ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "BIDEN" ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ BORIS JOHNSON

 

Ο Άρθουρ Ρόμπερτς, ο 83χρονος ηθοποιός της C-List που απεικονίζει

τον Τζόζεφ Μπάιντεν στην τηλεόραση και αυτοπροσώπως, "έσκασε" κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης Τύπου με τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Σε μια εκπληκτική σκηνή που είδαν πολλοί, οι χειριστές του Μπάιντεν απότομα και φαινομενικά χωρίς αιτία οδήγησαν την ομάδα Τύπου εξω από την αίθουσα ενημέρωσης του "Λευκού Οίκου", ενώ ο Τζόνσον προσπαθούσε ν απαντησει ερωτήσεις από Βρετανους δημοσιογράφους.

Η έκπληκτη ομαδα Τύπου διαμαρτυρήθηκε καθώς η ασφάλεια τους ωθησε βίαια, χωρίς ιδέα για το γιατί τους συμπεριφερονται ξαφνικα ετσι...χωρις βεβαια να παρουν απαντηση.

Απλα τους εδιωξαν κακην κακως σαν κατι να φοβηθηκαν.


Την Τετάρτη, η Τζεν Ψάκι, η οποία βρίσκεται υπό στρατιωτική έρευνα, είπε ότι η αίθουσα αδειασε επειδή οι ερωτήσεις του Τζόνσον δεν είχαν εγκριθεί εκ των προτέρων, αλλά ένας πληροφοριοδότης στο γραφείο επικοινωνίας της ψεύτικης διοίκησης αποκάλυψε αυτό που πραγματικά συνέβη κατά τη διάρκεια της σουρεαλιστικής ενημέρωσης.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως,  ότι ο πραγματικός Τζόζεφ Μπάιντεν δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από λίγο μετά τις προεδρικές εκλογές του 2020. Ο λόγος είναι ότι, στις αρχές Φεβρουαρίου, υπέστη ένα τεράστιο εγκεφαλικό επεισόδιο που τον άφησε εγκεφαλικά νεκρό και νοσηλεύτηκε στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed, όπου έκτοτε βρισκεται σε κωμα. Οι χειριστές του "Μπάιντεν" στο Deep State είχαν μεγάλες ελπίδες για την Καμάλα Χάρις και είχαν σκοπό να τον διαδεχτεί, αλλά σύντομα έγινε φανερό ότι της έλειπε η δύναμη και η ψυχική οξύτητα που χρειαζόταν για να ενώσει τη φιλελεύθερη βάση. Προς μεγάλη της οδύνη, την έβαλαν πίσω, ενώ το Deep State αναζητούσε σωσιες που θα μπορούσαν να παίξουν έναν πειστικό Τζο Μπάιντεν.

Ένα τέτοιο εύρημα ήταν ο Άρθουρ Ρόμπερτς, ένας σκοτεινός ηθοποιός της δεκαετίας του '80, του οποίου το κορυφαίο κινηματογραφικό επίτευγμα ηταν οταν έπαιξε τον κακό νίντζα, Μπράντεν, στην ταινία πολεμικών τεχνών του 1984 Εκδίκηση του Νίντζα. Μετά από αυτό, εμεινε στην αφάνεια, αποκτώντας πλέον μόνο δευτερεύοντες ρόλους σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, μέχρι που το Deep State τον πήρε ως πιθανό αντικαταστάτη του Μπάιντεν στις αρχές Μαρτίου.

Ο Ρόμπερτς, που δεν είναι ο ίδιος και είναι μεγαλύτερος από τον γνήσιο Μπάιντεν, προφανώς έχει κι αυτος λογω ηλικιας μια δοση άνοιας, που τον έκανε να ξεφύγει από το σενάριο και να προκαλέσει καχυποψία στα μάτια του Μπόρις Τζόνσον.

Σε μια στιγμή που δεν ακούστηκε στο μικρόφωνο και μίλησε αρκετά ήπια για να μην ακούσει ο Τύπος, ο Ρόμπερτς άρχισε να θρηνεί για την αποτυχημένη καριέρα του στον Τζόνσον και ρώτησε τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου αν έχει δει τις ταινίες Little Miss Magic και Up in Smoke, στο οποίο είχε δευτερεύοντες ρόλους.

Ένας θεατρικά καλυμμένος Μπόρις Τζόνσον, σίωπησε διακριτικά το μικρόφωνό του και μίλησε απαλά προς την κατεύθυνση του Ρόμπερτς, ρωτώντας: «Δεν είσαι ο Τζο Μπάιντεν. Ποιος στα κομματια επιτελους είσαι »

«Παρόλο που σίγασε το μικρόφωνό του, η Τζεν Ψάκι και η Διευθύντρια Επικοινωνιών του Λευκού Οίκου Κέιτ Μπέιντφιλντ βρίσκονταν σε άλλο γραφείο και ήταν σε θέση να ακούσουν ολόκληρο τον λόγο μέσω κρυφών παραβολικών μικροφώνων στην αίθουσα ενημέρωσης. Αυτοί, πώς να το πω αυτό, φρίκαραν. Άρχισαν να ουρλιάζουν στο κρυφό ακουστικό του Ρόμπερτς για να επιστρέψει στο σενάριο ή να διαβάσει μόνο από το μονιτορ. Τότε ήταν που ο Ρόμπερτς φίμωσε το μικρόφωνό του και είπε στον Μπόρις ότι έκανε πλάκα μόνο. Αλλά η Ψάκι φοβήθηκε ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί και διέταξε αμέσως να καθαρίσει το δωμάτιο », είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι ένας σαστισμένος Τζόνσον αργότερα ρώτησε την Ψάκι «τι στο διάολο συνέβη» και του είπαν να ξεχάσει ολόκληρο το περιστατικό, εκτός εάν το Ηνωμένο Βασίλειο ήθελε να χάσει όλη την υποστήριξη των ΗΠΑ. 














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ ,ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ;
    ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ .ΚΛΩΝΟΥΣ ΝΑ ΣΑΛΙΑΡΙΖΟΥΝ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο σκέφθηκα .Παντού κλώνοι έχω διαβάσει ότι και ο Τράμπ έχει σωσία!!

      Διαγραφή
    2. ΕΙΧΕ ,18 .ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΕΣ .
      ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ .
      Η ,ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΖΙ .....
      Η ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ,ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ .
      ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ .
      ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ !!!!!!!!!!!!!!
      ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ;;;;
      ΔΕΝ ΜΑΧΕΣΑΙ ;;;;;;;;;;
      ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ .
      ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
  2. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://katohika.gr/ellada/fake-plana-mas-provaloun-plana-tou-2019-gia-simerina-den-echoun-pandimia-stin-nea-yorki-uhutv/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις