ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 19/09/21

Staffordshire County Netball - Home Page 
 
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
 
Ο ΝΕΟΣ «ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΑ ΣΤΑΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ  «Γ…. ΤΟΝ ΒΥΕ-ΝΤΕΝ»!
 
 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΣΤΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟΝ… «ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ»!
 
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΔΗΜΟΣΙΕΤΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ «ΔΟΚΤΩΡΑ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ (ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ Γ**** ΒΥΕ-ΝΤΕΝ ΑΛΛΑ [ΜΠΟΡΕΙ] ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ [ΠΑΡΑΝΟΜΟ]». ΟΙ [‘ΕΙΔΙΚΟΙ’] ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΣΤΗ ΒΙΑΙΗ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΙΖΕΙΣ ΦΩΝΑΧΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΤΕΤΟΙΕΣ [ΑΠΕΙΛΕΣ] ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ!!!
 
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 Brigitte Gabriel @ACTBrigitte Here we go... POLITICS It's Not Just Dangerous; Screaming F*** Biden May Also Be Illegal Experts warn that in addition to the violent incitement caused by screaming expletives at the President, such threats may also be criminal. EL GENE BISCHVETZ የhi SEPT 2021 1:10 AM Sep 17, 2021 Twitter for iPhone North Korea style? MW DS M 49 comments 6297 9:18AM"
 
ΑΧ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ‘ΕΙΔΙΚΟΙ’ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ…
 
ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΙΜ! ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!
ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ «ΤΥΠΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ; (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ)». ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΠΟΣΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΠΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ; 
 
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΥΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ NEW YORK POST… MΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ. ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΑΪΛΕΙ ΗΤΑΝ [ΑΠΟΠΕΙΡΑ] ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ!!»
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ:
 
«Σε απλά Αγγλικά, αυτό ήταν μια απόπειρα πραξικοπήματος. Ο Μίλεϊ, σε μια κρίση για τη συμπεριφορά του Προέδρου μετά τις εκλογές, ανέτρεψε την αλυσίδα διοίκησης. Δεν θα ήταν πλέον ένας νόμιμα εκλεγμένος πολίτης στην κορυφή.
Ένας στρατηγός έμπιστος με φοβερή ευθύνη έγινε απατεώνας, σφετεριζόμενος την εξουσία του προέδρου και κάνοντας τον εαυτό του αρχηγό (των ένοπλων δυνάμεων). Οι ενέργειες του Milley είναι η τελευταία εκδήλωση μιας ασθένειας που οδήγησε τους ηγέτες πολλών σημαντικών ιδρυμάτων να μετατρέψουν το μίσος τους για τον Trump σε άδεια παραβίασης περιορισμών, προτύπων, ακόμη και νόμων.
Ο πρώτος στόχος ήταν να τον εμποδίσουν να είναι Πρόεδρος και στη συνέχεια να σαμποτάρουν τη διοίκησή του με ανώνυμες διαρροές διαβαθμισμένων πληροφοριών και ψευδείς κατηγορίες. Ο Mίλεϊ έκανε το λογικό επόμενο βήμα στην προσπάθειά του να αρπάξει τη δύναμη να κηρύξει τον πόλεμο!! Το μοτίβο δεν μοιάζει με τίποτα που έχει παρατηρηθεί στη σύγχρονη εποχή και ίσως ποτέ στην Αμερικανική ιστορία!!! Ο Mίλεϊ ισχυρίστηκε ότι υποσχέθηκε στον ομόλογό του στον στρατό της Κίνας ότι θα ειδοποιήσει την Κίνα για τυχόν επιθέσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες!!»
 
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΟΥΣΜΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ ΤΟ FBI. 
 
«Ο Σούσμαν αρνείται την κατηγορία, αλλά το κατηγορητήριο λέει ότι χρέωσε την [[[[εκστρατεία Κλίντον]]]] για τις επανειλημμένες προσπάθειές του να προωθήσει την απάτη της ρωσικής τράπεζας, οπότε μια δίκη θα ήταν κατατοπιστική.»
 
ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ! ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ! ΠΟΣΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΠΙΑ ΛΟΙΠΟΝ; ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ;
 
ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΑΣΚΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 6, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ, ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΨΥΞΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΠΡΟΪΟΝ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΟΣ, 2 ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΤΙΜΩΝ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "sky news Home UK World Politics US Climate Science& Tech Business Watch ive Ents&Arts Travel Offbeat More CO2 shortage may 'cancel Christmas', major poultry supplier warns Ranjit Singh Boparan says supply issues, as well as shortage of workers, will affect the supply of turkeys for Christmas. Samuel Osborne News reporter @samuelosborne93 Sunday Septembe 2021 07:58, UK C02sushhus”.rf"
 
Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ...ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ! ΚΛΕΙΝΕΙ [ΚΑΠΟΙΟΣ] ΤΟ ΜΑΤΙ;
 
Ο ZERO HEDGE ΑΝΕΒΑΣΕ ΕΝΑ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΝ ΣΤΗΒΕΝΣΟΝ ΓΙΑΝΓΚ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΗΝ J CAPITAL, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2017 ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΠΩΣ Η «ΚΙΝΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΙΧΟΣ» ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ-ΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ Η EVERGRANDE, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΟΤΕ!!». ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "zerohedge @zerohedge "Evergrande is the biggest pyramid scheme the world has yet seen" Capital's Anne Stevenson-Yang, 2017 «China is going to hit a wall»> Anne Stevenson-Yang, co-founder and research director at Capital, warns that the monster bubble in the Chinese.. fuw.ch 1:36 AM Sep 19, 2021 TweetDeck"
 
ΣΤΟ ΚΑΥΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΒΑΝ, Η ΚΙΝΑ ΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΩΣ ΕΑΝ Η ΤΑΙΒΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ «ΤΑΙΠΕΪ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΣΕ «ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΙΒΑΝ» ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο
 
ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΛΥΝΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΑΘΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ. Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ «ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΠΙΖΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ, ΙΣΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…». ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο από το Twitter
 
ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ 2 ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ 2 ΝΤΡΟΠΣ [ΔΕΛΤΑ] ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΟΥ ΣΤΙΣ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ΚΑΙ 2018. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ «ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΚΑΣΤΡΟ (ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ)» ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 21 ΕΩΣ 25 [ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ]. ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ… 21 ΕΩΣ 25 ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΗ ΕΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ 24 ΣΕΠΤ. ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΙΚΟΠΑ ΚΑΙ 25 ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ 23 ΣΕΠΤ. ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ EVERGRANDE… ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…
 
 
 
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΥΙΤ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΝΤΑΝ ΣΚΑΒΙΝΟ. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Dan Scavino @DanScavino 1.2M views From CBSSports 3:54AM Sp19 2021 Twitter 0:13/0:24� iPhone 8:54 PM EDT 3525 Q mG7VJxZNCI ID:6bfd78 7222066 WHEN FULL MOON? CALENDAR DATES FOR 2021 This when full moons will occur 2021, accordingto NASA: Date Name U.S. Eastern Time Moon Feb27 UTC Moon Mar 28 3:17a.m. Worm Moon 8:17 2:48p.m Moon May 26 18:48 Flower Moon 90.jpg Jun24 Strawberry Moon 11:14 2:40 Moon Aug22 18:40 Wasth https://twitter. http://twitter.com/Comey/sta 46207389696 corn ipe harvesting? Sturgeon Moon Sep20 8:02 a.m. Moon 12:02 7:55a.m Harvest Moon dk] Nov 23:55 Beaver Moon Dec 3:58 Moon 8:58 11:36p.m. 4:36"
 
Ο ΝΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ…ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΨΗΦΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο WHIPLASH.
 
 ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΣΦΡΑΓΙΔΑ TOY TOYIT ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΝΤΡΟΠ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ: ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ [CORN] ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ [HARVESTING]; ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ! ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΣΑ ΩΣ ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ) ΚΑΙ ΣΤΙΣ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ)! 
 
ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ!!
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/1018588_ti-mporei-na-ferei-i-dienexi-gallias-ipa-apo-allagi-stasiss

    Όπως και να είναι η αξιοπιστία των ΗΠΑ παγκοσμίως, έχει φάει γερό πλήγμα. Και όσο θα περνά ο καιρός και θα απαξιώνονται όλο και περισσότερο. Μέχρι να φτάσουν να φαγωθούν μεταξύ τους στο τέλος.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωνσταντινε ελπιζω να εισαι καλα ! Εχθες ανησυχησαμε εγω και ο συζυγος μου που δεν ανεβαζες ειδησεις !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι καλε μια χαρα ειμαι...απ οσο ξερω δηλαδη...
      Απλα επρεπε να φυγω εκτακτα κυριακη πρωι και ηρθα σημερα το μεσημερι.
      Ομολογω ...συγκινητικο το ενδιαφερον σας....Ευχαριστω πολυ να ειστε κι εσεις παντα καλα

      Διαγραφή
    2. Εκλογες εδω σημερα στον Καναδα .Εχουμε εναν λεγομενο Nik Nanos αυτος βγαζει τα προγνωστικα καθε φορα .Ειναι του συστηματος βγαζει τον Τζαστιν Καστρο με αποσταση αναπνοης απο τον Ο'Τοολε τα ιδια χαλια και οι δυο .Εμαθα προχθες πως ο Τζαστιν Καστρο εριξε 1 εκατομμυρια νοθευμενα ψηφοδελτια εξου γιατι ο Νανος τον βγαζει παλι πρωτο .Ο Μαξιμε θα μπει στην βουλη μας τον παρουσιαζει 4 κομμα . Στο φεις γινεται της κακομοιρας εχει πολυ κοσμο το PPC Maxime Bernier .Οι Καναδοι δεχονται πολλες πιεσεις με οσα συμβαινουν δεν μπορουν την καταπιεση ,θελουν πισω την ελευθερια τους .Δεν ειναι μαθημενοι να ζουν υπο καθεστως Κινας και γνωριζουν πλεον το τι ''παιζει με τα μπολια '' Ιδωμεν !!

      Διαγραφή
  3. Ολοι νά είμαστε καλά καί άς πεθαίνουν μερικοί κάθε μέρα λόγω εμβολίου καί όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1 Δεκεμβριου οι Καναδοι πρεπει να εμβολιασουν τα παιδια τους .Μιλαω με κοσμο που εχει τα ιδια πιστευω με μας ,εχουν παιδια και μας λενε θα τα κρατησουμε στο σπιτι οσο χρειαστει .Απο την αλλη παρακολουθω την Romana Telegram η οποια προχθες εκανε αναρτησεις σχετικα με τα παιδια και τα μπολια .Εστειλε το δικο της μηνυμα σε γονεις το οποιο ηταν ....Προσεξτε τα παιδια σας ,θα ερθουν και θα χτυπησουν την πορτα του σπιτιου σας .Ενδεχεται να την παραβιασουν προσεξτε τα παιδια σας ,αμυνθειτε με οτι εχετε ,οπλο,σπαθι ,μαχαιρι οτι μπορειτε καντε να σωσετε τα παιδια σας !! Ειναι παρανομοι,παρανομο επισης να παραβιασουν τον προσωπικο σας χωρο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι ρε.μαλλων ολοι ετσι.τον κλεισανε;τον τσιμπισανε;να σαι καλα να τους μπαινεις και συ και οι αλλοι στη μυτη.σα το γαλλικο μπολιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις