ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ....ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΙΣ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΤΕΣΤ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ !!

rapid0 

Το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη. Πολύ

αξιόπιστη πηγή μου, από τις δεκάδες που έχω και μέσα στα δημόσια νοσοκομεία, από τους security μέχρι τις διοικήσεις των νοσοκομείων, με ενημέρωσε ότι μετά τον σάλο που δημιούργησα και το εξώδικο στον υπουργό Υγείας, για τα τεστ στους εμβολιασμένους υγειονομικούς και την αφαίρεση πλέον της επιστημονικής βάσης και νομιμοποίησης των αναστολών εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών, η κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας αποφάσισαν να πάρουν πίσω την υποχρέωση των εμβολιασμένων υγειονομικών να υποβάλλονται σε ένα τεστ εβδομαδιαίως και να ανακαλέσουν τις αναστολές εργασίας όλων των ανεμβολίαστων υγειονομικών, με την υποχρέωση στην υποβολή τους σε δύο διαγνωστικά τεστ εβδομαδιαίως, τα οποία θα πληρώνουν οι ίδιοι. Ας γίνει αυτό, και μετά θα μιλήσουμε για την πληρωμή των τεστ αυτών από τους ίδιους.

Υποθέτω ότι αν ισχύει η πληροφορία, η οποία παραπέμπει λίγο και στο αγγλικό “too good to be true” (για αυτό και εν προκειμένω κρατάω την επιφύλαξη, παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πηγή δεν με έχει “προδώσει” ποτέ μέχρι τώρα), η ανάκληση αυτή θα συνοδεύεται και από αντίστοιχη άρση των σχετικών απαγορεύσεων για τις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, τα φαρμακεία και τα ιδιωτικά ιατρεία.

Όταν έχω νεότερα θα σας ενημερώσω.

Εύχομαι να μην είναι αυτή η πρώτη φορά που θα πέσω έξω…

 

 

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Ειναι δηλωση του δικηγορου Ν. Αντωνιαδη οποτε οφειλουμε να την δημοσιευσουμε

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ05 Οκτωβρίου, 2021 09:46

    Απ ότι μου έλεγε ο Γιώργος Κασιμάτης (ο συνταγματολόγος) πριν λίγες μέρες στα Κύθηρα, το πραγματικό ποσοστό των υγειονομικών σε αναστολή είναι γύρω στο 30 %. Τα νοσοκομεία έχουν σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης και έλλειψης προσωπικού σε μια εποχή που τα επείγοντα είναι γεμάτα από άτομα που υποφέρουν απο τις παρενέργειες των εμβολίων. Εξάλλου ο σκοπός τους είναι να εμβολιάσουν όσο γίνεται περισσότερους με τις μικρότερες δυνατές επιπτώσεις στην λειτουργία του συστήματος. Λίγο πολύ όσοι υγειονομικοί ήταν να εμβολιασθούν εμβολιάστηκαν. Άν κρατήσουν την αναστολή εργασίας μετά τις 20 Οκτωβρίου, άντε να πετύχουν ένα πολύ μικρό ποσοστό στην αύξηση του ποσοστού εμβολιασμού των υγειονομικών (της τάξης πχ του 1 - 2 %) με αντάλλαγμα την σοβαρή δυσλειτουργία του συστήματος. Όταν μόνο με την ανακοίνωση της αναστολής και πρίν καν την εφαρμόσουν πέτυχαν διψήφια ποσοστά αύξησης εμβολιασμών. Αφήστε που οι περισσότεροι υγειονομικοί σε αναστολή συμμετέχουν σε μαζικές αγωγές που θα φτάσουν μέχρι και τα δικαστήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ. Πιστεύω ότι δεν τους συμφέρει, το όφελος σε σχέση με το κόστος είναι δυσανάλογο, και πράγματι θα προχωρήσουν στην άρση της αναστολής, και θα προσπαθήσουν να πιάσουν τα νούμερα που τους έχουν δοθεί από τα αφεντικά τους και να δελεάσουν τα "πρόβατα" με άλλους πιο ανέξοδους τρόπους (όπως πχ τα 50 GB !!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τις απόψεις τού προγενέστερου σχολιαστή. Μακάρι...να σταματήσει εδώ το κοινωνικό πείραμα της ΝΤΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρατήστε τα βίντεο όλων των τρωκτικών μην ξεχάσετε ποιος τι πως λέγανε…πρωτοσαλτε Χατζηνικολάου Ευαγγελάτου Παγωνη Τσιόδρας Αρκουμανέας Μπαλατσινος Βασιλακόπουλος κτλ ποντάρουν όπως κάθε φορά στην λήθη του Έλληνα…

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις