επιδομάτων του αμερικανικού χρηματιστηρίου σε κινεζικές εταιρείες υψηλής τεχνολογίας. Επίσης, καταστέλλουν τις προσπάθειες μετατροπής των Κινέζων αντρών σε θηλυπρεπείς φοβικούς, όπως συνέβη στην Ιαπωνία και σε μεγάλο μέρος της Δύσης.

The Disappearance Of Chinese Megastars Is A Harbinger Of Another Cultural Revolution Underway

Αυτές οι πληροφορίες που αποστάλθηκαν από τη CIA της Ανατολικής Ασίας σίγουρα σχετίζονται:

Οι συναλλαγές μετοχών Evergrande (3333 HK) και Evergrande Property Services (6666 HK) σταμάτησαν στο Χονγκ Κονγκ.

«Η διαπραγμάτευση των μετοχών (κωδικός μετοχής: 03333) του Ομίλου Evergrande της Κίνας (η Εταιρεία) θα διακοπεί στις 9:00 π.μ. σήμερα (4/10/2021). Κατά συνέπεια, θα διακοπεί επίσης ταυτόχρονα η διαπραγμάτευση όλων των δομημένων προϊόντων που σχετίζονται με την Εταιρεία.

Είναι πολύ πιθανό οι υπεράκτιοι ομολογιούχοι της Evergrande να εξαλειφθούν. Αυτό περιλαμβάνει όλες τις ξένες τράπεζες που έχουν αγοράσει πολλά δισεκατομμύρια δολάρια από τα ομόλογα.»

Η MI6 και οι πραγματικοί James Bond βρίσκονται επίσης στο μονοπάτι του πολέμου κατά της Χαζαρικής μαφίας. «Η Πανδημία ήταν μια βρώμικη βόμβα που πυροδοτήθηκε από τους νταήδες των Ρότσιλντ. Αν δεν τους κρεμάσουν όλους οι Εβραίοι, θα το κάνουμε εμείς» υπόσχονται πηγές της MI6.

Μέρος αυτής της επίθεσης ήταν η απελευθέρωση των «εγγράφων της Πανδώρας», που αποκαλύπτουν υπεράκτιες συμφωνίες και περιουσιακά στοιχεία περισσότερων από 100 δισεκατομμυριούχων, 30 παγκόσμιων ηγετών και 300 δημόσιων αξιωματούχων, αναφέρει η MI6.

https://www.theguardian.com/news/2021/oct/03/pandora-papers-biggest-ever-leak-of-offshore-data-exposes-financial-secrets-of-rich-and-powerful

https://www.chron.com/news/article/Key-findings-from-the-Pandora-Papers-investigation-16506082.php

«Τα έγγραφα της Πανδώρας αποτελούν πολύ αυστηρή προειδοποίηση από εμάς ότι όσο ο άμαχος πληθυσμός σε όλο τον κόσμο ζει κάτω από τη μπότα του παγκόσμιου φασισμού, θα παραμείνουμε σιωπηλοί μόνον έως εδώ και ότι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου. Γνωρίζουμε τα πάντα για το τι συμβαίνει στον κόσμο και είμαστε σε θέση και προετοιμασμένοι να το αντιμετωπίσουμε… Χρειάζονται πολλά δέντρα και πολύ σχοινί, αλλά δε φοβόμαστε καθόλου να τα χρησιμοποιήσουμε», λένε.

Η δημοσιοποίηση των φακέλων της δίκης της Νυρεμβέργης την προηγούμενη εβδομάδα είχε ως στόχο να υπενθυμίσει ότι η δικαιοσύνη για μεγαλο-εγκληματίες είναι βέβαιο ότι αυτή τη φορά θα επέλθει, όπως έκανε και μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αναφέρουν πηγές της Μοσάντ.

 

Files of the Nuremberg Trials published online

Σε αυτόν τον σύνδεσμο, για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε μια λίστα με 40 «δισεκατομμυριούχους» που όλοι θα εκτελεστούν συνοπτικά για κερδοσκοπία από την ψεύτικη πανδημία Covid.

https://www.forbes.com/sites/giacomotognini/2021/04/06/meet-the-40-new-billionaires-who-got-rich-fighting-covid-19/?sh=6532f45117e5

Επίσης, για να γίνει κατανοητό ότι πραγματικά έχουμε να κάνουμε με παιδόφιλους εγκληματίες, εδώ είναι μια πραγματική απόδειξη της εμπορίας παιδιών. Ένα φορτηγό αεροπλάνο που απογειώθηκε από το Νότιο Σουδάν επιθεωρήθηκε από τελωνειακούς υπαλλήλους κατά τη διάρκεια μιας στάσης στον Νίγηρα. Ανακάλυψαν εκατοντάδες παιδιά που απήχθησαν σε ένα φορτηγό αεροπλάνο που πήγαινε στην Ισπανία. Στο βίντεο, οι αξιωματούχοι αναφέρουν ότι τα παιδιά προορίζονταν να πωληθούν σε παιδόφιλους ή να χρησιμοποιηθούν για μεταμοσχεύσεις οργάνων. Παρατηρήστε ότι το πλήρωμα απομακρύνεται με ασορτί βραχιόλια.

https://newtube.app/user/EternalNow/IxEd0Xq?u=t

Η Χαζαρική μαφία φυσικά αντεπιτίθεται με όποιον τρόπο μπορεί. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούν στόματα προπαγάνδας, όπως το CNN, για να απειλήσουν να κλείσουν το παγκόσμιο εμπόριο αν δεν εμβολιαστούν όλοι. «Το Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο (ICS) και άλλοι βιομηχανικοί όμιλοι προειδοποίησαν για μια ‘παγκόσμια κατάρρευση του συστήματος μεταφορών’ εάν οι κυβερνήσεις δεν αποκαταστήσουν την ελεύθερη κυκλοφορία στους εργαζόμενους στις μεταφορές και τους δώσουν προτεραιότητα στον εμβολιασμό με αναγνωρισμένα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας εμβόλια».

https://edition.cnn.com/2021/09/29/business/supply-chain-workers/index.html

Βλέπουμε επίσης αναφορές όπως αυτή: «μια ανεπάρκεια στον εφοδιασμού μεταμορφώνεται σε μια πλήρη κρίση που αναδεικνύει την έλλειψη ενέργειας, εργασίας και μεταφορών από το Λίβερπουλ στο Λος Άντζελες και από το Qingdao στο Κουίνσλαντ».

https://www.theguardian.com/business/2021/oct/02/supply-chain-world-economy-energy-labour-transport-covid

Βλέπουμε επίσης πολλούς τίτλους πανικού, όπως «Η Κρίση του Φυσικού Αερίου Χτυπά τα Τρόφιμα Καθώς Σβήνουν τα Φώτα στα Γιγαντιαία Ολλανδικά Θερμοκήπια».

https://www.bloombergquint.com/onweb/your-tomatoes-may-cost-more-as-gas-prices-hit-dutch-greenhouses

Φυσικά, όλα αυτά είναι ηλίθιες δικαιολογίες για τη χρεοκοπία.

Μιλώντας για δικαιολογίες, ο Ανώτερος Οικονομολόγος της Fed Jeremy Rudd δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι «ο πρωταρχικός ρόλος της επικρατούσας οικονομίας στην κοινωνία μας είναι να απολογείται για μια εγκληματικά καταπιεστική, μη βιώσιμη και άδικη κοινωνική τάξη».

https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-09-24/fed-economist-bemoans-criminally-oppressive-social-order

Αυτό είναι ένα σημάδι ότι οι μέσοι διευθυντές του βαβυλώνιου συστήματος δουλείας χρέους της Χαζαρικής μαφίας, οι οποίοι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου, ξυπνούν και επαναστατούν.

Αυτός είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο η Χαζαρική μαφία επιχειρεί να ξεφύγει από τη δικαιοσύνη κάνοντας πιο αγωνιώδεις από ποτέ προσπάθειες να ξεκινήσει τον πολυαναμενόμενο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Για παράδειγμα, ενθαρρύνουν τώρα τους Ιρανούς σκλαβο-ηγέτες να προσπαθήσουν να ξεκινήσουν πόλεμο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Σαΐντ Χατιμπζάντε δήλωσε στη μεγάλη ισραηλινή εφημερίδα εθνικής εβραϊκής γλώσσας «Maariv» ότι «ο πόλεμος με το Ισραήλ έχει ήδη ξεκινήσει».

Η ιρανική σκλαβο-ηγεσία προσπαθεί τώρα επίσης να υποδαυλίσει τον πόλεμο με το Αζερμπαϊτζάν.

Large Iranian military drill on Azerbaijan border targets Baku’s ties with Israel

Φυσικά, οι Ρώσοι δεν πρόκειται να επιτρέψουν την έναρξη ενός τέτοιου πολέμου. Αντ’ αυτού, οι Ρώσοι κάνουν δικές τους σημαντικές κινήσεις. Την περασμένη εβδομάδα ο ανώτερος Ρώσος πολιτικός Γεβγκένι Αλεξέιεβιτς Φιοντόροφ…

https://en.wikipedia.org/wiki/Yevgeny_Alexeyevich_Fyodorov

…είπε στους Γερμανούς πατριώτες ότι εάν οι ΗΠΑ χρεοκοπήσουν, όπως αναμένεται, η Ρωσία θα βοηθήσει άμεσα στην απελευθέρωση της Γερμανίας.

https://t.me/thueringer_widerstand_chat/172122

Ωστόσο, πριν απογοητευτείτε κι εγκαταλείψετε τις ΗΠΑ, παρακαλώ σημειώστε ότι παρά την κατάληψη της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών από σατανικούς εγκληματίες, οι ΗΠΑ εξακολουθούν να είναι πολύ ισχυρότερες από την Κίνα όσον αφορά την ήπια ισχύ.

https://www.statista.com/chart/25836/countries-with-most-respondents-with-favorable-views-towards-the-us-or-china/

Αυτό σημαίνει ότι μόλις τα λευκά καπέλα απομακρύνουν τους εγκληματίες, η διεθνής ανάκαμψη των ΗΠΑ θα είναι πράγματι ταχύτατη.

Σε μια τελευταία σημείωση αυτή την εβδομάδα, θα θέλαμε να αναφέρουμε μια τεράστια επιστημονική ανακάλυψη από την Ινδία:


Ομάδα επιστημόνων, για πρώτη φορά, ανέπτυξε αντιδραστήρα ο οποίος παράγει σημαντική ποσότητα υδρογόνου χρησιμοποιώντας αειφόρες πηγές όπως το φως του ήλιου και το νερό, οι οποίες αποτελούν οικονομικά αποδοτική και βιώσιμη διαδικασία, ανέφερε την Τετάρτη το Υπουργείο Επιστημών και Τεχνολογίας (DST). Η ομάδα του INST χρησιμοποίησε τον χαμηλού κόστους οργανικό ημιαγωγό σε νιτρίδια άνθρακα.

Ινδοί Επιστήμονες Αναπτύσσουν Αντιδραστήρα για Οικονομικά Αποδοτική Παραγωγή Υδρογόνου με τη Χρήση Ηλιακού Φωτός και Νερού

Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να καταστήσει τα ηλεκτρικά οχήματα, με τις ακριβές μπαταρίες τους, παρωχημένα. Θεωρητικά, τα αυτοκίνητα θα πρέπει να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν ηλιακούς συλλέκτες οροφής, ή οικιακούς ηλιακούς συλλέκτες, ώστε να παράγουν αρκετό υδρογόνο για να ταξιδέψουν σχεδόν οπουδήποτε χωρίς κόστος.

Ήταν η Ινδία, μαζί με την Κίνα, που έθεσε τέλος στις τεχνητές δυτικές ολιγαρχικές κινήσεις να κρατηθεί η ηλιακή ενέργεια μη ανταγωνιστικά δαπανηρή. Η ηλιακή ενέργεια είναι πλέον μια από τις φθηνότερες μορφές ενέργειας στη γη.

Ιάπωνες κατασκευαστές αυτοκινήτων και κυβερνητικοί αξιωματούχοι διαμαρτύρονται εδώ και καιρό ότι η δυτική παρέμβαση ήταν αυτή που τους εμπόδισε να στραφούν σε ισχύ υδρογόνου. Τώρα φαίνεται ότι η Ινδία, η οποία είναι πιο ανεξάρτητη από την Ιαπωνία, πρόκειται να ξεκινήσει την εποχή του υδρογόνου. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. O B.F. γράφει περί χρεωκοπίας των ΗΠΑ και απομάκρυνσης του καθεστώτος Biden μετά τις 18 Οκτωβρίου, αλλά η Γερουσία ψήφισε – το βράδυ της Πέμπτης, τοπική ώρα - υπέρ της παράτασης πληρωμής και αύξησης του ορίου χρέους της χώρας.

    Άρα η ημερομηνία – 18η Οκτωβρίου – δεν ισχύει, ως εμφανής αφετηρία της σωτηρίας του πλανήτη.

    ΖΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γράφει ο Fulford : "Υπό αυτές τις συνθήκες, η Κοινωνία των Λευκών Δράκων καλεί σε συνάντηση στο Τόκιο για να διασφαλιστεί ότι τα λευκά καπέλα θα λάβουν χρηματοδότηση για να αναλάβουν τα λειτουργικά τμήματα της αμερικανικής κυβέρνησης μετά την απομάκρυνση των εγκληματιών Μπάιντεν. Αυτή η συνάντηση έχει την υποστήριξη της Βρετανικής Κοινοπολιτείας, του Βατικανού (P3 freemasons), των Ρώσων (FSB) και των Ασιατικών Μυστικών Κοινωνιών. Η συνάντηση έχει συγκληθεί για το Τόκιο αντί του Λιχτενστάιν, όπως προτάθηκε από τους ανθρώπους «Μπάιντεν», κατόπιν σύστασης των P3 ελευθεροτεκτόνων".

    Εσείς τι λέτε ; Υπάρχει ποτέ περίπτωση τα Λευκά Καπέλα να συνεργάζονται με όλους αυτούς ; Εκτός εάν τα Λευκά Καπέλα είναι δικοί τους και μας δουλεύουν κανονικά για να καθόμαστε στα αυγά μας. Πάντως ο Fulford ΔΕΝ είναι ΦΩΤΕΙΝΟΣ και αυτό φαίνεται απο πολύ παλιά με όλα αυτά που γράφει.

    ΔΕΝ πιστεύουμε κανέναν τους και διαβάζουμε τα πάντα με επιφύλαξη. Παίζεται ΧΟΝΤΡΟ παιχνίδι και αλλοίμονο αν καταλαβαίναμε εμείς οι "απόξω" τι ακριβώς γίνεται.

    Απλά ελπίζουμε όλο αυτό να καταλήξει καλά για την ανθρωπότητα.

    Έρρωσθε
    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις