Oι οικοδόμοι επιτέθηκαν στην έδρα του ξεπουλημένου συνδικάτου τους στη Μελβούρνη σε μια διαδήλωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού!!

 

Oι οικοδόμοι επιτέθηκαν στην έδρα του ξεπουλημένου συνδικάτου τους (CFMEU) στη Μελβούρνη

στην Αυστραλία σε μια διαδήλωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού που τίθεται σε ισχύ αυτή την εβδομάδα και στον οποίο οφείλουν να υποβληθούν αν θέλουν να συνεχίσουν να κατοχυρώνουν εργασιακό δικαίωμα σε αυτή την Οργουελιανή όσο κι Αποκαλυπτική εκδοχή της ιστορίας.

 

 Μια συγκέντρωση για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στον κατασκευαστικό κλάδο έγινε βίαιη καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις αντιπαράθεσης συγκρούστηκαν με τους οικοδόμους. Μπουκάλια νερού και καφάσια όπως και φωτοβολίδες εκσφενδονίστηκαν έξω από τα γραφεία του συνδικάτου Κατασκευής, Δασοκομίας, Ναυτιλίας, Ορυχείων και Ενέργειας (CFMEU) στη Μελβούρνη.Έσπασαν την πόρτα με πέτρες και μπουκάλια απόπειρα εισβολής κατά των δοσίλογων εργατοπατριών!

 

 

 Εκατοντάδες εργάτες και μέλη της οικοδομής χωρίς μάσκα, συγκεντρώθηκαν στην οδό Ελισάβετ στην πόλη το πρωί της Δευτέρας, καλώντας το συνδικάτο να υποστηρίξει το εργατικό δυναμικό.

 Tensions rose just after 5:30pm. Picture: NCA NewsWire / David Geraghty

 Construction workers protesting against vaccinations gather in front of the CFMEU headquarters in Melbourne on Monday. Picture: David Crosling

 

Ο κρατικός γραμματέας του CFMEU John Setka προσπάθησε να ηρεμήσει το θυμωμένο πλήθος που τον αποκαλούσε «b **** του Dan Andrews».

«Όλοι, ηρεμήστε», φώναξε. «Είμαι πρόθυμος να ακούσω οποιονδήποτε».

 

 

 Αλλά οι παρακλήσεις του αγνοήθηκαν με συγκλονιστικά πλάνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έδειχναν εργάτες να φωνάζουν στους εκπροσώπους των συνδικάτων που φρουρούσαν την πόρτα προτού πεταχτούν προς το μέρος τους μπουκάλια νερού και κιβώτια ψωμιού.

 

 

 

Γροθιές και οι κλωτσιές ρίχτηκαν ένα άτομο χρησιμοποίησε ένα μεγάλο ηχείο ως όπλο, χτυπώντας εργαζόμενους που προσπάθησαν να εισβάλλουν βίαια στο κτίριο.Οι διαμαρτυρίες έξω από τα γραφεία του CFMEU στη Μελβούρνη έγιναν βίαιες καθώς οι οικοδόμοι κάλεσαν το συνδικάτο ”να υψώσει ανάστημα ή να παραιτηθεί».

Οι εντός του κτιρίου προσπάθησαν ν’ απωθήσουν τον θυμωμένο όχλο καταβρέχοντας νερό από λάστιχα μέσα από κενά της κατεστραμμένης εισόδου.

 

 

 Η αστυνομία κατάφερε αργότερα να απωθήσει τους διαδηλωτές, επιτρέποντας σε όσους εγκλωβίστηκαν να διαφύγουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Αστυνόμος Μπέεεκας21 Σεπτεμβρίου, 2021 23:08

    Τίς δεκαετίες τού 1970-80 η Κουκουέδικη πλευρά χρησιμοποιούσε οικοδόμους τού κόκκινου συνδικάτου γιά νά επιβάλλει τις άπόψεις της σέ αναρχικούς καί συναφείς συνομοταξίες σύμφωνα μέ τόν Τζίμη Πανούση και όχι μόνο. Ο λόγος ήταν ότι είχαν βαρύ χέρι καί ήξεραν νά ...πείθουν τούς αντιπάλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις