ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΤΩΜΑΤΙΛΑ…

 

Πολλά περίεργα και παλαβά στημένα σενάρια είδαμε με τις εκλογές και το Καπιτώλιο. Πολλά άλλα έρχονται να μας

συνταράξουν και να προειδοποιήσουν ότι η κατάσταση στην τραγική χώρα είναι πιο τραγική και απο την τραγικότητα των ειδήσεων που μας δείχνουν.


Υπάρχει μια θεωρία συνομωσίας που μας λέει ότι υπάρχει ένας σωσίας τύπου Τζο και μας την προβάλουν μέσα από την εναλλακτική πληροφόρηση ώστε να να πιάσει τόπο μέσα στους κύκλους των συνομωσιολόγων και άλλων άρρωστων μυαλών.


Οι συνομωσιολόγοι είναι άρρωστοι και δεν πρέπει να τους εμπιστεύετε κανείς γιατί μπορεί και να σας κολλήσουν καμιά περίεργη νόσο που τα εμβολία της είναι πιο δολοφονικά και από την αόρατη πατάτα-19.


Αυτό που δεν έχουμε ακόμη συναντήση ή διαβάσει κάπου είναι η παράνοια, σαν την ιδέα της πτωματίλας που μυρίζει τώρα τελευταία η τραγική χώρα και ίσως ο σκηνοθέτης θα μπορούσε να την προβάλει στον εκπρόσωπο της δημοκρατίας τους, χωρίς να είναι ορατή για την μάζα.

Κάτι μας λέει ότι ο Τζο έχει αποχαιρετίσει την τραγική χώρα γι αυτό το λόγο το αυτάκι στην εικόνα δεν είναι τόσο όμοιο με τον πρωκάτοχο του.


Θα δούμε σύντομα αν η πτωματίλα έχει σαν πηγή της τον επικεφαλή του Καπιτωλίου! Η Μαύρη Μητέρα Κάλι είναι πάντως έτοιμη να πάρει την καρέκλα και να σφάζει το στρατό του δαίμονα αντιπάλου της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΠΑΙΔΙΑ ! Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ! ΑΠΛΑ ,Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΗ ΤΑ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ .ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΛΟΛ !.
    ΘΑ ΚΑΝΩ CLAIM ,ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ .
    Η ,ΤΟΝ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΗΔΗ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις