Chelsea Clinton....Ταξιδι χωρις εισιτηριο επιστροφης

 

Ομαδα της Delta Force

συνέλαβαν το Σάββατο την Τσέλσι Κλίντον και τον σύζυγό της Μαρκ Μεζβίνσκι, ενώ οι δυο τους ταξίδευαν με αυτοκίνητο από το πολυτελές συγκρότημα του Κλίντον στο Μανχάταν σε ένα μέρος διακοπών στο Ρόκπορτ της Μασαχουσέτης, όπου το δίδυμο επισκέπτεται συχνά για να ξεφύγει από τη φασαρία της πόλης.Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, οι Ειδικές Δυνάμεις είχαν υπο παρακολουθηση την Κλίντον για εβδομάδες, περιμένοντας την ευκαιρία να τη συλλάβουν όταν ήταν λιγότερο προστατευμένη.

Αυτή η ευκαιρία ήρθε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου, περίπου 20 μίλια βορειοανατολικά του Χάρτφορντ, Κονέκτικατ, κατά μήκος της εθνικής οδού 84. Η με πολιτικη περιβολη Delta Force με δύο πολιτικά οχήματα σταμάτησε τη μισθωμένη Mercedes GLE της Κλίντον και είδε τρία παιδιά στα πίσω καθίσματα. Παρόλο που η Κλίντον και ο Μεζβίνσκι έχουν 3 δικά τους παιδιά - τη Σάρλοτ, τον Τζάσπερ και τον Άινταν - εκείνα που βρίσκονταν στο όχημα δεν μιλούσαν αγγλικά και είχαν σκούρο χρώμα. εν ολίγοις, δεν ήταν παιδιά της Κλίντον και του Μεζβίνσκι, δήλωσε πηγή στο Σώμα των Γενικών Εισαγγελέων του Ναυτικού των ΗΠΑ .

Η JAG και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών έχουν αποδείξεις ότι η Τσέλσι ακολούθησε τα χνάρια της μητέρας της - απήγαγε παιδιά από την Αϊτή και τα πούλησε στους υψηλότερους πλειοδότες ενός κυκλώματος διακίνησης παιδιών που υπήρχε εδώ και δεκαετίες. Τα παιδιά που βρέθηκαν στο όχημά της, είπε η πηγή μας, εκτιμάται ότι είναι μεταξύ 8 και 12 ετών και μιλούσαν κρεολικά της Αϊτής.

Νωρίτερα αυτό το μήνα ένας σεισμός μεγέθους 7,2 βαθμών έπληξε το νησί της Αϊτής, ισοπέδωσε κτίρια και σκότωσε τουλάχιστον 2.500 ανθρώπους, πολλοί από τους οποίους ήταν ενήλικες τα παιδιά των οποίων έμειναν ορφανά στην καταστροφική καταστροφή.

Οι στρατιωτικοί ισχυρίζονται ότι η Τσέλσι και ο σύζυγός της μπήκαν υπό το πρόσχημα μιας ανθρωπιστικής αποστολής που χρηματοδοτήθηκε από το Foundation Ιδρυμα Κλίντον και έβγαλαν παιδιά από την Αϊτή με την ψευτικη προυποθεση ότι θα τα ξαναστεγάσουν σε αμερικανικές οικογένειες.

«Έχουμε στοιχεία ότι η Κλίντον έβγαλε 50 παιδιά από την Αϊτή. Αλλά δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι τα παιδιά καταχωρήθηκαν για αναδοχή ή τέθηκαν σε υιοθεσία. Η μητέρα της το έκανε αυτό μετά τον σεισμό του 2010 και σίγουρα φαίνεται ότι το μήλο δεν πέφτει μακριά από το δέντρο. Η Τσέλσι φαίνεται να έχει επαναλάβει τις ενέργειες της μητέρας της - και τα λάθη της ", δήλωσε πηγή της JAG .


Είπε ότι η Τσέλσι Κλίντον αντισταθηκε κι εβριζε τους χειριστές της Delta Force, ενώ ο σύζυγός της φοβόταν και έκλαιγε λεγοντας πώς ακολουθούσε μόνο τις οδηγίες της γυναίκας του. Η Delta Force τους πήρε υπό κράτηση και μεταφέρθηκαν σε εγκαταστάσεις κράτησης σε άγνωστη τοποθεσία. 

Η πηγή μας είπε ότι δεν γνωρίζει που μεταφερθηκαν τ ανηλικα.

«Ταξίδευε χωρίς να δωσει στοιχεία στη μυστική υπηρεσία προστασιας. Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά γνωρίζουμε στο παρελθόν οτι το εχει ξανακανει », είπε η πηγή μας.
 

Νεωτερες ενημερώσεις μόλις γίνουν διαθέσιμες.




ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτο που ξερουμε ειναι οτι το αρθρο ειναι μια αστεια μυθοπλασια

Αυτο που επισης ξερουμε ειναι οτι σε καθε αστειο καποιος γελαει...

Το θεμα ειναι ποιος θα γελασει τελευταιος...Για οσους καταλαβαν











ΠΗΓΗ






Σχόλια

  1. ΕΚΕΊΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ , ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ Η ΛΙΖΑΡΝΤ ΤΣΕΛΣΥ , ΚΑΤΑΒΡΌΧΘΙΖΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΟΥΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΙΜΑ.
    ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ,Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΓΚΡΙΤΟ HUMOROUSMATHEMATICS ,ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ.
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΦΙΓΟΥΡΑΡΙΖΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΚΑ ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ,ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016.
    Remember boy ?
    1.ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

    2.ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

    3.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.ΜΑΙΟΣ 2017.
    ΠΕΘΑΝΑΝ ;
    ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ...ΕΣΕΙΣ.
    ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.
    ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΕ ,ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΔΑΡΟΥΜΕ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις