ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ....!!!

  

Δειτε τι συμβαινει στον κοσμο

μεσα σε λιγες μερες....

1)Ο δήμαρχος και ο υπουργός υγείας της πολιτείας Guaruja της Βραζιλίας είχαν συλληφθεί από την ομοσπονδιακή αστυνομία για διαφθορά που συνδέονται με τα μέτρα του Υιού και αφέθηκαν ελεύθεροι με την δύναμη της κλίκας.
 
2)Ο υπουργός προσφύγων των ταλιμπαν δήλωσε στο Al Jazeera ότι απαιτούνται επείγουσες ενέργειες για να βοηθήσουν τους άστεγους αφγανούς πρίν τον χειμώνα.
 
3) Σύμφωνα με τον Μιχαήλ Οσεέφσκι πρόεδρος της ρωσικής εταιρείας ψηφιακών υπηρεσιών Rostelecon πραγματοποιήθηκαν 19 επιθέσεις κατά του ηλεκτρικού συστήματος ψηφοφορίας της Ρωσίας και ότι αποκρούστηκαν όλες επιτυχώς. Οι επιθέσεις προήλθαν από χώρες όπως Ινδία, Βραζιλία, Βιετνάμ, Λιθουανία, Γερμανία, Ρωσία, Ταϊλάνδη, Μπαγκλαντές, Κίνα, ΗΠΑ και άλλες χώρες. Το δίκτυο αντιστάθηκε σε όλες τις επιθέσεις.
 
4) Άγνωστοι πυρπόλησαν ένα αυτοκίνητο της πρεσβείας του Ελ Σαλβαδόρ στην Νέα Υόρκη. Το όχημα λειτουργούσε ως κινητό γραφείο της πρεσβείας για την εξυπηρέτηση των πολιτών σε απομακρυσμένες περιοχές των ηνωμένων πολιτειών.
 
5)Το κομμουνιστικό κόμμα της Ρωσίας δεν θα αναγνωρίσει τα αποτελέματα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας των βουλευτικών εκλογών που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο δήλωσε ο αξιωματούχος του κόμματος Dimitry Novikov. Η αντιπολίτευση κάνει λόγω για εκλογική "Απάτσι" την ώρα που το κόμμα που υποστηρίζει τον πρόεδρο Πούτιν "Ενωμένη Ρωσία" σάρωσε.
 
6) Παλαιστίνιοι καλλιτέχνες ζωγράφισαν έναν τοίχο στη Γάζα προς τιμήν των 6 δραπετών της φυλακής υψίστης ασφαλείας Gilboa.
 
7) Δύο ελικόπτερα MI-8 και MI-25 έπεσαν κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων στα νότια της Μπένινα στην αεροπορική βάση Benghazi στη Λιβύη. Έζησε ο πιλότος του MI-25.
 
8)Το Βατικανό εισάγει το πράσινο πάσο από την 1.10.2021 για όσους θέλουν να επισκεφθούν την αγία έδρα.
 
9) Μεγάλη πυρκαγιά στο γήπεδο Caesars Superdome στην Νέα Ορλεάνη.
 
10)Ο πρόεδρος της Μαδαγασκάρης Andry Rajoelina έδωσε τέλος στην υγειονομική κατάσταση της χώρας και ξεκίνησε την αναμόρφωση υποδομών και δρόμων σε όλη τη χώρα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις