ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

Δειτε τι συμβαινει

στον πλανητη τις τελευταιες μερες....

1)Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου Πελέ νοσηλεύεται σε ΜΕΘ σταθερή κατάσταση μετά από χειρουργική επέμβαση εξαιτίας ενός όγκου του παχέος εντέρου. Βρίσκεται στο νοσοκομείο Albert Einstein του Σάο Πάολο.
 
2)Οι δυνάμεις ασφαλείας του Λιβάνου σταμάτησαν ένα φορτηγό γεμάτο με 20 τόνους νιτρική αμμωνία όπου οι αρχές πιστεύουν ότι προοριζόταν για τρο μο κρα τική χρήση.
 
3) Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε στρατιωτική μονάδα στο Pretoria της Νότιας Αφρικής όπου περίπου 100 σχήματα του στρατού καταστράφηκαν.
 
4) Τεράστια πυρκαγιά σε εργοστάσιο Νέας Τεχνολογίας και Υπηρεσία που παράγει πλαστικού υλικού και συναρμολογεί αυτοκίνητα στο Carinaro της βιομηχανικής περιοχής Asi di Carinaro στο Teverola στην Ιταλία.
 
5) Ένα αεροπλάνο της Air France έκανε αναγκαστική προσγείωση μετά από 14 λεπτά από την προσγείωση στο Πεκίνο καθώς ακούστηκε έκρηξη και βγήκε καπνός στην καμπίνα. Το πλήρωμα της πτήσης AF393 και οι επιβάτες του Boeing 777 προσγειώθηκαν ομαλά και δεν τραυματίστηκε κανείς.
 
6)Η Γαλλία αποσύρει τους πρέσβεις της από την Αυστραλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από τη συμφωνία των πυρηνικών υποβρυχίων.
 
7) Τουλάχιστον 4 εκρήξεις σημειώθηκαν στην πόλη Τζαλαλαμπάντ της περιφέρειας Nangarhar όπου 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 26 τραυματίστηκαν.
 
8)Αυτοκίνητο καμικάζι εξερράγη σε αγορά της Καμπούλ και υπάρχουν αναφορές για πολλούς τραυματίες.
 
9)Το Ανώτατο Δικαστήριο της Κένυας καταδίκασε των πρώην υπουργό αθλητισμού Hassan Wario σε έξι χρόνια φυλάκισης για διαφθορά.
 
10)Το σύστημα ζωντανής μετάδοσης στο φράγμα των τριών φαραγγιών έχει απενεργοποιηθεί και αναμένονται εξελίξεις. Οι τελευταία καταμέτρηση ήταν Chongqing: 176.52 και 3GD: 162.703.
Είσοδο των υδάτων 42.000 M3/s και έξοδο 32.100 M3/s.
 
11)Ο Λιβανέζος πρωθυπουργός Najib Mikati δήλωσε ότι οι ιρανικές μεταφορές καυσίμων που εισάγονται από το κίνημα της Χεζμπολάχ αποτελούν παραβίαση της κυριαρχίας του Λιβάνου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις