"KAΤΑ ΡΙΠΑΣ" ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ

 

Ένας αυξανόμενος αριθμός πιλότων

σε πολλούς κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ παραδίδουν "τα φτερά τους" λόγω των αντισυνταγματικών εντολών του υπουργού Άμυνας Lloyd Austin.

Πριν από δύο εβδομάδες ειχαμε ανέφερει ότι 27 πιλότοι από το 1ο Fighter Wing και το 2nd Bomb Wings παραιτήθηκαν από τις θεσεις τους αφού έλαβαν ένα σκληρό τελεσίγραφο: Εμβολιαστείτε αμέσως ή χάστε την δουλεια σας. Παρόλο που ο MSM και οι επονομαζόμενοι παρατηρητές ελέγχου του γεγονότος έσπευσαν να απορρίψουν την ιστορία μας και να την χαρακτηρίσουν ψεύτικη, πρόσθετα στοιχεία για την έξοδο εμφανίστηκαν σύντομα στα κοινωνικά μέσα.

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ο αντισυνταγματάρχης του στρατού Πολ Ντάγκλας Χέιγκ, δήλωσε στο Fox News ότι όντως είχε υποβάλει επιστολή παραίτησης - μαζί με ένα συνοδευτικό βίντεο στο YouTube - στον διοικητή του σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εντολή της διοίκησης ότι όλα τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να εμβολιαστούν ή αντιμετωπίζουν τιμωρητική ενέργεια.

"Πρώτα απ 'όλα, είμαι ανίκανος να υποταχθώ στην παράνομη, ανήθικη και τυραννική εντολή να καθίσω ήσυχος και να επιτρέψω να εγχέεται ένας ορός στη σάρκα μου παρά τη θέλησή μου και την καλύτερη κρίση μου", δήλωσε ο Χέιγκ, ο οποίος βρίσκεται στο Fort Bragg στη Βόρεια Καρολίνα, έγραψε στην επιστολή. "Είναι αδύνατο αυτό το λεγόμενο" εμβόλιο "να έχει μελετηθεί επαρκώς για να καθορίσει τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις".


Η παραιτηση του Συνταγματάρχη Χάιγκ από τον στρατό προκάλεσε ένα τσουναμι, ένα κύμα παραιτήσεων μεταξύ αξιωματικών και αιτήματα πρόωρης συνταξιοδότησης σε ανώτερες στρατευμένες τάξεις.

Στις 16 Σεπτεμβρίου, 6 πιλότοι της 509ης πτέρυγας βομβων στο Whiteman AFB, Missouri, υπέβαλαν επιστολές παραίτησης αφού τους είπαν κατά τη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής πτήσης να αναφέρουν αμέσως αν εκαναν τα εμβόλια κατά την προσγείωση.

«Ειμασταν σε εκπαιδευτική πτήση κάνοντας ελιγμούς, όταν ξαφνικά μας ήρθε ανακοινωση στον ασυρματο, μας δόθηκε η εντολή να κατευθυνθούμε στα ιατρικά κεντρα μόλις προσγειωθούμε για να πάρουμε το τρύπημα. Και όταν προσγειωθηκαμε, συμφωνήσαμε ομόφωνα να παραιτηθούμε αντί να διακινδυνεύσουμε να μας τραυματίσουν. Συμφωνήσαμε ότι χρειάζεται πολύ περισσότερες δοκιμές και μπορεί να είναι δυνητικά επικίνδυνο. Λατρεύω τη δουλειά μου, αγαπώ τον στρατό, αλλά δεν αξίζει τον κίνδυνο », είπε ένας πιλότος

Και οι 6 πέταξαν με το βομβαρδιστικό B2, τον κορυφαίο αεροπορικό στρατηγικό αποτρεπτικό παράγοντα του έθνους μας και η αναχώρησή τους είναι μια τεράστια απώλεια δεξιοτήτων σε έναν ζωτικό τομέα άμυνας.

Και τα κρουσματα δεν σταματούν εκεί.

Στις 19 Σεπτεμβρίου, 8 πιλότοι C-17 από την 445th Airlift Wing στο Wright-Patterson AFB του Οχάιο, παραιτήθηκαν εν κινήσει όταν τους διέταξαν να τρυπηθουν ή να αντιμετωπίσουν πειθαρχική δίωξη. Όταν αμφισβήτησαν την τελική αποτελεσματικότητα της ασφάλειας του εμβολίου, τους είπαν "Εάν ο Joe Biden και ο Δρ Fauci λένε ότι είναι ασφαλές και λειτουργεί, τότε είναι ασφαλές και λειτουργεί", σύμφωνα με έναν πιλότο C-17 που ισχυρίζεται ότι ο διοικητής του χτύπησε αυτόν και τους συναδέλφους του πιλότους για την υιοθέτηση θεωριών συνωμοσίας εμβολίων.
Ελεγχονται αυτήν τη στιγμή κι άλλες εκθέσεις που, εάν αποδειχθούν αληθινές, θα είναι τεράστια βλάβη για τα στρατιωτικά περιουσιακά στοιχεία.

Φυσικά, ο στρατός δεν είναι ο μόνος τομέας που βιώνει δισταγμό στα εμβόλια.

Λάβαμε αναφορές που υποδηλώνουν ότι 250 ταχυδρομικοί υπάλληλοι σε όλη τη χώρα έχουν παραιτηθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις εντολές εμβολίου και ακόμη και γιατροί και νοσηλευτές παραιτούνται από τις θέσεις τους λόγω του παράνομου διατάγματος εμβολιασμού της ψεύτικης διοίκησης. 















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις